С ВИКОВЕ”ГЕШЕФ Е ПОЗОР” ЗАПОЧНА МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ПРЕЗИДЕНТА, В ЗАЩИТА НА СВОБОДАТА!

Към този протест призоваха преди часове в интернет професор Велислав Минеков, адвокат Хаджигенов и пиар експерът Арман Бабикян, познати от предаването на Евродиков като Отровното трио.

Съдържание:

А под призива им повечето постове си приличаха – не си отивайте, чакайте ни, излизаме от работа, вземаме си децата от градината и идваме, след час сме при вас!
Не вярвахме, че ще кипнем, но мутрите преминаха всякакви граници.
Много, много отдавна Слава Севрюкова предсказа и тази помия, в която живеем, и че тя ще свърши ВНЕЗАПНО! Сега ли?
Ние сме тук за да си върнем СВОБОДАТА.
ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА.
ЩЕ СВЪРШИМ, КОГАТО ПОБЕДИМ! ТУК СМЕ, ЗА ДА ЗАЩИТИМ НЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, А ИНСТИТУЦИЯТА!, с тези думи откри митинга адвокат Хаджигенов.
Не знам България от какво губи повече
– от корупция или от неграмотност, каза в краткото си обръщение Арман Бабикян.
Свикнахме с корупцията, свикнахме с диктатурата, после и с три тояги на голо! Това е погазване на Конституцията!, заяви професор Минеков.
Пристигат все повече и повече хора на протеста.
Президентът Румен Радев излезе сред хората.
“Виждам хора от всички хоризонти, това не е случайно, каза президентът. Виждам и млади, и стари – и това не е случайно. Мафията постигна невъзможното – обедини почтените хора срещу себе си. От нас зависи за изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която я използва за свой щит и политически репресии.
Българската мафията е нагла, защото дълго я търпяхме. Гняв от грабежа, рекета, произвола, който прокуди два милиона българи. Това е битка за децата ни, за природата ни. Битката за справедлива, модерна и европейска България. В тази битка ще бъдем заедно всички които, милеят за България!”, заяви президентът.
Той цитира мисъл на легендарния италиански магистрат Джовани Фалконе, като свое верую: “Страхливият умира всеки ден, смелият – само веднъж”.
Ще си върнем България! Мутри Вън!, извика президентът, а множеството започна да скандира призива му.
Вижте какво сме писали по-рано по темата

Арестуваха Пламен Узунов, претърсват два кабинета. Но не арестуват Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова!

Хора, това, което се случва е по-лошо от военен преврат – като страшните преврати преди много години в Гърция Турция! Сега в президентството,

после и в домовете ни, после и на стадионите!

Чашата преля отвсякъде!

Демонстрацията на каскетурата стана часове, след като държавният глава спомена имената на Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Румен Радев ГДБОП

А Гешев, като се орезили сам и събра поредните подигравки на интелигентната част от този народ – има такава част, се прави, че не знае. Предвидливо днес е в Габрово, далече от столицата. Наблюдаващите прокурори знаели, той не знаел какво точно става в президентството. И сравни акцията на Христо Иванов край сараите на Доган на морето с щурма на Зимния дворец преди 100 години в Петроград.

И сам не се усети какво камъче изплю: ПРИЗНА, ЧЕ ТАМ СЕ НАМИРА РЕАЛНАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ НА СТРАНАТА НИ, А ДОГАН Е ЦАРЯТ. А Е ЯСНО ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ, ЧЕ ТОЗИ ЦАР СЛУЖИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, НЕ НА БЪЛГАРИЯ. За никой не беше изненада, когато Гешев обърка името на Керенски с литературния герой на Лев Толстой Каренин. Интелигентността не може да се имитира. Интелигентността е плод на многогодишен умствен труд, който очевидно на Гешев не му е по вкуса и доста си го е спестил.

Крадлива миризлива пасмина иска да подчини всички на себе си, иска да ни направи РАЯ ПОКОРНА!. И сега ако позволим това, значи не заслужаваме да имаме държава.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Измислиха го най-сетне! От Нова година Гешев се мъчи да обвини президента Румен Радев в държавна измяна. Спретнаха му шпионски скандал!

Цялата огромна държавна машина е впрегната, за задоволи мега егото на премиера Борисов. Това го няма вече дори при африканските племена!

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Дясната медийна ръка, разбирайте – бухалка, на поръчковия главен прокурор Иван Гешев – сайтът ПИК, се хвали как първо в него е публикуван грандиозен шпионски скандал. И от самолет се вижда, че основната му цел е да удари за пореден път президента Румен Радев. Според тази информация секретни документи са изнасяни от Държавната агенция “Разузнаване” (ДАР) и са предавани на съветника на президента по сигурност и отбрана, офицера от резерва полковник Илия Милушев.

Имало и арестувани.

Секретните документи били предавани в тайни офиси извън президентството. Намекват, че става дума за организирана шпионска група. И макар Милушев да се обучавал в САЩ и в НАТО, бил русофил. Това последното – за русофилството задължително се пришива напоследък на всички неподчиняващи се на Борисов и кохортата му като силно утежняващо вината “доказателство”. Като такова обстоятелство въпросният кафяв сайт определя и факта, че президентът Радев и Милушев са работили заедно във военновъздушни бази и се познават отдавна. Като че ли не е нормално човек да събере екип от съмишленици.

Държавният глава Румен Радев

Същото прави и правителството на Бойко Борисов, само че при него не става дума за идейни съмишленици, а  за клуб по финансови интереси.

А сега внимавайте много: По закон и точно определен ред секретна информация и секретни доклади могат без тайни срещи да пристигат в президентството, пише сайтът бухалка без да осъзнава, че с това сам си прави на кръгла нула изнесената “шпионска” информация.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Хората, на които

отдавна им се повръща от мутренското управление

на тази държава, от кражбата на милиарди народни пари, са наясно кой и защо дърпа конците на този скандал. Свидетели сме на пореден немощен опит да се окаля името на президента. Какво ли не беше съчинено от Нова година досега. Помните ли първата супер важна задача, с която се зае Инструментът на Господ след като оглави прокуратурата? Да пита “стреляйки” по президента Конституционния съд дали може да го уличи в държавна измяна. Тази скалъпена атака, съшита с бели конци, бързо се разсъхна. Дори Гешев не обелва и дума за нея. Сега обаче този скандал явно това цели – да уличи президента в държавна измяна, и да си изпълни поставената му задача опозорен да го свали от поста му.

Та то не бяха противозаконно публикувани от Гешев СРС-та, които не били СРС-та, то не бяха чатове.

Прокуратурата не пипа големите крадци

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

като Ахмед Доган, Делян Пеевски, като Бойко Борисов най-малкото за хасиендата на метресата му в Барселона – от такива неща не се интересува. Но се вижда как денонощно армия от подлоги се труди да намери под вола теле, когато става дума за президента.

И това е само, защото президентът

отказва да играе по свирката на Бойко Борисов.

И слава на Бога, че е така, иначе държавата България щеше окончателно да се срине.

Абе хора, изпълняващи подобни поръчки, нали знаете, че нищо не е вечно? Не се ли страхувате от Видов ден? Всяко престъпление си има цена и идва ден, в който сметката ще трябва да се заплати с лихвите. Цялата огромна държавна машина е впрегната, за задоволи мега егото на премиера Борисов! Това го няма вече дори при африканските племена!

Вижте какво сме писали по-рано по темата война срещу президента Румен Радев


Очевадно е: За да срине имиджа на президента Румен Радев главният прокурор дава всичко от себе си

Ако Бойко Борисов сдаде сега властта животът му е застрашен – той си го знае, има големи заслуги за това, твърди Татяна Дончева

Чувства се натиск правителството да падне, ДПС са готови със състава на нов кабинет, твърди лидерът на Движение 21

Главният прокурор Иван Гешев прави всичко по силите си, за да съсипва имиджа на президента Румен Радев. Внушава ни, че всички са маскари, че в президентството става това, което става между правителството и бизнеса, коментира станалите ежедневие престрелки между институциите Татяна Дончева, лидер на Движение 21.

Татяна Дончева, лидер на Движение 21

Досега главният прокурор работи за Делян Пеевски

и за Бойко Борисов. Не е толкова смел, че да нападне и Борисов – не е дошъл моментът. Знак за вероятни политически амбиции са

кьорфишеците на Гешев

по паланки и села, коментира Дончева. Според нея се чувства натиск върху Бойко Борисов да сдаде властта, ДПС са готови със състава на ново правителство. Но

премиерът няма полезен ход извън властта,

защото животът му е застрашен. “Той си знае защо – има големи заслуги за това”, каза Татяна Дончева.

Вижте какво се публикували преди по темата


[ВИДЕО!]: Ето как точно Радев може да измете Борисов от властта

Какво чака Румен Радев? Той спокойно може да предизвика оставката на правителството! Защо се бави? Да не участва и той в някакъв водевил за отвличане на вниманието? Коментар на философа Ангел Грънчаров

Стоенето на Бойко Борисов на премиерското кресло е вредно за страната и й нанася всекидневни и огромни не само имиджови поражения, но и материални, финансови. Вижте видеото:

Той гони инвеститори, да не е луд някой инвеститор да дойде с капиталите си в страна, в която властта отстрелва избирателно който си иска бизнесмен, особено ония, които са дръзнали да не плащат подкупи на управляващите и лично на корумпирани висши чиновници! По тази причина Президентът Радев, олицетворяващ единствената държавна институция, която не е под контрола падишаха Борисов, т.е. на властовото трио Доган-Пееевски-Борисов (Гешев е само тяхна бухалка за мръсни поръчки!) е длъжен да се възползва от авторитета на институцията, която оглавява, и да направи нужното да бутне корумпирания гербовашки режим.

Тази е моята теза. Президентът е длъжен да изпълни своя висш държавнически дълг – и тогава ще влезе в историята като управник, направил нещо добро за страната си. А ние, гражданите, сме длъжни да подкрепим Президента на нашата многострадална, изтерзана от своеволията на гербоваците държава!

Румен Радев, Бойко Борисов
Ангел Грънчаров

Държавният глава (олицетворяващ народа!) в нормалните държави има прерогатива във всеки един момент да може да уволни провалилите се управници, т.е. правителството. Той би следвало да е противотежест, би следвало да противодейства когато се разбере, че властващите не стават за работата, за която са избрани. Понеже Конституцията ни е калпава, по тази причина нашият Президент няма такова пълномощие.

Но това не му пречи чрез обръщения към нацията, т.е. по един чисто духовен, морален начин, да спомогне за бутането на провалилото се правителство. Нищо не му пречи да призове и за улични демонстрации на гражданите против правителството в името на общодържавния и общонароден интерес, т.е. в името на спасяването на демокрацията ни! Има си начини това да бъде направено по най-фин, елегантен начин.

Ангел Грънчаров


Още по темата, писано от нас по-рано:

Румен Радев: Не вярвам на прокуратурата!

Румен Радев, президент

Разследваният от прокуратурата президентски съветник Пламен Узунов се прочу навремето със заснетия си хитлеристки поздрав

Държавното обвинение според президента играе политически игри

Не вярвам в безпристрастието на прокуратурата. Това заяви държавният глава Румен Радев, който днес бе на посещение в Козлодуй.

Това според него е и причината да не взима каквото и да е било решение спрямо привиквания от екипа на главния прокурор Иван Гешев

секретар на президентството Пламен Узунов.

Прокуратурата показва завидно влечение към разследването на едни случаи, и пълно мълчание и бездействие спрямо други, допълва още държавният глава. Факт, който е пред очите на непредубедените наблюдатели на действията на държавното обвинение.

Според Румен Радев в нарушение на законите прокуратурата взема

страна в политическите игри.

Нещо, което той смята за недопустимо. То няма общо с демокрацията. За поредния запис с глас като на Бойко Борисов, който дава инструкции как да се подиграват на държавния глава, за да изглежда смешен, Радев настоя за независима експертиза.

Но понеже паметта ни е къса, да припомним. Пламен Узунов е същият, около който преди няколко години

гръмна шумен скандал.

А причината бе, че в интернет завъртяха негова снимка, на която Узунов е отправил хитлеристки поздрав. Но бързо всичко утихна.

Вижте какво сме писали преди по темата


Президентът Румен Радев отвърна на поредния удар: Прокуратурата показва страх и зависимости

Според държавния глава главният прокурор Иван Гешев неглижира страшните скандали около премиера Бойко Борисов и грабежите на публични средства

Безмилостната битка между президента и премиера на България отново ескалира. Разликата в интелигентността на двамата фрапантна. Само че единият има предимството да контролира и пряко да управлява

цялата репресивна машина на държавата.

И без грам неудобство не спира чрез нея да търси и огласява “страховити” престъпления на президента Румен Радев. Това са съобщения по телефони, зад които дори с напрягане, човек не може да открие какво точно е престъплението, записи на бивши негови подчинени, разгласени Иван Гешев чрез абсолютно и безнаказано погазване на закона.

Главният прокурор показва завидна упоритост в смешните си и неубедителни опити

да опетни името на държавния глава.

Няма как спуснатите от началството задачи трябва да се изпълняват.
В същото време скандалният супер просташки запис с глас като на премиера, чекмедженцето на нощно шкафче на Бойко Борисов, натъпкано с евра и злато, пистолет до главата на спящия премиер, някак си все се изплъзват от полезрението на Инструмента на Господ.

В Русе държавният глава коментира видимото нежелание на ръководената от Иван Гешев прокуратура да забележи огромната корупция, фрапантните скандали, грабежът на публични средства. Това показва само едно – страх и зависимост, коментира Румен Радев.

Той каза това по повод публичното оповестяване от страна на Гешев, че още двама от екипа на президента Радев са били

разпитвани от прокуратурата

като свидетели по различни дела. Той категорично отрече, че става дума за Димитър Стоянов и Стефан Янев, но потвърди косвено, че негови подчинени са викани в прокуратурата.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Президентът Румен Радев: Странно е, че премиерът Борисов не иска разследване за скандалния запис

Дали пък не иска, защото записът е автентичен? “Аз вярвам на Борисов! Е, не за всичко. Само за това, за което говори в записа”, коментират иронично в мрежата

Президентът Румен Радев намира за странно, че премиерът Бойко Борисов не иска разследване на скандалния запис с пиянския глас като неговия, който ръси простотии и псувни по адрес на председателката на парламента Цвета Караянчева, както и гнусни твърдения спрямо европейските лидери. И по-точно автентичен ли е, фалшив ли е, монтаж ли е или е записан от някой талантлив имитатор.

Румен Радев

И наистина като се замисли човек, никой няма по-голям интерес от Борисов, който се кълне, че записът е фалшив, това да се докаже недвусмислено от експерти. Което навежда на мисълта, че вероятно е наясно, че една независима експертиза, направена в чужбина, може да даде

отговор съвсем не в негова полза.

А записът звучи доста убедително, защото гласът и изречените думи са в неподражаемия просташки стил на премиера ни слънце. А както знаем – простотия и кашлица не могат да се скрият.

Още повече той вече навъртя цял сериал от записи – от скандални, по-скандални. И най-вече – унизителни за България и българския народ като “Ало, Ваньо” (Танов), който взе, че набързо се спомина скоро след този запис, “Ти си го избра” – Цацаров. И така и не се разбра черно на бяло, че са фалшиви.

Само Бойкови клетви…

Румен Радев е на мнение, че задгранични служби ще направят анализ на записа, независимо дали ще им бъде поръчан от България или не, защото така чуждите правителства ще знаят като с кой точно си имат работа. И ако имат нужда – как да му извиват ръцете.

И все пак тук не става дума за кой да е, а за министър-председателя на България, коментира още президентът.

Държавният глава коментира и скандалните разкрития на хазартния бос Васил Божков за

корупционните схеми в правителството.

“Нито съм го виждал, нито съм пушил с него”, каза президентът и обясни, че други трябва да се оправдават за тези разкрития, не той.

А подигравките към премиера Борисов в мрежата продължават с нестихваща сила. Някои коментари са остроумни попадения, като това, например, “Аз вярвам на Борисов! Е, не за всичко. Само за това, за което говори в записа”.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Може ли президентът Румен Радев да освободи България от мафията, окупирала държавата за частно ползване?

Всяка обективна критика на държавния глава хвърля министър-председателят Бойко Борисов в неконтролируем бяс

Ако няма да е Радев, кой или кои ще са – Васил Божков?

От всички политически фигури на българската политическа сцена единствен президентът Румен Радев към настоящия момент внушава доверие у повечето обикновени хора. Посланията, които излъчва към правителството и които карат премиера Бойко Борисов да беснсее, са същите критики и разочарования, които повечето хора непрестанно коментират по между си.

Последните разкрития на хазартния бос Васил Божков само документираха с цифри и то – само част от това, което народа знае –

крадлива мафиотска пасмина

узурпира управлението на държавата. А които от ГЕРБ не крадат са некадърни и некомпетентни и да-кащи калинки.

Президентът Румен Радев има предимството да е с добро име. Управлявал е авиобаза – това си е вид фирма с бюджет и човешки ресурси. Управлявал е ВВС – вид корпорация с бюджет.

Най-слабото му място е червената нишка, която го връзва с БСП. Социалистите могат и да си имат твърд електорат, но червените капиталисти направиха всичко по силите си да отвратят от себе си доста от верните си избиратели. А ако той застане на власт – червените калинки ще му поискат постове и облаги за лично ползване.

Най-големият пропуск на президента

бе подписването на указа за назначаване на Иван Гешев за главен прокурор. Мнозина знаеха за него повече, отколкото Каскетът за самия за себе си. Историята на България, а може би и на света, не помни подобни протести срещу назначаването на главен прокурор. Помним и лицата на дебилите, които го подкрепяха.

Не е ясно дали България щеше да е друга, ако президентът бе отказал назначението му, защото задкулисието със сигурност щеше да сложи на негово място Гешев 2.

Васил Божков? Ако получи подкрепата, която търси, ще има имунитет и ще започне бурно разчистване на сметки. Войната ще е между бившите ортаци, но ще има полза и за българските граждани, защото ще измете сегашната мафия, начело на държавата. Лошото е, че нейното място може да бъде заето от друг клан.

Мая Манолова – червената нишка при нея си е направо въже.

Мераклиите за власт стават все повече. Предизборните им хватки вече започнаха. Визионери, които ги боли за България и искат по-добър живот в тази страна – не се виждат дори в далечината на хоризонта. Но понякога стават изненади – като при шефа на ВКС Лозан Панов например – мафията го назначи, но се оказа, че са сгрешили много- той отказа да играе по свирката им.

Делян Пеевски?

Задкулисието вече го лансира в тази посока – той започна да се държи като премиер през последните седмици. Преди дори не знаехме какъв тембърът на гласа му. Ако успеят, а могат, защото задкулисието оформя окончателния вид на изборните протоколи независимо кой как е гласувал – тогава Господ да е на помощ на България – порциите на властта ще бъдат крадени от още настървено от още по-тесен кръг ненаситни за чуждото търтеи.

Затова народът е апатичен. Не вижда зад кого си струва да застане.

Вижте какво сме писали и по-рано по темата


Герберът Гърневски пак наплю президента Румен Радев: Бил шеф на паралелна държава

Управляващите изоставиха народа в кризата, но кажат ли им го в лицето – изпадат в дива ярост

В присъщия си страстно-нападателен-наплювателен стил Спас Гърневски нападна президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова. Пребоядисаният депутат от ГЕРБ ги обвинява в прав текст, че те двамата ръководят паралелна държава, както и че изборите се печелят с бюлетини, а не с куршуми.

Това цветисто твърдение заслужава да бъде поразчоплено.

Кой “брои” изборните бюлетини?

Пита се в задачата, верните отговори не са никак трудни: Кога президентът, а и Нинова, през годините на псевдодемокрацията у нас са стреляли с куршуми, решавайки с стрелба проблеми в своя полза? Кога през последните петнайсетина години БСП е могла да брои бюлетини и да пише окончателните изборни книжа, за разлика от ГЕРБ-ерите?

Нарцисизъм – управляващите са заразени

Съвсем видимо много от депутатите от ГЕРБ се разболяха от нарцисизма на вожда слънце Бойко Борисов – той си умира да го хвалят и изпада в дива ярост, когато го критикуват.

Хей, вие там горе, управляващи – смятате ли, че дотолкова сте подредили тази нещастна държава, та никой няма никакъв повод да ви задава неудобни и критични въпроси?

Управлявате най-бедната държава в Европейския съюз и не изпитвате капчица срам от това. Ако изпитвахте, щяхте денонощно да работите за решаването на този проблем над проблеми, заради който от България се ЕВАКУИРАХА 2 милиона души! Държавите от целия свят подпомогнаха всеки един свой гражданин с парични помощи по време на пандемията от коронавирус. А вие – най-бедните в тази държава ги заробихте с кредити, които повечето от тях със сигурност са взели още преди извънредното положение? Просто заради вашата егоистична политика нямат възможност да преживяват без заеми.

Защо не се отчитате пред народа?

Вие там, горе, сте ДЛЪЖНИ ДА СЕ ОТЧИТАТЕ пред този народ още преди да се налага да ви задават неудобни въпроси. Не го правите, държите се високомерно. Ще ви критикуват. Напълно си го заслужавате. Нямате право да реагирате на принципа на си ти куклите, дай си ми парцалите. Ако не можете да отговаряте цивилизовано честно – напуснете властта мигновено!

Какво казва президентът Радев, че ви изкарва от кожата? Казва очевидното – че хората окончателно в тази криза се убедиха – нямат държава зад гърба си.

И да го отричате – само по-смешни ще ставате. Снишете се, когато говорите за бюлетини, защото мнозина са, които са наясно с мошенгийствата по време на избори. Кой да е начинаещ репортер само за няколко часа излавя купувачите на гласове. Вие с милиардния бюджет на полицията не можете. Защото не искате. Не искате, защото е истински ужас изборите в България да бъдат честни.

Текстът продължава

А президентът Радев си има тежък кръст на гърба – подкрепата от страна на БСП. Ще не ще, това ще му е проклятието. Тежък, защото червените милионери в нея отдавна доказаха, че когато са на власт нямат и капка разлика с ГЕРБ. А именно – за народа нищо, за техния кръг – всичко. Само си спомнете как в последните дни от мандата си на министър-председател Сергей Станишев направи сумати заменки на затънтени безплодни земи във вътрешността на страната срещу терени край морето. За смешни стотинки. Обслужи правилните червени личности. Някои експерти окачествяват загубите за държавата само от тези заменки за над 1,2 милиарда лева.

Така че – всички сте на…рани. Поне бъдете малко по-смирени.

За разлика от всички вас президентът Румен Радев на лапа от обществени поръчки милиарди народни пари.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Спонтанен прилив на смях предизвика днешният протест срещу президента Румен Радев

Избори се задават, нека мръсните платени игри да започнат още сега

Често снимките и клиповете носят повече информация от думите. В конкретния случай имаме точно такъв пример.

В 12,30 часа днес Григор Здравков, председател на Легия “Антимафия”, е направил показателни снимки на така наречения протест пред президентството с искане за оставката на Румен Радев. Физиономиите на някои от протестиращите ги видяхме –

Обичайните мургави протестъри.

Но днес дори и те не си изкарваха честно надницата – никъде не се виждат. Поне не и в часа на заснемането на палатките им.

“Масова подкрепа за протеста”,

пише иронично в профила си Григор Здравков. Да ударим и ние едно рамо, призовава той чрез споделяне на поста му.

А още в първия ден на така наречения протест, когато обикновено се очаква по-масирано човешко присъствие, показаните кадри по телевизията предизвикаха смях.

Избори идват, мръсните игри започват. На война като на война.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Президентът Румен Радев: Сегашната криза може да прерасне в политическа

За пореден път държавният глава призова за обединение на нацията

Държавният глава Румен Радев допуска, че ситуацията, в която се намира сега страната може да прерасне в политическа криза.

Предпоставките според него са много

– проблемите в здравеопазването, в икономическия и социалния живот.

По повод Деня на Европа и 75 години от края на най-кръвопролитната в човешката история Втора Световна война, Румен Радев заедно с Илияна Йотова – вицепрезидент, почетоха с венци паметника на незнайния войн.

Румен Радев цитира президентите на САЩ и на Русия Тръмп и Путин, а именно, че за общите цели трябва да се търси разбирателство.

Президентът Румен Радев за пореден път призова за обединение в страната. Макар през миналия месец той да заяви, че

Премиерът раздухва страх

и така си изгражда образа на спасител.
Преди всичко поздравявам сънародниците, които не се подадоха на пропагандата и страха, а се държаха отговорно по време на ограничителните мерки, каза още президентът пред журналисти.

Законите в България се правят с все по-големи пороци, коментира президентът по повод Закона за здравето, чиито промени вече минаха на първо четене в парламента. Затова той призова

Да се зачита Конституцията,

когато се правят такива промени, а също и да се спазва правилникът на парламента.

Вижте какво сме писали по-рано за президента Румен Радев


Държавният глава с послание в Деня на българската армия към войската, ветераните и всички българи

България е преживявала бури, но се е възстановявала. Светът сега става все по-неспокоен. Сигурността на държавата не трябва да зависи единствено от политиците, заяви президентът Радев.

Той благодари на армията, че

Въпреки трудностите и постоянния недоимък,

хората в нея продължават да работят всеотдайно в името на България. Благодари и на военните ветерани, като пожела на младите да се учат от примера им.

Президентът Радев се обърна и към всички българи, защото

Идеалът за България

като достойна и модерна държава не може да се сбъдне без тях. Нека младите да завоюват победите, които днес не можем да постигнем.

Не се предавайте! Бъдете дръзки!

призова държавният глава. На този светъл християнски празник той пожела мир и благополучие на българските граждани.


Над 40 хиляди автомобила успяха да напуснат столицата за почивните дни, напливът не спира

Така става, когато се издават заповеди, за които предварително се знае, че няма да се спазват

Малкият Принц на Екзюпери преди да кацне в пустинята, обикалял доста из Вселената. Така попаднал на една планета, в която навсякъде царял мир и любов, а хората живеели в благоденствие.

Попитал Малкият Принц краля на тази невероятна планета как успява да я управлява така. “НИКОГА НЕ ИЗДАВАМ ЗАПОВЕД, КОЯТО ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА”, отговорил кралят.

И в България така, само че на обратно.

Заповедта си е заповед, но само до обяд на 1 май столицата е била напусната от 40 хиляди автомобила. И тепърва ще стават още повече. Катаджиите са върнали обаче обратно няколко хиляди. Вероятно ще излязат през друго КПП.

Сега остава да направят и глупостта

от Великден – да ги пуснат да излязат, но не и да се върнат в София като свършат няколкото подредени почивни дни.

Нашите управници обикновено не знаят кога точно да почнат – все повече вирусолози твърдят, че коронавирусът у нас си е шетал необезпокоявано далеч преди въвеждането на извънредното положение. Нито пък кога да спрат.

Чакат може би масови бунтове?

Каква е тази псевдогрижа за здравето на човека – да не можеш да ходиш в планината, в парковете – това лечебно ли е?

Докато издавате заповеди, за които предварително се знае, че няма да бъдат изпълнени, все така ще е. И все повече ще олеквате вие там, горе.

Слугинажът скочи: Румен Радев е виновен да ни отсвирят от Разузнавателната колегия на Европа

И нито дума за истинската причина – течът на милиони данни от НАП, “счупеният” Търговски регистър, търговията с паспорти

Заради липса на доверие България не е приета в новосъздадената Разузнавателна колегия в Европа, учредена преди малко повече от месец. Целта й е обмяна на информация между съответните служби. Официалните, проправителствените и пропеевските, медии мълчат. Научихме го от бившия вътрешен министър Румен Петков.

Сред отхвърлените страни освен България са още Словакия, Гърция и Полша. Всички останали държави от ЕС са в новата платформа, само Люксембург не е заел още категорична позиция.

Според Румен Петков причината за това неприкрито недоверие е поредицата от гафове, на които станахме свидетели. Бързо забравихме

Чудовищния скандал с изтичането на лични данни

на милиони юридически и физически лица от сървърите на НАП. Малко преди това се “счупи” Търговския регистър и стоя затворен достатъчно, за да се заметат нечии следи. А също скандалната търговия с паспорти.

Слугинажните медии обаче веднага отвърнаха на удара. Върху премиера-слънце не трябва и прашинка да падне – нали от него идва хлябът с маслото. И веднага скочиха на амбразурата. Без да обелят нито дума за НАП, паспорти и т.н. припомнят една история, започнала още през 2001 г., която директно я хвърлят сега като смъртен грях върху главата на омразния им президент Румен Радев.

Само и единствено той можел да създаде съмнения у западните партньорски служби. И обясняват защо – как преди да отиде на посещение в Москва през 2018 г. президентът уволнил съветника си по национална сигурност Илиян Алипиев. А го уволнил, защото Кремъл поискал това.

А Кремъл поискал това,

защото през далечната 2001 г. Алипиев изловил трима руски шпиони, по-късно изгонени от България. А през 2016 г. Радев се бил срещнал с бившия генерал от КГБ Решетников.

И нито дума за истинските причини за недоверието – НАП, Търговски регистър. Стотици, а можге би хиляди са фирмите с чуждестранно участие в България. При този теч на информация, който може да нанесе страховити последици – какво доверие, какви пет лева?

Не може еднокнижкът да понесе интелигентността

на президента Румен Радев и това си е. Чувства се прободен право в сърцето от поведението и думите на президента. Още по-наранена се чувства армията от калинките МУ – получават обриви от човек, който само с присъствието си им показва какво представляват без дори да си мръдне пръста. Дори антипрезиденството им е ниско интелигентно, щом им липсват достатъчно аргументи и ги заместват с думи като свиня.

Оценките народът вече ги е дал. Историята – тя тепърва ще се произнася. Всекиму според заслугите.

Президентът Радев изрази съболезнованията си за трагичната смърт на Милен Цветков

Знаковият журналист Милен Цветков бе пометен на връх Великден от луксозен джип

Президентът Румен Радев изрази съболезнованията си по повод внезапната и трагична смърт на знаковия журналист Милен Цветков. Подчертава, че е бил непримирим, че въпреки трудностите, е правил непримирима журналистика.

Припомняме, че на връх Великден, докато изчаква на червен светофар, луксозен джип го удря със скорост над сто километра. Колата на Милен Цветков изхвърчава далече от мястото на сблъсъка.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Малко след това той издъхва

от раните си.

Междувременно стана ясно и кой е убиецът на Милен Цветков. Убиец, защото е бил напушен и дрогиран, защото луксозната му кола няма никакъв спирачен път, както установиха от полицията.

Оказа се мамен пикльо на 22 години –

Лигаво синче на новобогаташи,

с бизнес свързан с този на алкохолния бос Миньо Стайков. Кристиян Николов е убиецът. И нека не ни излизат с номера убийство по непредпазливост. Напротив – за умишлено убийство става дума при каране в града със 100 км. в час.

Милен Цветков в едно от последните си телевизионни предавания

Стана известно, че освен момиче, в джипа е имало и още някой, който е избягал от местопрестъплението. И той се оказа мамин пикльо – синът на станалия за смях преди време депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Бащата иска да го съдят – от десет години живеел при майка си, с която Иванов е разведен. И както обикновено става тези лайненца не са тежко ранени. И както винаги сега ще ги изкарат невинни – мама и татко ще се погрижат.

При такива случаи трябва

Солидарно да се съдят и родителите.

Защото са внушили на скъпите си отрочета, че като са богати всички трябва са краката им, че правилата са за бедните отрепки, те живеят в друга вселена. Родителите им подаряват скъпи играчки за да се вижда отдалече стандартът им, без да ги на учат на елементарна човещина и най-вече, че фукнята и високомерието си има последици и цена, която рано или късно ще си платят. Дори ако им се размине в съда, както неведнъж обществото ни възмутено е виждало. Сметката ще ги чака.

Президентът Радев: Опасен хаос може да се получи при излизането от карантината

Гладът е способен да опустоши всичко, предупреждава държавния глава

Два пъти помага този, който помага навреме, гласи народната мъдрост. Президентът Румен Радев не я цитира, но зае точно такава позиция в телевизионно интервю.

Закъсняхме, коментира президентът, по отношение на социалните и икономически действия, които трябваше да предприеме правителството. Те трябва да бъдат достъпни, безвъзмездни и бързи. Защото според него гладът може да помете всичко.

Президентът Радев съзира и друга опасност – при отмяната на извънредното положение може да се получи неуправляем хаос. Той не обсъжда датата на снемането на карантината, а добре обмисленото със съответен ясен регламент излизане от това необичайно положение. Хората трябва да излизат в парковете, да не би Витоша да е по-пълна с вируси от градския транспорт?

Но съществува опасност да си помислят, е лошото е отминало окончателно,

Да станат по-лекомислени

по отношение на предпазването и всички да платим скъпо за това.

Не мина е без прехвърчането на обичайните искри между президент и премиер. Той коментира, че Бойко Борисов сам раздухва страха у хората. Но щом се обърка нещо има си виновен и той е Румен Радев, каза той пред БТВ.

Подчерта, че така нареченото дарение на депутатите е опорочило смисъла на дарителството въобще.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Путин Диктатор, Снежана Тодорова

Ето го доказателството, че BG журналистите обслужват диктатора Путин!

Защо Снежана Тодорова, председател на УС на Съюза на българските журналисти така обслужи диктатора Владимир …

Едно мнение

  1. Всички знаем ,че Алгафари е подлога на Борисов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *