Проф. Радка Аргирова: Русия ще спаси България от COVID-19!

Проф. Радка Аргирова оповести много важна за всички българи новина!

Положението с ваксинацията срещу коронавирус започна да придобива нови измерения. “Пфайзер”, “Бионтех” и “Модерна” вече са в експлоатация в България, но се очаква скоро да пристигне и руската ваксина “Спутник 5”. Това оповести проф. Радка Аргирова, пише “168 часа“.

Тя разкри, че изобретението на руските учени вече се използва от някои европейски страни и отзивите са отлични, тъй като няма данни за никакви странични действия. За разлика от западните ваксини, за руската няма нито едно сведение, че има болен заради нея, камо ли починал.

“Спутник 5″ е по-традиционна ваксина. Тя е направена на вече проверена и изпитана технология. Затова на хората с автоимунни заболявания или алергии ще им се отрази по-добре.” – разкри проф. Аргирова.

Тя е категорична, че преди всяка ваксинация трябва да се направи тест за антитела, защото ако вече коронавирусът е минал през даден организъм, то ваксината може дори да навреди.

Радка Аргирова
Проф. Радка Аргирова съобщи, че руската ваксина идва

“Имунизацията трае около година, но има вероятност дори да продължи 2-3 години.” – каза в ефира на БТВ вирусологът.

Проф. Аргирова вече си е поставила “Пфайзер”, а на 27 януари ще си сложи и “Биоитех”. Единственото, което е усетила като дискомфорт, е мускулна болка в областта на убождането с игла, но тя е отшумяла.

Очевидно проф. Аргирова, макар и на възраст, има силна имунна система и организмът й е много здрав. Затова няма оплаквания от ваксинацията с “Пфайзер”.

Не така стоят нещата с доста други хора по цял свят. Вече има информации за починали след ваксинация с “Пфайзер”. В Португалия умря мед. сестра, а в “САЩ се спомина лекар. Първата умря за едва няколко часа на Нова година, а вторият почина за 2 седмици след кръвоизливи и инфаркт.

Засега руската ваксина води по този показател, защото няма данни за починал от нея. Тя е направена на базата на познати ваксини и това дава основание да се има повече доверие в нея.

Именно това показват и проучванията в България. Според тях 60% от хората не искат да се ваксинират срещу Ковид-19, 30% биха се ваксинирали със “Спутник 5”, а едва 10% залагат на западните ваксини.

“Фигурин

Въпреки антируската политика на правителството ни през последните десетина години, българинът все още показва голямо доверие към Русия и я счита за братска страна. Това говорят фактите.

Самият Владимир Путин обаче започва да занемарява контактите си с България. На Нова година той не спомена в речта си нито Бойко Борисов, нито Румен Радев.

Путин обаче е категоричен, че с радост ще предостави ваксината срещу коронавирус на всеки, който желае да си я закупи. Дори цената й не е чак толкова висока, както при западните ваксини.

“Ще спасим света от вируса, както сме го правили многократно в историята.” – категоричен е руският президент.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Тук той намеква за победата на СССР над Хитлеристка Германия преди почти 80 години. България пък Русия я спаси преди 143 години, които ще се навършат на 3 март, когато я освободи от почти петвековно турско робство.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Затова в момента Путин е в пълното си право да смята, че Русия отново ще бъде спасителят на света. Байдън и компания обаче ще се опитат да му попречат.

За Михаил Здравков

Прочети още

hasan-efraimov_600x380

Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това

Хасан Ефраимов няма да участва в призивите за ваксинации и не иска да работи в …

Едно мнение

  1. рада д.

    Щом настоявате за отговор и коментар и споделяне, най-добре да ви пиша какви мнения се ширят из Нета. То вий си ги знаете… Наскоро имаше публикация, че руснаците са работили съвместно с Модерна. А тя слага Луциферин във ваксината си за проследяване и навярно и за трансхуманизация. Като се има и в предвид, че майката на Путин е еврейка… Човек може да вярва единствено на Бог Все пак, ако се стигне до недай Боже задължително и още по – недай Боже насилствено ваксиниране, май е по-добре да е руската ваксина, но без джаджите на Модерна в нея. Иначе, се моля при такъв сценарий Бог да ме изтегли от Земята с тези ужасни опасни душепагубни ваксини против ковид, дето смъртността му е по-ниска от тази на обикновените сезонни грипове.То ясно защо раздуват нещата основани на погрешен тест…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *