ЕС в ужас: При Слави няма да може да се краде от България, както при Борисов!

Слави Трифонов очевидно е точният човек за възстановяване на държавността у нас, след като корумпираният ЕС не го подкрепя!

Слави оплют от ЕС

В Европейския съюз не са във възторг от факта, че Бойко Борисов си заминава. Причината е, че по този начин вече може да не се краде толкова много от България.

В гръцкия вестник “Kathimerimni” Слави Трифонов е описан като човек без никакви ясни идеи, тъй като партията му “Има такъв народ” не е дала нито едно предложение в предизборната си кампания, писа Vtorifront.bg.

Слави търпи критики от същите тези европейци, които години наред защитаваше и обожаваше. Едва в последната година шоуменът сякаш прогледна и осъзна, че не всичко в ЕС е така розово. Доказателство за това са думите му в ефир, че ЕС е допринесъл за разрастването на корупцията в България.

Бойко Борисов успя за 12 години да се превърне в любимец на много европейски лидери, сред които и самата Ангела Меркел. Според мнозина причината за това е, че Борисов в продължение на години предаваше националните ни интереси, като в замяна всички се правеха, че не виждат какво се случва с еврофондовете.

ЕС и САЩ в момента са притеснени, че могат да изгубят огромното си влияние в България. С падането на Борисов много далавери в Европа може да секнат. Не се знае дали следвашият премиер ще позволява България да бъде слуга на Запада.

Слави срещу циганите

Новоизлюпеният политик Слави Трифонов се оказва настроен доста негативно срещу българите от ромски произход. Това става ясно от видео, на което попаднахме в канала Youtube.

Видеото е качето от ром на име Бугарашар, който анализира няколко теми около “Има такъв народ”. Той вижда в партията една агресия, която не му допада и намеква, че е расистка.

slavi_600x400 (7)
Мрази ли ромите Слави Трифонов?

Във видеото, което излагаме на вниманието ви, ще видите как Слави взима отношение по темата с пребитите от цигани в Раднево младежи преди 5 години. В шоуто си по БТВ водещият казва:

“Циганите се чувстват безнаказани и те са безнаказани, защото всички партии се правят, че не забелязват техните простотии, защото зависят от техните гласове. Политиците влизат във властта, купувайки гласовете им и затова им позволяват всичко.”

“Демир

Авторът на видеото е несъгласен и със заплахите на Тошко Йорданов, който си позволи да каже в ефир, че за грешката на репортера на Нова ТВ, когато каза, че ИТН би приел подкрепа от ДПС и ГЕРБ, в Крумова България ще хвърчат крайници. Според Бугарашар, който живее в Лондон, това е недопустимо.

Във видеото се показват и други антиромски настроения в екипа на Слави Трифонов, като това, че те крадат ток.

Вижте с очите си въпросното видео!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Още за Слави – по-надолу!

НОЩ вече го няма

България навлиза в съвсем ново русло по отношение на коронакризата. Новите депутати очевидно са на мнение, че COVID вирусът може да се бори успешно по съвсем различен начин, който не бърка по джобовете на хората.

За това свидетелства решението от днес, с което НОЩ бе разформирован, писа Mediacafe.bg. По този начин новите депутати показват, че са несъгласни с работата на ген. Мутафчийски и екипа му, които въведоха няколко локдауна, довели до фалити на десетки бизнеси у нас.

slavi_600x400 (5)
Слави Трифонов започна да изпълнява заканите си

Слави Трифонов няма да бъде депутат в настоящото НС, стана ясно днес. “Има такъв народ” там е оглавяван от Тошко Йорданов. Очаква се обаче Слави да дърпа конците в сянка и на практика да бъде премиер под прикритие.

Ясна е позицията на шоумена по отношение на коронакризата. За последната година в неговото шоу и неговата телевизия бяха канени само специалисти като доц. Мангъров и д-р Георги Тодоров, които са абсолютни противници на Ковид истерията и не спират да апелират за връщане на нормалността.

С уволняването на НОЩ “Има такъв народ” показва, че ще води различна политика относно Ковид-19, което най-вероятно ще разгневи САЩ и ЕС. Обществена тайна е, че мерките на НОЩ всъщност бяха взимани от Запада, който и до днес действа по същия странен начин и в своите държави, затваряйки и отваряйки постоянно.

Какви ще са Ковид мерките на новите управляващи, предстои да разберем.

Още за Слави – по-надолу!

Евелина Лютова

Слави срещу политиците

Лидерът на сензацията на изборите “Има такъв народ” не храни никак добри чувства към политиците ни. Според него те са силно корумпирани личности и нямат място в намесата на живота на хората.

От политиците обаче зависи до голяма степен как живее човек. Ето защо Слави Трифонов е влязъл в политиката, опитвайки се да промени нещата отвътре.

“С политика се занимават само хора, които са комплексари и с малко самочувствие. Когато ги сложат на някакъв пост, се взимат за богоизбрани. Аз не желая това да е така. Искам с политика да се занимават свестни хора.” – изригна в ефир собственикът на телевизия “7/8 tv”.

С тези свои думи г-н Трифонов отговаря на въпроса защо се е захванал с политиката, вместо да си гледа шоуто и телевизията. Той иска да промени ситуацията у нас.

“Трябва да се смени цялата политическа система. Това може да стане, ако се смени начинът, по който се избират политиците.” – смята шоуменът.

slavi_600x400 (3)
Слави Трифонов сменя политическата система у нас

Неговата партия настоява за електронно гласуване, като по този начин смята, че хем ще увеличи избирателната активност, хем ще намали фалшификациите.

Освен това Слави и екипът му искат мажоритарно гласуване. Според тях всеки човек заслужава да знае за кого е дал гласа си, а не впоследствие да му натрапват хора, които не е искал.

Желанието на “Има такъв народ” е депутатите да станат 120 и партийната субсидия да се намали.

Всичко това е заложено в програмата на новоизлюпената партия и 500 000 българи се надяват тя да има възможността да го изпълни.

Още за Слави можете да научите от предходните ни материали, като ги прочетете по-надолу в текста!

Слави подкрепя Радев с две ръце

Шоуменът Слави Трифонов, когото мнозина считат за истинския победител на изборите на 4 април, стои плътно зад Румен Радев и му желае втори президентски мандат. Самият той недвусмислено го подсказа със свое изявление.

Слави не крие, че симпатизира на ген. Радев още от времето, когато президентът работеше като пилот. Както е известно, жена му Десислава преди години е била пиар на Трифонов. Освен това Румен Радев е гостувал в “Шоуто на Слави” още когато никой не знаеше кой е той.

“Поведението на Румен Радев е много достойно. Неслучайно хората го харесват, той е най-харесваният политик в държавата. Мисля, че партиите от статуквото се страхуват от служебен кабинет и избори, които ще бъдат направени от ген. Радев.”, разкрива Слави Трифонов, писа Dw.com.

slavi_600x400 (1)
Слави Трифонов подкрепя Румен Радев и го харесва

Той е погнусен от начина, по които повечето медии злословят по адрес на президента, за да слугуват на Борисов. Слави беше един от хората в публичното пространство, които защитиха реномето на Радев след скандала със сина му, писа Fakti.bg.

“Само мен ли ме е гнус от отвратителното поведение на медии и политици. Румен Радев обяви, че ще се кандидатира за втори мандат и веднага се почна с внушения и откровени лъжи. Ние трябва да се надигнем, защото иначе всеки от нас рискува да стане жертва на една фекална машина. Нека пуснем най-после водата!” – беснее Слави в интернет.

Шоуменът има реален шанс да даде властта в държавата именно на президента. Ако откаже да прави правителство, Радев ще състави служебен кабинет и ще разполага с 3 месеца да атакува Борисов по съдебен път.

Още за Слави можете да научите от предишните ни материали, които са по-надолу в текста!

 Слави маха абсурдите на НОЩ?

Сензацията от парламентарните избори на 4 април “Има такъв народ” е твърдо против мерките срещу COVID, които се взимат в момента. Ето защо лидерът на партията Слави Трифонов по всяка вероятност ще успокои населението, ако вземе властта в свои ръце.

Към настояшия момент Слави има всички шансове да стане премиер, тъй като Бойко Борисов удря на камък при опита за всякакви коалиции, Друг е въпросът дали шоуменът ще направи компромис със себе си и ще състави правителство.

slavi_600x400 (2)
Слави Трифонов маха НОЩ, ако вземе властта

От повече от година насам по “7/8 tv” Слави и екипът му се застъпват за тезата, че около Ковид-19 има прекалено голяма истерия и всъщност НОЩ лъже, че положението е толкова тежко. Неслучайно няколко пъти в телевизията са гостували доц. Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров и проф. Андрей Чорбанов. Последният дори е издигнат за депутат в листата на ИТН.

Очаква се именно Чорбанов да стане новият здравен министър, ако Слави Трифонов оглави България. Имунологът открито се противопоставя на Ковид мерките на НОЩ и по всяка вероятност ще работи за връщането на нормалния живот и отварянето на държавата.

Самият Слави след изборите съобщи, че може да има Ковид и затова не се появява пред хората. Интересно ще е да се види дали след битката с вируса Трифонов ще продължи да стои на същата позиция относно COVID.

Макар да се надпреварват да го наричат “чалгар”, Слави Трифонов се оказва един от малкото политици, които искат нормалният живот да българския народ да се възстанови.

Още за Слави – в предишните ни материали по-надолу в текста!

Слави обича Русия

След 4 април стана ясно, че е твърде вероятно следващият министър-председател на България да се казва Слави Трифонов. Ако това не се случи още сега, то по всяка вероятност ще стане наесен, когато евентуално ще се проведат предсрочни избори.

Шоумен номер едно на България за последните 30 години неведнъж се е изказвал “за” ЕС и НАТО, но някои негови думи поставят сериозна въпросителна за външната му политика.

Трифонов неотдавна разкритикува ЕС, че помага на Бойко Борисов в корупцията, както писахме вече. Това обаче не е всичко по отношение на позицията на Слави по темата Изток – Запад.

slavi_600x400 (1)
Слави Трифонов обича Русия, напук на Запада

Той има две много любопитни изказвания, с които подкрепя Русия и дори й адвокатства. Преди 3 години всички от Запада атакуваха Русия, че тя стои зад опита за убийство на шпионина Скрипал и дъщеря му. Тогава Слави каза в ефир, че няма никакви доказателства за вината на Русия и следователно тя е невинна, писа Fakti.bg.

Преди 2 години Трифонов отново защити руската държава. Борисов и екипът му, за да се “сложат” на ЕС и САЩ, опитаха да припишат хакването на НАП на руски шпионин. Шоуменът обаче написа, че това са глупости и Русия няма нищо общо с този случай, писа Faktor.bg.

Всичко това идва да ни подскаже, че Слави Трифонов е доста благоприятно настроен към държавата на Путин и едва ли би водил външна политика с подмазване към Запада, както направи и прави Бойко Борисов.

Още за Слави можете да прочетете в предишните ни материали, които са по-долу!

Слави срещу корупцията

Слави Трифонов е “за” ЕС и НАТО, но не и по начина, по който те ни “помагат” в момента!

Лидерът на втората политическа сила у нас “Има такъв народ” може да е всякакъв, но открито не понася корупцията. Това е нещото, което най-много отвращава Слави Трифонов при управлението на Бойко Борисов.

През есента шоумен номер едно на страната обяви в ефира на своята телевизия “7/8 tv” по време на “Вечерното шоу на Слави Трифонов”, че не одобрява политиката на ЕС спрямо корупцията в България. Според него Европа подкрепя мафията у нас с това, че подкрепя Бойко Борисов толкова много години.

“Аз съм западно настроен, “за” ЕС и НАТО съм, винаги е било така, но и аз смятам, че с действията си ЕС помогна на всичко това, което се случи в България” – каза Слави в шоуто си.

slavi_600x350
Слави Трифонов няма да следва ЕС с цената на всичко

Както е известно, Борисов е много близък с Ангела Меркел и именно канцлерът на Германия го крепи толкова много години на власт. Тя му изсипва милиони евро от еврофондове, без да следи дали изобщо отиват на правилното място. В замяна премиерът е “послушко” в чужбина и прави всичко, което му кажат.

Слави Трифонов обаче намира това за грешка и се зарича, че ако заеме мястото на Борисов, ще следи първо българския интерес и ще ограничи възможно най-много корупцията. Последното е заложено и в програмата на ИТН.

Днес стана ясно, че Слави държи на думата си, тъй като от щаба му обявиха, че няма да приемат предложението на Корнелия Нинова за коалиция. Преди изборите Трифонов обяви, че няма да се коалира никога с ГЕРБ, БСП и ДПС и засега спазва обещанието си.

По всяка вероятност обаче спазването на думата му ще му коства съставяне на правителство и най-вероятно ще се наложи президентът Румен Радев да прави служебно правителство, което да работи до есента.

Още за Слави Трифонов можете да прочетете в предишните ни материали по-долу!

Преди близо две седмици отново ги викаха, но те изпратиха четири каки, които изкараха управляващата мафия жертва на протеста

Не само че не отидоха на предишната среща, но лъгаха като за световно. Например пуснаха фалшивата новина, че Борисов и Гешев били поискали срещата за обсъждане на върховенството на закона в България.

А ГЕРБ направо удари шампионите по лъжите,

а именно, че правителството получило подкрепа, което въобще не е вярно, та се стигна от ЕС да изпращат опровержение на лъжите им.

Вижте как коментира тази новина шоуменът и вече официално политик Слави Трифонов:

Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре в Европейския парламент на нов дебат за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха. А после от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското правителство било получило подкрепа. И сега, уважаеми сънародници, става много интересно.

Борисов и Гешев ще отидат ли утре или пак ще изпратят някакви „калинки“?
Защото в крайна сметка България е пълноправен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпоредби и договори, и България не може да бъде

ограден двор, собственост на Борисов и Гешев.

И ако тук Борисов и Гешев правят каквото си искат, дали могат да правят каквото си искат на ниво Европейски съюз?

Ех, колко интересни въпроси, които ще получат своите отговори още утре. И тук искам да направя един извод:

добре че влязохме в Европейския съюз,

че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подпомогне законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е само надежда – ще разберем много скоро…

Вижте какво сме писали по-рано за Слави Трифонов


Слави Трифонов: На страната на протестите съм! Но веднага беше разкостен от критики

Вместо “проста, кърджалийска пу-ка”, начело на парламента може да имаме “прост, учиндолски уй”

Не ти вярваме, са преобладаващите мнения. Ти опростачи цяло поколение с чалга, ти се присламчваше към управляващите

Слави Трифонов от неговата си медия зае официална позиция по политическата криза у нас. Той смята, че политиците живеят в света на далаверите, на корупцията, на простотията, арогантността, некадърността.

А българските граждани искат нещо много просто

– нормален живот, справедливост. Това раздели обществото на два различни свята, каза още Дългия. За 30 години такава държава все още нямаме. Не може да се каже, че не е прав.

Точно заради това за разлика от повечето медии телевизията на Слави 7/8 няма да излиза в отпуск и ще следи събитията, казва собственикът й. И не пропуска да наплюе, не че не е прав, конкурентните му телевизии, че по отношение на свободата на словото, те отдавна са в отпуск.

Вместо аплаузи обаче, читателите тутакси се нахвърлиха върху му, като му припомняха унизителното за него интервю, което Слави направи не с кой да е, а с Бойко Борисов. Тогава ясно си пролича, че е бил заплашен с репресия от мутрата, но така и

не показа поне малко от малко топки.

Спомниха си още и как се присламчваше към властта дълги години. И когато не му стана играта с инвестиция в столицата, обърна палачинката.

Но най-много по-зрелите читататели не могат да му простят, че той даде тон за опростачването и чалгизирането на младото поколение. И му припомнят песните му с ключов принос за това. Наричат го алчна високо планета проститутка на повикване. И призовават:

“Стой далече от децата ни!”

Сега направи партия и се надява да влезе с летящ старт във управлението на държавата . И като нищо ще успее – има си медия за пропаганда, има си опростачено, лекомислено поколение – слава Богу – не всички млади са такива.

Остроумно и в тон с всеобщата вулгарност, натрисана ни от сегашните простаци на власт начело с мутрата Борисов, читателят с ник Дръвов му предсказва бъдещето: “Като много печен водещ, предполагам, че Славуца ще стане новият председател на Народното събрание. Така вместо “проста, кърджалийска пу-ка”, начело на парламента ще имаме “прост, учиндолски уй”.”

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Новият хит на Слави Трифонов и Тото “Заедно” е гледан над 240 хиляди пъти за по-малко от денонощие

“И не щем да мрем, когато най-учтиво ни убиват!”

Стотици хиляди фенове веднага забелязаха новата песен на Слави Трифонов. И останаха възхитени. А коментарите на мнозина от тях цитират като свои мисли силните послания на текста.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Затворените като всички карантинирани по света заради “коронавируса творци от цял свят създадоха за часове вече доста песни, посветени на това невиждано внезапно блокиране на обичайния живот по цялата планета. Нашите композитори и певци не останаха по-назад – Папи Ханс, Азис вече качиха в мрежата своите парчета, посветени на кризата и на това, което преживяваме в момента.

https://youtu.be/yBqrv4LjukU

Класата на Слави Трифонов и на Маестро Евгени Димитров, докосващият най-изтънелите сега човешки струни текст на Ивайло Вълчев, дуетът със Тото от “Скандау“ си проличава в парчето, което авторите му са нарекли “Заедно”.

Но всъщност от текста могат да се извадят и други заглавия още по силни заглавия, които феновете не са пропуснали. Като това, например: “И не щем да мрем, когато най-учтиво ни убиват!” Или пък: “Искаш прости неща. Да погледнеш към небето.” Читатели споделят, че текстът и мелодията ги е уцелила право в сърцето.

В същото време скандал избухна в Министерския съвет по време на редовния брифинг за извънредното положение между репортер от телевизията 7/8 на Слави Трифонов и пиарите на правителството.

Станислав Балабанов постави въпроса за бързите тестове, както и защо не са изследвани медицинските лица от болницата във Видин, както и от Спешна помощ?
Но преди да успее да зададе и втория си въпрос

някой се опита да му изключи микрофона.

Скандалът ескалира, когато Балабанов попита защо му затварят микрофона като така не може да си зададе и втория въпрос. А той е – статистиката, която всяка сутрин изнася пред обществото шефа на щаба генерал Мутафчийски – отговаря ли на реалността?

В типичния си стил, когато стане напечено винаги да посочва и друг в скандала, премиерът Борисов нареди на ръководителката на пресцентъра му Севдалина Арнаудова да си седне на мястото. Ми тръгни си!, повтаря няколко пъти премиерът. И обясни защо й нарежда така: “Няма да слушам после как някой искал да ме пита нещо, пък аз съм избягал като Радев” (президента).

Дори в толкова тежко положение, в което е сега страната, тези двамата мъже, седнали на най-високото в държавата, не спират с персоналното си заяждане. А хората искат едно много просто, но очевидно непосилно за нашите управници нещо – да чувстват, че имат своя държава зад гърба си.

За Елена Иванова

Прочети още

ih

Проф. Иво Христов унищожи Борисов: Западен слуга, приеми, че си свършен! (ВИДЕО)

БоОперацията КОВИД-19 е човешка направа, преследваща цяла каскада от цели, убеден е професорът Вече съм …

14 коментара

 1. Да сте чули за държава окупирана с американски военни бази сащ да са си прибрали базите ? От 1945г.сащ не са си изтеглили 1военна база от където и да е.

 2. Dimo !!! Остана само да кажеш че преди 1989 година в България е имало американски бази – и тогава ще ти се смеят и момиченцата от детската градина !!!

 3. Красимира

  Шах и мат за всички
  Нищо подобно не е казал
  Каза само,че ще спазва конституцията
  Това не означава нищо
  В смисъл нищо съществено
  Не се връзвайте,а чакайте

 4. Да ама никой не напира към Русия
  Всичко бяга на запад
  Даже и тези дето те избраха са на запад от Русия нямаш нито един глас
  Следващия път ще чакаш избор от Русия
  Лек ти път

 5. Станислав Трифонов е по-достоен за президент! Само в банановите републики управляват генерали като Радев и Борисов. Затова и стандарта на бугарите е като техния въпреки че са в еврогейския съюз..

 6. Само не разбирам Радев от кой съд ще съди Борисов със сегашния и гешев ли или има друг а той е НАРОДНИЯ съд

 7. Що за БЕЗУМИЕ е предложението за Министър на Енергетиката при евентуално съставяне на правителство от ИТН на г-н Иван Хиновски ?! Това ще доведе до катастрофа за българската енергетика ! Поучете се от АБВ и от истинските специалисти в тази област – Г-жа Любомира Ганчева !

 8. Не мога да повярвам, че президентът Радев е фен на Учиндолеца… Но Учиндолеца е хитър – само как тарикатски се присламчва към авторитета на нашия уважаван президент… Ах, как ни липсва Алеко Константинов!!!

 9. Здравка

  СТРАХУВАЩИТЕ БЕЗРАБОТЕЩИТЕ СМЕ С ГОСПОДИН РУМЕН РАДЕВ ! ПОЗНАВАМ ЕДИН КМЕТ ОТ АЛЕКСАНДРОВО СВИЩОВСКО Е ГЕРБАДЖИЯ И СИ Е СЛАЖИЛ НА ТАВАНИТЕ ЧАК ФАЯНСОВИ ПЛОЧИ -ГОЛЯМ КРАЛ !

 10. Точно сега му е момента Слави да сложи началото България да стане ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !!! Така поне няма да има излишни хрантутници и ще се търси отговорност на един човек – ПРЕЗИДЕНТА !!!

 11. Людмил

  Всички активисти на ГЕРБ, БСП и ДПС взети заедно, не могат да стъпят на малкия пръст на Слави по отношение на ЧЕСТНОСТ, ДОБЛЕСТ, ОТГОВОРНОСТ, ЛЮБОВ КЪМ НАРОДА НИ……….. Всички тези изроди от големите и невероятно компрометирани партии, в най-скоро време ще ги изправят в съдебна зала да отговарят за кражбите и националното си предателство през последните трийсетина години!!!!!!!!!!!!!! 3:) Ако си мислят, че това “няма да им се случи” – жестоко са се пре*бали!!!!!!!!!!!!!!!!!! (y) 3:) 3:) 3:) В целия свят, никой не е успял да се пребори или да излъже държава – която и да било тя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (y) (y) (y) Както каза Слави в интервюто си при Ризова, живеем в интересни времена!!! (y) Просто си наложете още малко да изчакате, докато започнат да работят нормално ново правителство и нов парламент!!!!!!!!!!!!!! А тогава……. Заредете се със повече пуканки, защото екшъна ще е зрелищен!!! (y) (y) (y) (y) (y) (y)

 12. Еййййй, мангал По лесно ми е да те назова мангал от колкото по име,което не мога запомня Платен буклук ли си? То е ясно даже и да не ми отговориш Ако бяхте хора а не лесно манипулирани и податливи срещу 50 лв никой нямаше да ви презриза

  • Имаше ли Българи в първия работен ден в парламента-караници по цигански и нищо повече.И не обиждаѝте , защото не знаете дали от недалечното минало дали нямате ген от небългарин.

 13. Времето ще покаже….И защо при Слави? Той категорично заяви че със политика няма да се занимава! Нещо ново ли има и съм го пропуснала?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *