Костадин Костадинов “закла” Америка: Ще върна Бай Тошо на България! (ВИДЕО)

Костадин Костадинов смята, че България трябва да се върне във времето на социализма, само така ще се оправи положението у нас!

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов за пореден път се изказа негативно за Запада и апелира към връщане в онова време, когато Тодор Живков командваше държавата. Според Костя Копейкин, както го наричат из Варна, преди 30 години животът у нас е бил в пъти по-добър.

Костадинов разкри с видео във Фейсбук, че българската армия на практика е предателска армия, защото защитава интересите на НАТО, а не на родината си. На всичкото отгоре върху униформите им има надпис не само на българския език, но и на английски, което на самите войници им се виждало нормално, защото сме в НАТО.

“Утре тези български войници ще стрелят срещу нас, тъй като така им е заповядала НАТО. Те нямат национално самосъзнание, а работят за НАТО.” – смята лидерът на “Възраждане”.

kostadinov_600x350
Костадин Костадинов пак изригна срещу НАТО

Костадин Костадинов е решен да промени всичко това. Той твърди, че ще премахне американския колониален режим, който задушава България в последните 30 години.

“Ние от “Възраждане” ще възвърнем българското образование, българската култура, българската икономика там, където беше преди 30 години. Ще възвърнем българската мощ такава, какво тя беше преди 30 години” – категоричен е Костадинов.

Той засегна и болната тема с американските бази в България. Това е вторият път в историята, в който чужди военни бази се разполагат на наша територия. Първият е през 14 век, когато османците се разполагат на Балканите.

“Събудете се, българи! Българската държава все още по документи се води независима, но на практика не е такава. Нас ни командва американският посланик по най-гнусния и долен начин” – изригна Костадинов.

Днес партия “Възраждане” отказа коалиция с ВМРО и НФСБ, тъй като не вярва в истинността на техните мотиви. Дори ги счита за фалшиви патриоти и действията им показват точно това.

Предлагаме на вниманието ви видеото на Костадин Костадинов!

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

borisov_600x400 (1)

Наркотиците погубиха Бойко Борисов, ще прекара края на дните си под стража!

Нова скандална информация за Бойко Борисов го праща право зад решетките! Борисов и наркотиците Престъпленията …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *