Костадин Костадинов: Възраждане в парламента е равносилно на революция!

“Възраждане” има 5.4% подкрепа към момента, сочи проучване, поръчано от лидера Костадин Костадинов. Всички партии изпадат в ужас от влизането му в парламента, защото ще се разбере, че всички те обслужват статуквото и изобщо не са никакви “партии на промяната”.

Партия “Възраждане” има 5.4% подкрепа от избирателите към настоящия момент. Нейното влизане в парламента ще бъде равносилно на революция. По тази причина всички партии изпадат в пълен ужас от мисълта, че “Възраждане” може да стане част от 47-ото Народно събрание. Лидерът на партията Костадин Костадинов даде специално видео интервю за “Паралел 42”, където отговори на няколко много важни за цялото общество въпроса. Какво ще се промени след влизането на “Възраждане” в парламента? С кои партии биха се коалирали? За какво се организира предстоящият масов протест на 11 септември в София, свързан с ограничителните мерки? Ето го и самото видео. Чуйте го, има доста интересни подробности в него:

Според Костадинов хората смятат партията на Слави Трифонов за патриотична, но вече започват да се разочароват. Това е така, защото ИТН иска България да загуби независимостта си и да предаде валутата си.
Във видеото ще чуете и как лидерът на Възраждане отговаря на няколко неудобни въпроси: Наистина ли е путинист, както твърдят така наречените десни? Какво мисли за анексирането на Крим? Чий е той? Чуйте записа и споделете какво мислите по повдигнаните теми и не забравяйте да сложите лайк и да споделите видеото в социалните мрежи, за да достигне до повече хора!

***


Ето още какво сме писали по-рано за Костадин Костадинов:

Костадин Костадинов “закла” Америка: На кого служи българската армия? (ВИДЕО)

11 май 2021 г.: Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов за пореден път се изказа негативно за Запада и апелира към връщане на някои порядки от онова време, когато Тодор Живков командваше държавата. Според Костадинов, преди 30 години животът у нас е бил в пъти по-добър.

Костадинов разкри с видео във Фейсбук, че българската армия на практика е предателска армия, защото защитава интересите на НАТО, а не на родината си. На всичкото отгоре върху униформите им има надпис не само на българския език, но и на английски, което на самите войници им се виждало нормално, защото сме в НАТО.

“Утре тези български войници ще стрелят срещу нас, тъй като така им е заповядала НАТО. Те нямат национално самосъзнание, а работят за НАТО.” – смята лидерът на “Възраждане”.

kostadinov_600x350
Костадин Костадинов пак изригна срещу НАТО

Костадин Костадинов е решен да промени всичко това. Той твърди, че ще премахне американския колониален режим, който задушава България в последните 30 години.

“Ние от “Възраждане” ще възвърнем българското образование, българската култура, българската икономика там, където беше преди 30 години. Ще възвърнем българската мощ такава, какво тя беше преди 30 години” – категоричен е Костадинов.

“Демир

Той засегна и болната тема с американските бази в България. Това е вторият път в историята, в който чужди военни бази се разполагат на наша територия. Първият е през 14 век, когато османците се разполагат на Балканите.

“Събудете се, българи! Българската държава все още по документи се води независима, но на практика не е такава. Нас ни командва американският посланик по най-гнусния и долен начин” – изригна Костадинов.

Днес партия “Възраждане” отказа коалиция с ВМРО и НФСБ, тъй като не вярва в истинността на техните мотиви. Дори ги счита за фалшиви патриоти и действията им показват точно това.

Предлагаме на вниманието ви видеото на Костадин Костадинов!

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За Михаил Здравков

Прочети още

milen_600x400

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори! Година и 4 месеца …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *