Достоен Румен Радев постави на мястото й ПКП – шефката на парламента Цвета Караянчева

Опозоряването на Али Баба, 240-те разбойника и бодигарда им Гешев продължава, не минава ден без техни лъжи или гафове

Трябва да си не само ПКП, но и същество, ощетено от всякаква човечност, за да откажеш на тежко болен човек достъп до тоалетната на парламента. Трябва да си си въобразил, че си нещо по-така от народа, за да не си даваш сметка, че само с това влизаш в историята опозорен, като същество без морал и достойнство.

Президентът Румен Радев за порeден път обясни на

самозабравилата се хунта

защо майките на децата с увреждания влязоха в сградата на парламента. Просто защото в продължение на повече от десет години никой от управляващите ГЕРБ-ави гнусливо не пожела да слезе до тях. Правеше се, че ги няма, изолира ги, с което им каза – мрете, не ни интересувате. Друг управляващ, до неотдавна вицепремиер, ги нарече кресливи майки. Същото казват вече толкова много години и на милиони пенсионери, пълнили с вноските си НОИ в продължение на 30-40 години – навлеци, които само им намаляват милиардните им кражби.

До такава степен са ангажирани с грабежите,

до такава степен си повярваха, че са безнаказани завинаги, че не пропускаха повод да се изгаврят с страданията на българските граждани.

Румен Радев посочи и резила на управляващите, които най-безсрамно излъгаха, как те били инициатори на изслушването за върховенството на закона в България през август. Само че Европа в прав текст показа, че повече няма да си затваря очите за измамниците на власт в България. Според президента дори само тази лъжа да беше, управляващата върхушка трябваше вече да си е подала оставката.

Той категорично заяви, че ще наложи вето на промените на пожар, които управляващите пишат сега в кодекса за изборите с цел спечелване на служебна победа и улесняване на измамите в изборния процес.

Попитан за протеста срещу правителството и за протеста срещу него Румен Радев отговори: “Сравнете двата протеста – кои и колко искат моята оставка и кои и колко на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев”. Отговорът е толкова очевиден, че не подлежи на доуточняващи въпроси.

А вече извън днешното изявление на президента: На всички, които твърдят, че няма алтернатива, ако Борисов, Гешев и мутрите на власт подадат оставка, отговорът е само един. Да останат, защото нямало други подходящи управници означава, че искаме крадливата пасмина, съсипала всичко, до което се докосне,

опростачила народа, прогонила младите

в чужбина, да продължи да управлява, защото нямало кой. Само си спомнете преди дни как подариха на едни “канадци” златото на България за милиарди левове всяка година. Това се нарича национално предателство и само то е достатъчно всички – и Али Баба, и 240-те разбойника, и бодигарда им Гешев, да влязат за дълго в затвора.

Е, не – мерси. Ако трябва ще провеждаме всяка година избори, докато дойдат хората, които ги боли за България и българските граждани, а не за пачки и кюлчета в тайни чекмеджета.

Демир бозан билки против акне

#ОСТАВКА!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Полицията разгонва с газ протестиращите и журналисти пред парламента! Пострадаха много хора! Напрежението е огромно!

Бойко Борисов позорно избяга от парламента! Биороботите от ГЕРБ – също, щом видяха президента Радев!

С арести и сблъсъци започна днешния протест пред Народното събрание

Протестът започна с арести на 2 септември 2020 г.
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Просто не е за вярване колко безсрамна е управляващата върхушка, какви гьонсурати са депутатите, държани като кучета на къса каишка от тартора на мафията Борисов.

Корупцията изкара хората на улицата, а не искането за нова Конституция!, каза президентът в парламента

Вече е ясно – тези хора са готови да окървавят протестите. И ако тук им минват тъпите пропагандни номера, как си обясняват протестите на българи днес от целия свят? Те не са на държавна служба, те не са гладни и жадни!

Срам ни е от вас, крадци долни!

Престанете да правите за резил

пред целия свят България и българските граждани. Българите сме миролюбив народ и противно на някои екстремистки настроени хора, това е най-доброто му качество. За това пък разгневили се, гневът му е цунами! Не си отидохте с мир! Ще си отидете с белезници!

Непрекъснато се стичат нови и нови протестиращи. Напрежението в момента е голямо. Униформените започнаха да пръскат протестиращите с лютив спрей.

Вижте какво сме писали преди по темата

Евелина Лютова

Борисов бесен: Хиляди мълчаливо отказаха да му се подчинят: Не изпълняваме заповеди на мутри! И изкачиха свещените стъпала на Шипка

Урок по достойнство и родолюбие изнесе на управляващата шайка президентът Румен Радев на върха на Свободата

Доказахте, че достойнството е по-високо от забраните и страха, обърна се към родолюбците, дошли доброволно на върха на Свободата, държавният глава Румен Радев. Множеството не се съобрази със забраната на управляващите, маскирана като грижа и от поредната раздута от тях заплаха от разпространението на зараза от коронавирус. Пък и си спомниха как

клакьорите на Бойко Борисов

бяха плътно до него при разните му брифинги и платени контрапротести.

Опълченците не са се питали има ли смисъл саможертвата им. Не са чакали специални облаги, много от тях са починали в мизерия, заяви в речта си президентът, патрон на честването на 143-годишнината от величавата Шипченска епопея. Без тази победа сега

вероятно щяхме да бъдем турски вилает.

Разбира се, коментирана бе и сегашната политическа криза. Румен Радев бе категоричен, че без оставката на кабинета Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, без разпускане на парламента, без предсрочни избори,

дебатът за нова Конституция е абсолютно безсмислен.

Опълченците ни доказаха, че българският народ е достоен за свободата, каза държавният глава. С техния дух сега ние се борим за справедлива и свободна България, каза той пред хилядите на връх Шипка.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Евродепутатът Александър Йорданов наплю президента: Румен Радев е болшевик!

Страшен грях е според него вдигнатият юмрук на президента. Не са грях обаче гнусните записи на Бойко Борисов, чекмеджетата му с милионите евра злато, не е грях „слепотата” за истинските престъпления на главния прокурор Иван Гешев

Доказано през годините осакатеният от към чувство за чест и справедливост Александър Йорданов, също се изказа като клакьорите на ГЕРБ за политическата криза у нас. Разбирайте, изказа се срещу президента Румен Радев. Йорданов в момента се подвизава като евродепутат от СДС в партията на ЕС, където е и ГЕРБ на Борисов. А именно – ЕНП. Това, което правел Румен Радев, е

част от хибридната война на Русия,

коментира Йорданов. Това лъснало още докато бил номиниран за президент, а също и при избора на какъв нов самолет за военната авиация да бъде закупен. На тази последната тема няма по-компетентен във върховете на държавата от президента Радев, но всички останали си позволяват да му дават акъл, вместо да си признаят, че новите самолети въобще не бяха въпрос на избор. Избраха ни ги. Още недонарисувани на масата на конструкторите.

Вдигнатият юмрук на президента

в първия ден на протестите лази най-много по нервите на крадливата мафия. Който и от тях да си отвори устата – от юмрука му започва. Йорданов го нарича партиен и партизански. А всичко това не било нищо друго, освен борба за втори президентски мандат, вярва си Йорданов и изрича всичко това по БНТ.

Това е лицето Александър Йорданов

Най-общо казано – болшевики са протестиращите според Йорданов. И той като мутрите на Борисов и шайката му, като Пеевски и Доган, с крадливите им обръчи от фирми, като главния прокурор Иван Гешев, който търси като бойна хрътка и все не намира повод да смаже президента Радев, но пък е тотално ослепял за едни чекмеджета, едни скандални записи. Виждат това, което мечтаят да видят, а не това, което Е.

Толкова вече доброволно са се осакатили

откъмто човешки сетива – да не забравяме – срещу изкусителни стимули, че вероятно наистина не вдяват защо народът ги мрази и така страстно иска да ги измете далеч от структурите на държавата със забрана доживотно да припарват до властта.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Мутрите беснеят! Знаят, че единствен президентът Румен Радев може да спаси България!

Пропагандно лъжат, че Радев ще загърби ЕС и ще обърне България към Москва. Има ли друго правителство на прехода, наляло толкова много милиарди на Путин, като това на ГЕРБ?

Все по-често на протестите ще ставаме свидетели на тъпи ченгеджийски номера. Сред тях е и организираната преди дни подписка за отстраняване на президента Румен Радев от поста му. С обвинението, че той е предизвикал протестите и че насъсквал хората към гражданска война. Обвиняват го в и държавна измяна, и в опит за преврат. И нито дума за това, че те, хората сами скочиха спонтанно, благодарение на комунистическо-ченгесарския ход на главния каскет на републиката Иван Гешев. И нито дума, че истинската държавна измяна отдавна е извършена от мутрите, начело с Бойко Борисов. Не случайно

вече ги наричат българоубийци.

Това не е анкета, но нека всеки сам да си отговори за себе си – честно, не като за пред публика. Президенти имаме в най-новата ни история през последните трийсетина години. Припомняме ги – за кратко комунистът Петър Младенов, два мандата – Желю Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов – два мандата, Росен Плевнелиев и настоящият Румен Радев.

Народът спонтанно се стича край президента Радев, На Борисов привържениците му ги водят под задължителен строй

За 20-годишните този отговор вероятно ще е труден без четене поне в мрежата. За поколенията, които изгладуваха и изболедуваха тези години – едва ли.
Кой бихте класирали на първо, кой на последно място? Последното според нас е ясно – за дъното с равностойни сили се бият Младенов и Плевнелиев.

На първото място безспорно е Румен Радев

Всичките атаки на мутрите на власт срещу него са, защото не успяха да го спечелят на своя страна в далаверите и защото той остана единственият самотник на висок държавен пост, който не им мълчи на мафиотите и калинките.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Може ли Радев да изведе народа от това блато? Със сигурност на хоризонта не се вижда никой друг, освен него. Може ли да се справи? Със сигурност стотици и хиляди пъти по-добре от сегашните крадливи простаци на власт, с накупените им на килограм фалшиви дипломи.

Преподавателите в американския колеж “Максуел” записват в дипломата му, че Радев е бъдещ стратегически лидер, че е подготвен да печели и действа на стратегическо равнище.

Да прибавим и владеенето на три чужди езика. И най-вече – да си спомним, че за разлика от Борисов,

президентът се държи достойно и у нас, и в чужбина.

А на мутрите и ченгетата, които твърдят, че той ще завърти посоката на България към Кремъл, а не към ЕС, се налага да им набием в главите факти, които ставаха пред очите ни: Няма друго правителство през последните 30 години, което до такава степен да е работило за интересите на Москва, както тези три на Бойко Борисов – пресметнете само милиардите, които Борисов наброи на Путин за АЕЦ “Белене”, за всякакви там потоци. За да се стигне до там, че

Путин да мъмри Борисов за темповете на строеж на газопровода.

Крадливите предатели на България се опитват да стоварят върху главата на Радев собствените си грехове. Само наивниците им се връзват – тези, които обичат лидерите им да са прости, за да се разбират по-лесно. И разбира се – всички на хранилката, защото с единственото си качество на калинки, по никакъв друг начин не могат да си изкарват прехраната.

За el_em

Прочети още

Йончева размаза лидерката си! Корнелия Нинова отказа да подпише сигналите ми до прокуратурата срещу Борисов

Те са внесени от евродепутата Елена Йончева още през май миналата година. Да сте чули …

Едно мнение

  1. Всички знаем ,че Алгафари е подлога на Борисов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *