Демир бозан за хипохондрия, натрапчиви мисли и тревожно разстройство

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в “Паралел 42”.

  Истории на други справили се с паник атаките

  Мнения на хора, ползвали билките

  Направихме допитване в нашата фейсбук група “Тайни и загадки, лечение с билки” за това, как хората се справят със страховата невроза. Получихме десетки отговори и помолихме авторите на 3 от тях да ни разкажат по-подробно за опита си при домашното лечение на заболяването с билки. Ето техните разкази:

  Страхувах се от хората
  sasha-nenova-01-demirbozan-strahovanevroza
  Саша Ненова от Разград

  През 2017 г. получих първата си паническа криза. Бях в мола, на опашка за тоалетната, и изведнъж ми призля. Исках да се махна, да не се допирам до други хора, да се отвори въздух около мен.

  Това беше най-ужасното преживяване в живота ми. Още по-ужасното бе, че започна да се повтаря отново и отново – в автобуса, на Главната, в хипермаркета.

  Страхова невроза от много хора на обществени места – това ми е диагнозата. В следващата година се превърнах в самотница – страхувах се да изляза от къщи, загубих си работата.

  Ситуацията се преобърна много просто – с билките Демир бозан. Поръчах ги по нета, дойде куриер до нас – тогава това ми беше най-важното, да не излизам. 4 месеца по-късно вече бях в състояние да анализирам случващото се с мен и да се контролирам. Разбрах, че не избягвам обществените места, а собствените си емоционални реакции.

  Благодарна съм на Демир бозан, защото ме успокоява и ми позволява да мисля разумно. Мисля, че напълно ще се излекувам, защото от доста време не съм имала кризи.

  Саша Ненова, Разград

  Постоянно мислех за нещастия
  lyuba-kraeva-02-demirbozan-strahovanevroza
  Люба Краева от Димитровград

  Колкото повече обичаме някого, толкова повече се страхуваме да не го загубим. Колкото по-силна е любовта, толкова по-дълбок е страхът. Психолозите казват, че е заради чувство за собственост. Не мисля така. Чаках детето си 8 години, имам 4 инвитро, преди успешното. Нормално е да се бои нещо да не се обърка след толкова нерви, време и пари.

  Разбирам, че е страхова невроза. Защото прекалено се боя за детето, чак до пълна паника. Затова започнах доброволно да се лекувам. Избрах билките – Демир бозан. Не исках да се омагьосвам с психотици и да стресирам детето си.

  Оказа се добър избор. Нервите ме отпуснаха, вече съм по-спокойна. Като усетя, че ме стяга, правя си допълнителен чай. Малко повече пия от схемата, но нали са билки – няма привикване и съм ок.

  Люба Краева, Димитровград

  Понесох само билките
  mariana-marinova-03-demirbozan-strahovanevroza
  Мариана Маринова от Троян

  В стресиращи моменти ме гори в гърдите и да ме стяга около сърцето. Очите ми помътняват и започвам да се блъскам в мебелите. Идеята за смъртта се спуска някъде отгоре, сякаш някой ми налага – мисли за смъртта и нищо друго! Не успявам да се отърся. Бавно ме завладява паниката и вече наистина става реално да умра – на момента, от инфаркт или инсулт. После ме отпуска и изпадам в другата крайност – пълна потиснатост и мрак.

  Така живях със страхова невроза от смъртта. Ходих на безплатен психотерапевт, по една програма, нищо не стана. Предписаха диетичен режим, нищо. Казаха – лекарства, но абсурд – те ще ме отровят.

  Целият този ужас се приключи с Демир бозан. Билките бяха единственото, което можех спокойно да понеса и за късмет – те се оказаха точното нещо. Лекуват ме, усещам го по нивото на напрежение. С всяка следваща доза ставам все по-добре, вземам се в ръце. Това са билки, а колко силно ми действат! Възхитена съм! Моето не беше живот, а с Демир бозан отново имам надежда за щастие.

  Мариана Маринова, Троян

  Можете да направите поръчка ТУК: