Слави Трифонов: Пак привикват Борисов и Гешев в Европарламента. Кои ли калинки ще изпратят този път?

Преди близо две седмици отново ги викаха, но те изпратиха четири каки, които изкараха управляващата мафия жертва на протеста

Не само че не отидоха на предишната среща, но лъгаха като за световно. Например пуснаха фалшивата новина, че Борисов и Гешев били поискали срещата за обсъждане на върховенството на закона в България.

А ГЕРБ направо удари шампионите по лъжите,

а именно, че правителството получило подкрепа, което въобще не е вярно, та се стигна от ЕС да изпращат опровержение на лъжите им.

Вижте как коментира тази новина шоуменът и вече официално политик Слави Трифонов:

Бойко Борисов и Иван Гешев са поканени утре в Европейския парламент на нов дебат за върховенството на закона в България. Те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха. А после от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското правителство било получило подкрепа. И сега, уважаеми сънародници, става много интересно.

Борисов и Гешев ще отидат ли утре или пак ще изпратят някакви „калинки“?
Защото в крайна сметка България е пълноправен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпоредби и договори, и България не може да бъде

ограден двор, собственост на Борисов и Гешев.

И ако тук Борисов и Гешев правят каквото си искат, дали могат да правят каквото си искат на ниво Европейски съюз?

Ех, колко интересни въпроси, които ще получат своите отговори още утре. И тук искам да направя един извод:

добре че влязохме в Европейския съюз,

че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подпомогне законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е само надежда – ще разберем много скоро…

Вижте какво сме писали по-рано за Слави Трифонов


Слави Трифонов: На страната на протестите съм! Но веднага беше разкостен от критики

“Фигурин

Вместо “проста, кърджалийска пу-ка”, начело на парламента може да имаме “прост, учиндолски уй”

Не ти вярваме, са преобладаващите мнения. Ти опростачи цяло поколение с чалга, ти се присламчваше към управляващите

Слави Трифонов от неговата си медия зае официална позиция по политическата криза у нас. Той смята, че политиците живеят в света на далаверите, на корупцията, на простотията, арогантността, некадърността.

А българските граждани искат нещо много просто

– нормален живот, справедливост. Това раздели обществото на два различни свята, каза още Дългия. За 30 години такава държава все още нямаме. Не може да се каже, че не е прав.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Точно заради това за разлика от повечето медии телевизията на Слави 7/8 няма да излиза в отпуск и ще следи събитията, казва собственикът й. И не пропуска да наплюе, не че не е прав, конкурентните му телевизии, че по отношение на свободата на словото, те отдавна са в отпуск.

Вместо аплаузи обаче, читателите тутакси се нахвърлиха върху му, като му припомняха унизителното за него интервю, което Слави направи не с кой да е, а с Бойко Борисов. Тогава ясно си пролича, че е бил заплашен с репресия от мутрата, но така и

не показа поне малко от малко топки.

Спомниха си още и как се присламчваше към властта дълги години. И когато не му стана играта с инвестиция в столицата, обърна палачинката.

Но най-много по-зрелите читататели не могат да му простят, че той даде тон за опростачването и чалгизирането на младото поколение. И му припомнят песните му с ключов принос за това. Наричат го алчна високо планета проститутка на повикване. И призовават:

“Стой далече от децата ни!”

Сега направи партия и се надява да влезе с летящ старт във управлението на държавата . И като нищо ще успее – има си медия за пропаганда, има си опростачено, лекомислено поколение – слава Богу – не всички млади са такива.

Евелина Лютова

Остроумно и в тон с всеобщата вулгарност, натрисана ни от сегашните простаци на власт начело с мутрата Борисов, читателят с ник Дръвов му предсказва бъдещето: “Като много печен водещ, предполагам, че Славуца ще стане новият председател на Народното събрание. Така вместо “проста, кърджалийска пу-ка”, начело на парламента ще имаме “прост, учиндолски уй”.”

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Новият хит на Слави Трифонов и Тото “Заедно” е гледан над 240 хиляди пъти за по-малко от денонощие

“И не щем да мрем, когато най-учтиво ни убиват!”

Стотици хиляди фенове веднага забелязаха новата песен на Слави Трифонов. И останаха възхитени. А коментарите на мнозина от тях цитират като свои мисли силните послания на текста.

Затворените като всички карантинирани по света заради “коронавируса творци от цял свят създадоха за часове вече доста песни, посветени на това невиждано внезапно блокиране на обичайния живот по цялата планета. Нашите композитори и певци не останаха по-назад – Папи Ханс, Азис вече качиха в мрежата своите парчета, посветени на кризата и на това, което преживяваме в момента.

https://youtu.be/yBqrv4LjukU

Класата на Слави Трифонов и на Маестро Евгени Димитров, докосващият най-изтънелите сега човешки струни текст на Ивайло Вълчев, дуетът със Тото от “Скандау“ си проличава в парчето, което авторите му са нарекли “Заедно”.

Но всъщност от текста могат да се извадят и други заглавия още по силни заглавия, които феновете не са пропуснали. Като това, например: “И не щем да мрем, когато най-учтиво ни убиват!” Или пък: “Искаш прости неща. Да погледнеш към небето.” Читатели споделят, че текстът и мелодията ги е уцелила право в сърцето.

В същото време скандал избухна в Министерския съвет по време на редовния брифинг за извънредното положение между репортер от телевизията 7/8 на Слави Трифонов и пиарите на правителството.

Станислав Балабанов постави въпроса за бързите тестове, както и защо не са изследвани медицинските лица от болницата във Видин, както и от Спешна помощ?
Но преди да успее да зададе и втория си въпрос

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

някой се опита да му изключи микрофона.

Скандалът ескалира, когато Балабанов попита защо му затварят микрофона като така не може да си зададе и втория въпрос. А той е – статистиката, която всяка сутрин изнася пред обществото шефа на щаба генерал Мутафчийски – отговаря ли на реалността?

В типичния си стил, когато стане напечено винаги да посочва и друг в скандала, премиерът Борисов нареди на ръководителката на пресцентъра му Севдалина Арнаудова да си седне на мястото. Ми тръгни си!, повтаря няколко пъти премиерът. И обясни защо й нарежда така: “Няма да слушам после как някой искал да ме пита нещо, пък аз съм избягал като Радев” (президента).

Дори в толкова тежко положение, в което е сега страната, тези двамата мъже, седнали на най-високото в държавата, не спират с персоналното си заяждане. А хората искат едно много просто, но очевидно непосилно за нашите управници нещо – да чувстват, че имат своя държава зад гърба си.

За Елена Иванова

Прочети още

Крум Савов

Крум Савов: Бойко, мафиот такъв, ние тънем с малки заплати в жилища на кредит, докато ти ни крадеш от парите!

Крум Савов е бесен и дори се заканва лично да се саморазправи с Бойко Борисов! …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *