Деси Радева размаза Борисов: Страхливецо, бъди поне един път мъж!

Десислава Радева попиля Бойко Борисов и го направи смешен!

Първата дама на България продължава битката си с бившия премиер с пълна сила. Деси Радев не спира да унижава Бойко Борисов при всеки удобен момент.

Направи го и наскоро, когато публикува във Фейсбук песента на Цеца “Кукавица”. Тя го стори в отговор на лидера на ГЕРБ, който каза по адрес на Мая Манолова, че е кукувица, писа Informiran.net.

Съпругата на Румен Радев по принцип е много далеч от сръбската музика. Тя е луд фен на хеви метъла и рок музиката. Именно затова публикацията й с “Кукавица” се счита за провокация към Бойко Борисов.

В песента се пее за страхливец, който наранява хората. Този човек трябва да си тръгне от живота на околните, тъй като причинява само болка. Пее се също поне веднъж да бъде мъж.

Всички тези думи очевидно Деси Радева е насочила към екс премиера. Тя от години го ненавижда и открито го атакува при всяка възможност.

Дори миналата година се припозна в скандалния аудиозапис с гласа на Борисов. Впоследствие обаче се разбра, че той е имал предвид Елена Йончева, а не президентшата.

desi-boiko_600x400
Деси Радева атакува мощно Бойко Борисов

Десислава Радева по принцип е доста активна в социалните мрежи. Там тя често води битките на своя съпруг и спори с хората, които не го харесват.

Първата дама счита Борисов за абсолютен лъжец и манипулатор. Тя споделя напълно мнението на своя съпруг, че лидерът на ГЕРБ е пропит от корупция и трябва да бъде разследван, съден и дори арестуван.

Госпожа Радева е в добри взаимоотношения с останалите партии, които участваха в последните два пармалента. Интересен факт е, че преди повече от 20 години тя е работила за Слави Трифонов, като му е била пиар.

Очаква се семейство Радеви да подкрепи с две ръце новата политическа формация “Промяната продължава” и да гласува именно за нея след месец и половина.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

 

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *