Liubomir Dankov 600x360
Любомир Данков с истината за Донбас във филм

Авторът на “Децата на Донбас”: Това, което видях там, е адът! Западът никога няма да излъчи филма ми

Любомир Данков е видял с очите си зверства, които не пожелава и на най-големите си врагове!

Режисьорът Любомир Данков проговори за филма, който направи. “Децата на Донабс” е продукция, която спечели 91 награди, но в България не се показва, защото е неудобна за Запада.

Филмът е заснет през 2014 г., като Данков лично отива до Донбас, за да го направи. През 2019 г. излиза на бял свят и оттогава се върти основно в интернет, защото западните страни отказват да излъчат неудобната истина.

Проектът е базиран на истински случаи. Той разказва за ужаса, който рускоезичните украинци изживяват в Донбас. Те са подлагани на страшен  терор вече 8 години.

Данков се е срещнал с потърпевши. Много опечалени жители на Донбас са разкрили мъката от загубите на любими хора. Други са останали инвалиди. Най-страшното е, че сред жертвите има много деца, пише Skandalno.net.

“По принцип там не пускаха журналисти, но мен ме пуснаха, защото прецениха, че не съм кой знае какъв и нищо не мога да направя. От 2014 г. до днес са избити 15 000 мирни жители, такъв ужас никога преди това не бях виждал.”, разкрива Данков.

“Повярвайте ми, никой не иска да види това. Жена говори пред мен за загиналите си съпруг и син. Младо момиче беше с половин лице. 15-годишно дете в инвалидна количка след 15 операции. Там е адът.”, споделя авторът на филма.

liubomir-dankov_600x360
Любомир Данков с истината за Донбас във филм

Той е изследвал из основи причините за целия този кошмар и е установил, че държавата Украйна няма нищо общо. Тя е била превзета от чудовища, на които им е платено от САЩ.

“Западът плати, за да предизвика всичко това. Той използва Украйна, за да предизвика Русия. Ясно беше, че Руската федерация ще реагира, няма как да остави още години този тормоз и зверства. Даже според мен закъсня, трябваше по-рано да се намеси, но Путин не искаше до последно да влиза във война”, категоричен е режисьорът.

Той твърди, че има много доказателства, че цялата война е плод на болните американски мозъци, които от страх да не изгубят господството си се опитват да очернят Русия с тази война. Истината обаче е, че всичко е предизвикано от САЩ.

“В момента тече нещо много неприятно. Американците се съюзиха с местни престъпни групировки като “Азов” например, за да продължават да избиват в Донбас.”, твърди Данков.

“Демир

Той казва още, че ако Западът не е искал война, просто е щял да изпълни Минските споразумения от 2015 г. и днес щеше да има мир. Освен това има двоен аршин, защото на Полша Западът е склонен да даде Западна Украйна, но Източна за нищо на света не се дава на Русия.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

В момента Любомир Данков подготвя втория си филм, който вече е фокусиран изцяло върху настоящата война в Украйна.

За Михаил Здравков

Прочети още

Класация за най-добрия фунгицид за домати. Подробни описания на най-популярните фунгициди,

Най-добрия фунгицид за домати | 15+ идеи

Класация за най-добрия фунгицид за домати. Подробни описания на най-популярните фунгициди, сред които и Ридомил …

Едно мнение

  1. Po goliam oligofren ne moja li da si nameri6 za spasitel?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *