Виктор Орбан се изсмя на Запада: С тези ваксини измирате като мухи, а ние сме живи и здрави!

Виктор Орбан не желае и да чува за западна ваксина, Унгария се приближава все повече до откъсване от Европейския съюз!

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан продължава да лази по нервите на своите западни колеги. Той е изключително прям по отношение на имунизацията срещу COVID-19.

Унгария работи само с Русия и Китай. И от двете държави е закупила голям брой ваксини, а самият Орбан се е ваксинирал с китайската ваксина.

Той обаче има причина да не иска да работи със Запада по отношение на пандемията. Според него западните ваксини по принцип са много некачествени и са виновни за смъртта на много хора, тъй като не причиняват добър имунитет, писа Vtorifront.bg.

Виктор Орбан
Виктор Орбан довърши ЕС

“Мога да дам пример с Германия. По време на Студената война Западна Германия се ваксинира само със западни, а Източна – с източни. В резултат в бившата ФРГ днес има много повече починали от COVID-19.” – разкрива Орбан пред немския BILD.

Той стига още по-далеч, като твърди, че навремето на запад са измирали като мухи и това е заради лошото качество на ваксините им. Докато всички от Източния блок са се радвали за чудесно здраве.

“Аз съм ваксиниран с няколко руски ваксини и днес съм жив и здрав. А вижте какво става на запад.” – продължава атаките си към Запада унгарският премиер.

Точно поради всичко това той е твърдо против западните ваксини срещу Ковид-19. Виктор Орбан не вярва в тях и дори ги счита за опасни за здравето.

Унгарците вече се ваксинират с руската и китайската ваксина срещу коронавирус и действително при тях се наблюдава спад на заболелите.

Виктор Орбан обаче показва ясно, че вече няма желание да работи с ЕС. Макар днес да се разбра, че ЕС разрешава на всяка своя членка да закупува “Спутник В”, унгарският премиер няма намерение да се връща назад и продължава да атакува Брюксел.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Преди няколко дни неговата партия “Фидес” напусна Европейската народна партия. Орбан обяви преди часове, че ще сформира ново партийно обединение на европейско ниво. Той вече води преговори с полски и италиански партии, писа Focus-news.net. Ако това обединение бъде подкрепено от Русия, тежки дни предстоят на Запада.

За Михаил Здравков

Прочети още

boiko_600x400 (4)

Най-страшният кошмар на Борисов се сбъдна! Изритаха го отзад по брутален начин

Бойко Борисов не може да повярва какво се случи днес! Опашки пред урните, за ужас …

3 коментара

  1. Четете бе хора вижте какво правят управляващите на другите страни и в случая Орбан сравнете с Б Б и да отидем подготвени на изборите!

  2. Орбан мисли с главата си и мисли за своя народ. А Бойко е послушко и мисли само как да се задържи във властта и най-вече на поста министър-председател. Много е заблуден, мисли се за богоизбран!

  3. И нашето място е там да си върнем златото енергетиката водите и всичко останало което се ограбва хйщнически от шайка комунистически престъпници вън от властта герб Дпс и Бсп само тогава ще има просперитет и нормалност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *