Герберът Гърневски пак наплю президента Румен Радев: Бил шеф на паралелна държава

Управляващите изоставиха народа в кризата, но кажат ли им го в лицето – изпадат в дива ярост

В присъщия си страстно-нападателен-наплювателен стил Спас Гърневски нападна президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова. Пребоядисаният депутат от ГЕРБ ги обвинява в прав текст, че те двамата ръководят паралелна държава, както и че изборите се печелят с бюлетини, а не с куршуми.

Това цветисто твърдение заслужава да бъде поразчоплено.

Кой “брои” изборните бюлетини?

Пита се в задачата, верните отговори не са никак трудни: Кога президентът, а и Нинова, през годините на псевдодемокрацията у нас са стреляли с куршуми, решавайки с стрелба проблеми в своя полза? Кога през последните петнайсетина години БСП е могла да брои бюлетини и да пише окончателните изборни книжа, за разлика от ГЕРБ-ерите?

Нарцисизъм – управляващите са заразени

Съвсем видимо много от депутатите от ГЕРБ се разболяха от нарцисизма на вожда слънце Бойко Борисов – той си умира да го хвалят и изпада в дива ярост, когато го критикуват.

Хей, вие там горе, управляващи – смятате ли, че дотолкова сте подредили тази нещастна държава, та никой няма никакъв повод да ви задава неудобни и критични въпроси?

Управлявате най-бедната държава в Европейския съюз и не изпитвате капчица срам от това. Ако изпитвахте, щяхте денонощно да работите за решаването на този проблем над проблеми, заради който от България се ЕВАКУИРАХА 2 милиона души! Държавите от целия свят подпомогнаха всеки един свой гражданин с парични помощи по време на пандемията от коронавирус. А вие – най-бедните в тази държава ги заробихте с кредити, които повечето от тях със сигурност са взели още преди извънредното положение? Просто заради вашата егоистична политика нямат възможност да преживяват без заеми.

Защо не се отчитате пред народа?

Вие там, горе, сте ДЛЪЖНИ ДА СЕ ОТЧИТАТЕ пред този народ още преди да се налага да ви задават неудобни въпроси. Не го правите, държите се високомерно. Ще ви критикуват. Напълно си го заслужавате. Нямате право да реагирате на принципа на си ти куклите, дай си ми парцалите. Ако не можете да отговаряте цивилизовано честно – напуснете властта мигновено!

Какво казва президентът Радев, че ви изкарва от кожата? Казва очевидното – че хората окончателно в тази криза се убедиха – нямат държава зад гърба си.

И да го отричате – само по-смешни ще ставате. Снишете се, когато говорите за бюлетини, защото мнозина са, които са наясно с мошенгийствата по време на избори. Кой да е начинаещ репортер само за няколко часа излавя купувачите на гласове. Вие с милиардния бюджет на полицията не можете. Защото не искате. Не искате, защото е истински ужас изборите в България да бъдат честни.

Текстът продължава

“Фигурин

А президентът Радев си има тежък кръст на гърба – подкрепата от страна на БСП. Ще не ще, това ще му е проклятието. Тежък, защото червените милионери в нея отдавна доказаха, че когато са на власт нямат и капка разлика с ГЕРБ. А именно – за народа нищо, за техния кръг – всичко. Само си спомнете как в последните дни от мандата си на министър-председател Сергей Станишев направи сумати заменки на затънтени безплодни земи във вътрешността на страната срещу терени край морето. За смешни стотинки. Обслужи правилните червени личности. Някои експерти окачествяват загубите за държавата само от тези заменки за над 1,2 милиарда лева.

Така че – всички сте на…рани. Поне бъдете малко по-смирени.

За разлика от всички вас президентът Румен Радев на лапа от обществени поръчки милиарди народни пари.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Спонтанен прилив на смях предизвика днешният протест срещу президента Румен Радев

Избори се задават, нека мръсните платени игри да започнат още сега

Често снимките и клиповете носят повече информация от думите. В конкретния случай имаме точно такъв пример.

В 12,30 часа днес Григор Здравков, председател на Легия “Антимафия”, е направил показателни снимки на така наречения протест пред президентството с искане за оставката на Румен Радев. Физиономиите на някои от протестиращите ги видяхме –

Обичайните мургави протестъри.

Но днес дори и те не си изкарваха честно надницата – никъде не се виждат. Поне не и в часа на заснемането на палатките им.

“Масова подкрепа за протеста”,

пише иронично в профила си Григор Здравков. Да ударим и ние едно рамо, призовава той чрез споделяне на поста му.

А още в първия ден на така наречения протест, когато обикновено се очаква по-масирано човешко присъствие, показаните кадри по телевизията предизвикаха смях.

Избори идват, мръсните игри започват. На война като на война.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Президентът Румен Радев: Сегашната криза може да прерасне в политическа

За пореден път държавният глава призова за обединение на нацията

Държавният глава Румен Радев допуска, че ситуацията, в която се намира сега страната може да прерасне в политическа криза.

Предпоставките според него са много

– проблемите в здравеопазването, в икономическия и социалния живот.

По повод Деня на Европа и 75 години от края на най-кръвопролитната в човешката история Втора Световна война, Румен Радев заедно с Илияна Йотова – вицепрезидент, почетоха с венци паметника на незнайния войн.

Румен Радев цитира президентите на САЩ и на Русия Тръмп и Путин, а именно, че за общите цели трябва да се търси разбирателство.

Президентът Румен Радев за пореден път призова за обединение в страната. Макар през миналия месец той да заяви, че

Премиерът раздухва страх

и така си изгражда образа на спасител.
Преди всичко поздравявам сънародниците, които не се подадоха на пропагандата и страха, а се държаха отговорно по време на ограничителните мерки, каза още президентът пред журналисти.

Законите в България се правят с все по-големи пороци, коментира президентът по повод Закона за здравето, чиито промени вече минаха на първо четене в парламента. Затова той призова

Да се зачита Конституцията,

когато се правят такива промени, а също и да се спазва правилникът на парламента.

Вижте какво сме писали по-рано за президента Румен Радев


Държавният глава с послание в Деня на българската армия към войската, ветераните и всички българи

България е преживявала бури, но се е възстановявала. Светът сега става все по-неспокоен. Сигурността на държавата не трябва да зависи единствено от политиците, заяви президентът Радев.

Той благодари на армията, че

Въпреки трудностите и постоянния недоимък,

хората в нея продължават да работят всеотдайно в името на България. Благодари и на военните ветерани, като пожела на младите да се учат от примера им.

Президентът Радев се обърна и към всички българи, защото

Идеалът за България

като достойна и модерна държава не може да се сбъдне без тях. Нека младите да завоюват победите, които днес не можем да постигнем.

Не се предавайте! Бъдете дръзки!

призова държавният глава. На този светъл християнски празник той пожела мир и благополучие на българските граждани.


Над 40 хиляди автомобила успяха да напуснат столицата за почивните дни, напливът не спира

Така става, когато се издават заповеди, за които предварително се знае, че няма да се спазват

Малкият Принц на Екзюпери преди да кацне в пустинята, обикалял доста из Вселената. Така попаднал на една планета, в която навсякъде царял мир и любов, а хората живеели в благоденствие.

Попитал Малкият Принц краля на тази невероятна планета как успява да я управлява така. “НИКОГА НЕ ИЗДАВАМ ЗАПОВЕД, КОЯТО ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА”, отговорил кралят.

И в България така, само че на обратно.

Заповедта си е заповед, но само до обяд на 1 май столицата е била напусната от 40 хиляди автомобила. И тепърва ще стават още повече. Катаджиите са върнали обаче обратно няколко хиляди. Вероятно ще излязат през друго КПП.

Сега остава да направят и глупостта

от Великден – да ги пуснат да излязат, но не и да се върнат в София като свършат няколкото подредени почивни дни.

Нашите управници обикновено не знаят кога точно да почнат – все повече вирусолози твърдят, че коронавирусът у нас си е шетал необезпокоявано далеч преди въвеждането на извънредното положение. Нито пък кога да спрат.

Чакат може би масови бунтове?

Каква е тази псевдогрижа за здравето на човека – да не можеш да ходиш в планината, в парковете – това лечебно ли е?

Докато издавате заповеди, за които предварително се знае, че няма да бъдат изпълнени, все така ще е. И все повече ще олеквате вие там, горе.

Слугинажът скочи: Румен Радев е виновен да ни отсвирят от Разузнавателната колегия на Европа

И нито дума за истинската причина – течът на милиони данни от НАП, “счупеният” Търговски регистър, търговията с паспорти

Заради липса на доверие България не е приета в новосъздадената Разузнавателна колегия в Европа, учредена преди малко повече от месец. Целта й е обмяна на информация между съответните служби. Официалните, проправителствените и пропеевските, медии мълчат. Научихме го от бившия вътрешен министър Румен Петков.

Сред отхвърлените страни освен България са още Словакия, Гърция и Полша. Всички останали държави от ЕС са в новата платформа, само Люксембург не е заел още категорична позиция.

Според Румен Петков причината за това неприкрито недоверие е поредицата от гафове, на които станахме свидетели. Бързо забравихме

Чудовищния скандал с изтичането на лични данни

на милиони юридически и физически лица от сървърите на НАП. Малко преди това се “счупи” Търговския регистър и стоя затворен достатъчно, за да се заметат нечии следи. А също скандалната търговия с паспорти.

Слугинажните медии обаче веднага отвърнаха на удара. Върху премиера-слънце не трябва и прашинка да падне – нали от него идва хлябът с маслото. И веднага скочиха на амбразурата. Без да обелят нито дума за НАП, паспорти и т.н. припомнят една история, започнала още през 2001 г., която директно я хвърлят сега като смъртен грях върху главата на омразния им президент Румен Радев.

Само и единствено той можел да създаде съмнения у западните партньорски служби. И обясняват защо – как преди да отиде на посещение в Москва през 2018 г. президентът уволнил съветника си по национална сигурност Илиян Алипиев. А го уволнил, защото Кремъл поискал това.

А Кремъл поискал това,

защото през далечната 2001 г. Алипиев изловил трима руски шпиони, по-късно изгонени от България. А през 2016 г. Радев се бил срещнал с бившия генерал от КГБ Решетников.

И нито дума за истинските причини за недоверието – НАП, Търговски регистър. Стотици, а можге би хиляди са фирмите с чуждестранно участие в България. При този теч на информация, който може да нанесе страховити последици – какво доверие, какви пет лева?

Не може еднокнижкът да понесе интелигентността

на президента Румен Радев и това си е. Чувства се прободен право в сърцето от поведението и думите на президента. Още по-наранена се чувства армията от калинките МУ – получават обриви от човек, който само с присъствието си им показва какво представляват без дори да си мръдне пръста. Дори антипрезиденството им е ниско интелигентно, щом им липсват достатъчно аргументи и ги заместват с думи като свиня.

Оценките народът вече ги е дал. Историята – тя тепърва ще се произнася. Всекиму според заслугите.

Президентът Радев изрази съболезнованията си за трагичната смърт на Милен Цветков

Знаковият журналист Милен Цветков бе пометен на връх Великден от луксозен джип

Президентът Румен Радев изрази съболезнованията си по повод внезапната и трагична смърт на знаковия журналист Милен Цветков. Подчертава, че е бил непримирим, че въпреки трудностите, е правил непримирима журналистика.

Припомняме, че на връх Великден, докато изчаква на червен светофар, луксозен джип го удря със скорост над сто километра. Колата на Милен Цветков изхвърчава далече от мястото на сблъсъка.

Малко след това той издъхва

от раните си.

Междувременно стана ясно и кой е убиецът на Милен Цветков. Убиец, защото е бил напушен и дрогиран, защото луксозната му кола няма никакъв спирачен път, както установиха от полицията.

Оказа се мамен пикльо на 22 години –

Лигаво синче на новобогаташи,

с бизнес свързан с този на алкохолния бос Миньо Стайков. Кристиян Николов е убиецът. И нека не ни излизат с номера убийство по непредпазливост. Напротив – за умишлено убийство става дума при каране в града със 100 км. в час.

Милен Цветков в едно от последните си телевизионни предавания

Стана известно, че освен момиче, в джипа е имало и още някой, който е избягал от местопрестъплението. И той се оказа мамин пикльо – синът на станалия за смях преди време депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Бащата иска да го съдят – от десет години живеел при майка си, с която Иванов е разведен. И както обикновено става тези лайненца не са тежко ранени. И както винаги сега ще ги изкарат невинни – мама и татко ще се погрижат.

При такива случаи трябва

Солидарно да се съдят и родителите.

Защото са внушили на скъпите си отрочета, че като са богати всички трябва са краката им, че правилата са за бедните отрепки, те живеят в друга вселена. Родителите им подаряват скъпи играчки за да се вижда отдалече стандартът им, без да ги на учат на елементарна човещина и най-вече, че фукнята и високомерието си има последици и цена, която рано или късно ще си платят. Дори ако им се размине в съда, както неведнъж обществото ни възмутено е виждало. Сметката ще ги чака.

Президентът Радев: Опасен хаос може да се получи при излизането от карантината

Гладът е способен да опустоши всичко, предупреждава държавния глава

Два пъти помага този, който помага навреме, гласи народната мъдрост. Президентът Румен Радев не я цитира, но зае точно такава позиция в телевизионно интервю.

Закъсняхме, коментира президентът, по отношение на социалните и икономически действия, които трябваше да предприеме правителството. Те трябва да бъдат достъпни, безвъзмездни и бързи. Защото според него гладът може да помете всичко.

Президентът Радев съзира и друга опасност – при отмяната на извънредното положение може да се получи неуправляем хаос. Той не обсъжда датата на снемането на карантината, а добре обмисленото със съответен ясен регламент излизане от това необичайно положение. Хората трябва да излизат в парковете, да не би Витоша да е по-пълна с вируси от градския транспорт?

Но съществува опасност да си помислят, е лошото е отминало окончателно,

Да станат по-лекомислени

по отношение на предпазването и всички да платим скъпо за това.

Не мина е без прехвърчането на обичайните искри между президент и премиер. Той коментира, че Бойко Борисов сам раздухва страха у хората. Но щом се обърка нещо има си виновен и той е Румен Радев, каза той пред БТВ.

Подчерта, че така нареченото дарение на депутатите е опорочило смисъла на дарителството въобще.

Кое не е вярно в позициите на Румен Радев – за повсеместната корупция, ограбваща народа, или за опасността от гладни бунтове?

На фона на изтръпналите заради епидемията от коронавирус вирус български граждани, които сега изпитват на гърба си съдебната мярка “домашен арест”, пиари и анализатори от всякакъв калибър се заеха да разнищват поведението на президента Румен Радев.

Според Нидал Алгафари вече повече от година и половина всички изявления на президента Радев имат една цел – да обслужва егото си, което очевидно някой провокира.

Но доста от мислещите граждани по тези земи са на по-различно мнение. Те виждат начело на държавата друг човек, не президента Радев, с патологично его, с неприкрит нарцистичен уклон, на който всяка втора дума е Аз, който казва “дал съм толкова и толкова милиона за това и онова”, сякаш дава свои лични милиони, а не народна пара.

И как точно президентът Радев обслужва егото си? Като говори, че в страната ни се шири огромна корупция, че най-големите грабители на народно богатство съдебната власт не ги преследва, че ако карантината продължи прекалено дълго, в България могат да избухнат гладни бунтове? Или пък смешният начин, по който бе “избран” новият главен прокурор на държавата? Пардон, не избран, а назначен от тези, които си го избраха.

Кои от така изказаните позиции не са истина?

Може ли нормален човек да вика “браво”

на всички тези безобразия, които поставят България на дъното като най-бедната в ЕС и на срамна позиция в света по свобода на словото?

Справедливостта изисква да признаем, че сега на правителството на Бойко Борисов му е по-тежко от когато и да е било, че то прави каквото може и както може в условията на световната пандемия.

Но толкова ли е трудно държавните мъже от президентството и правителството да се вслушват в конструктивните послания, независимо откъде излизат?

Или всички вече са прихванали от високомерното чувство на самодостатъчност на Бойко Борисов и подчинените му и всяка конструктивна критика се възприема като подла агресивна, нечестна, персонална атака. А от конструктивна критика правителството може да извлече много ползи и за себе се, и за хората.

Господа управляващи, със сигурност и вие, и ние гражданите, ще спечелим, ако се научите да се слушате едни други, а не да отговаряте на отправените към вас послания с “дърта злобна свекърва”. Ако тези послания са грешни, просто ги подминавате. Ами ако не са?…

Дори да не изпълните нещата, които президентът смята, че трябва да се случат, има едно такова френско понятие, наречено куртоазия. Може да е неискрено, но поне създава усещането за цивилизованост, а не за коментари в селска циганска кръчма. Те никак, ама никак не прилягат на държавни мъже. Карат ни да се съмняваме, че някой там горе върши нещо смислено на ползу роду, карат ни да се срамуваме от вас .

Следващият текст е публикуван преди три седмици

Истината в България е гола,

малцина се осмеляват да я погледнат в очите. Затова ли управляващите не понасят президента Радев и Панов?

В настоящия момент властта на главния прокурор на България не подлежи на никакъв контрол. Тази позиция изрази пред репортери Лозан Панов, ръководител на Висшата касационна прокуратура. Изказа я по повод срещата му на 11 март 2020 г. с президента Румен Радев. Лозан Панов твърди, че промяната на Конституцията е наложителна.

Двамата държавни мъже са коментирали освен липсата на контрол върху главния прокурор, също така и дейността на Висшия съдебен съвет и логично – на все по-безпардонно задушаваната у нас свобода на соловото.

Според ръководителя на ВКС в Конституцията трябва да се запише, че съдът е центърът на така наречената трета власт. В момента нещата не стоят така, тъй като всяка дума на Иван Гешев кънти и намира резонанс във ВСС.

Относно многогодишните спорове, на които сме свидетели, дали Конституцията може да се променя само от Велико или и от обикновено народно събрание – по това трябва да се произнесат политиците и Конституционния съд, коментира Лозан Панов. Има решение на този съд, което

И обикновен парламент може да извърши промени

През последните години от големите държавни мъже май само Румен Радев и Лозан Панов публично си позволяват да се опълчат срещу безобразията на изпълнителната власт, от чиито решения и действия мирише доста на лобизъм, клиентилизъм и корупция.

И двамата плащат висока цена

за това. Преди да се появи президента Радев, се наложи Лозан Панов да преживее доста – от агнешки главички пред служебната му ограда – недвусмислен мафиотски намек, до развити болтове на гума на служебния му автомобил – това си е неуспешен опит за убийство, който “честните” прокурори начело с отскоро бившия главен Сотир Цацаров, заметоха под килима. Словесната агресия по всеки информационен повод си е стрелба по друг фланг.

Същото се отнася и за президента Радев – атаките срещу него започнаха още с избора на многоцелеви изтребител за българските ВВС. Само заради това, че заговори за шведския “Грипен”, го обвиниха във всички смъртни грехове, в това число и корупция. Обществеността наистина не знае какво е ставало в задния двор, но е ясно, че всички които го награчиха, не разбират и грам от изтребителна авиация, колкото него.

Но понеже тази история нещо се разсъхна, в търсене на компромат се разровиха в общите му чаршафи с Десислава. Това бе задача № 1 над задачите, с която новият главен прокурор Иван Гешев даде старт на кариерата си.При това – след отдавна приключила проверка по казуса,със заключение, че не е открила нарушения. А Гешев освен това поиска от конституционните съдии да му разяснят кога държания глава извършва държавна измяна.

Сега пък сайтове на прикрита и явна държавна хранилка призовават президентът да бъде изолиран заради коронавируса, защото в тези заразни времена си е позволил да пътува до Албания. А там още с кацането му обявиха първи случай на заразен.

Истината е гола. Нашата изпълнителна власт и прокуратурата като неин придатък въобще не ги е грижа нито за България, нито на гражданите й. Приоритетите им са да се открадне колкото може повече от общото и да се направят за пет пари онези, които се осмелят да ги критикуват. И никога не понасят мнение, различно от тяхното, никога не вникват в това, какво им се казва и защо им се казва.

Истината е гола. У нас засега това не значи красива. И както се вижда малцина се престрашават да я погледнат в очите.

Атаката на новоназначения главен прокурор

към него се оказа най-наболелия и неотложен проблем на България

Спомняте ли си кой беше първият и най-наболял за решаване проблем в държавата България, с който се захвана новоназначения главен прокурор Иван Гешев? Назначен, защото който пожела разбра, че той не е избран въпреки радостните декларации в негова подкрепа на трудови колективи от цялата страна.

Но понеже напоследък ни връхлитат скандал след скандал, китайски корони, нова мигрантска вълна вероятно вече ни е избледняло в главите, та е добре е да си припомним.

Главният ни прокурор най-напред се захвана с „най-неотложния проблем” – да разрови  чаршафите на президента Румен Радев и да провери как е била зачислена като пиар във ВВС настоящата му съпруга Десислава. Да извади компромати от там, които да му дадат основание президентът да бъде осъден и оттам – отстранен от поста.

Преди това невинно поиска от Конституционните съдии да му дадат тълкуване на това що е то държавна измяна и може ли държавният глава да бъде разследван преди изтичането на мандата му за такава, въпреки закрилящия го имунитет.

И точно навреме се понесоха слухове, че Румен

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Радев замислял да прави държавен преврат.

Разбира се, той публично отрече това.

И тогава, очевидно в опит да бетонира позицията си, пресцентърът на Главна прокуратура пусна публично записи на разговори между президента и бившия му подчинен – шефа на военната авиация генерал-майор Стойков. Темата е проверка на КПКОНПИ как настоящата съпруга на Румен Радев Десислава е започнала работа като пиар на Военно-въздушните сили. Всеки който поиска ги чу тези сересета – звучат като фрагменти, в останалите им части очевидно не е имало за какво по-уличаващо да се захване Гешев. Но непредубедените чуха, как президентът се държи доста достойно. И така и не разбраха какво точно престъпление е извършил.

Много юристи тогава скочиха и обясниха на хората, че това публикуване на СРС-та е нарушение на закона, за което е предвидено наказание до три години затвор. Държавните обвинители веднага поправиха проспиването на този императив и започнаха да ги наричат „веществени доказателства”. Но и като такива те трябва ли предварително да се показват в медиите или са само за пред съда, в случай че се достигне до такъв?

И така на 10 март 2020 г. Конституционните съдии оповестиха решението си, а именно: Допускат до разглеждане по същество на дело, касаещо имунитета на президента Радев. От общо 12 членове на Конституционния съд 9 са били за това допускане, а 3 – с особено мнение.

В обществеността, следяща политика у нас се насади впечатлението, че

Новият главен започва лична вендета

заради критиките, които Румен Радев неведнъж е отправял към изпълнителната власт, а също и за състезанието за „избор” на главен прокурор с един кон. И понеже вече доказано от Сотир Цацаров насам България се оформи като прокурорска република задача № 1 на главния прокурор стана да покаже кой командва по тези територии и да запуши най-сетне завинаги устата на президента.

Иначе казано – войната е безмилостно жестока. И като се вижда – ще се води до дупка. Ако с това справедливостта победи най-сетне по тези ширини – нека! Така да бъде!

Но тук възниква логичната питанка: Как стои въпроса с имунитета на самия главен прокурор Иван Гешев, който погази закона с публикуването на въпросните СРС-та?

А как стои въпросът с имунитета на премиера Бойко Борисов във връзка със започналото разследване в Барселона – Испания, за пране на пари. В това разследване е замесено името на Бойко Борисов. Ще поиска ли Иван Гешев тълкуване от конституционалистите как стои въпросът със свалянето на имунитета на министър-председателя?

Проблемът на Румен Радев на този пост е, че остана сам и изолиран. А подкрепата за него  най-вече от страна на БСП направи много хора подозрителни. Тази подкрепа е

Камък на шията на Румен Радев

И въпреки това той е почти постоянно с най-висок рейтинг, а причината е проста – казва публично това, което виждат с очите си неизкушените от властта българи. Ако не беше този червен воденичен камък на шията му – вероятно много хора сега щяха да скочат в защита на държавния си глава, а не на Гешев и Борисов. Справедливо е да се каже, че и за тях сме видели да скачат в защита татуирани яки мъже – гледката ще си остане незабравима.

Докато са такива приоритетите на най-силните и най-овластените мъже в държавата България няма шанс да спре да бъде ограбвана и да заживее достойно, както заслужава. Няма шанс и да се измъкне нагоре от дъното на всевъзможните международни класации.

За el_em

Прочети още

Спомняте ли си репликата на Цветан Цветанов: Мен никой не може да ме накаже

Прав си е бил човекът още от самото начало – по скандала с Апартаментгейт прокуратурата …

Едно мнение

  1. Всички знаем ,че Алгафари е подлога на Борисов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *