Проф. Чорбанов унищожи локдауна: Пълна простотия, така става по-зле!

Проф. Андрей Чорбанов смята, че не бива да има локдаун, той е излишен!

Специалистът по имунология проф. Андрей Чорбанов не смята, че пълното затваряне на България е добър ход от страна на управляващите. Напротив, така нещата стават по-зле, пише Frognews.bg.

Той дава за пример Великобритания, където са в тежък локдаун, но броят на заразените рязко скочи след Нова година. Причината е в мутацията на коронавируса.

Според проф. Чорбанов локдаунът изнежва хората. Ето защо при пълно затваряне новият щам става още по-опасен, понеже циркулира между хора, които не са преминали през болестта.

Андрей Чорбанов
Проф. Андрей Чорбанов смята локдауна за простотия

Андрей Чорбанов е на мнение, че не бива да се бяга от Ковид-19, а човек трябва да подготви имунната си система, за да го победи. Тъй като веднъж ако го победиш, получаваш имунитет и по този начин и стресът от евентуална зараза отпада, а с това отпада и потенциалът за отключване на опасни заболявания.

Ваксините, които България внесе и вече ползва, за имунолога нямат необходимия базов ресурс, за да бъдат пълноценни.

Проф. Чорбанов все още недоумява защо държавата не му помага да разработи своята ваксина, която още е в начален стадий, поради липсата на подкрепа от държавните органи, а е решила да изхарчи милиони за чужди ваксини.

Още за Андрей Чорбанов можете да научите в предишния ни материал!


Проф. Чорбанов размаза мафията на Борисов: Не умираме от COVID, а от бедност!

Проф. Чорбанов съсипа властта и изказа възмущението си от мафията, която стои начело на държавата!

Имунологът проф. д-р Андрей Чорбанов продължава да не е съгласен с прибързаното ваксиниране срещу COVID-19. Той не спира да настоява, че много неща за създадените ваксини не са ясни и затова е опасно да се ваксинираш на този етап.

Специалистът по имунология изригна във Фейсбук по повод манипулациите, които правителството прави спрямо народа. Той е бесен от факта, че се изкарва, че коронавирусът в България едва ли не е избил половината население.

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

“На 28.02.2020 г. СЗО публикува, че България е на първо място по смъртност. Тогава у нас пандемията дори не беше започнала. Причините за високата смъртност у нас са сърдечно-съдови, не-инфекциозни и туморни заболявания. На каква база някои очакваха, че по време на коронакризата това няма да се отрази? Защо не си зададем въпроса дали живеем и се храним здравословно, или дали не сме най-бедните европейци?!” – възмущава се в мрежата проф. Чорбанов.

Андрей Чорбанов
Проф. Андрей Чорбанов срина властта

По всичко личи, че според имунолога високата смъртност у нас няма нищо общо с Ковид-19, а е поради ниския стандарт на живот, който води българинът. А големият виновник за това е правителството.

Той пише още, че предпазните маски и облекла, които се носят, са абсурдни и не могат да помогнат никому.

Според проф. Чорбанов право да се изказват за коронавируса имат само вирусолозите и имунолозите. Всички други, които сега се занимават с това, са като Ангел Джамбазки, който настоява за връщането на военната служба, но той самият не е служил.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Имунологът е твърдо против локдауна. “Никой не отрича, че има хора, починали от Ковид-19, но всяка година умират по 100 000 българи от най-различни неща. Значи ли това, че здравите и щастливи хора нямат право да живеят пълноценно?” – пише д-р Чорбанов.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Цялата му публикация във Фейсбук можете да видите по-долу, предлагаме ви я в оригинал!

За Михаил Здравков

Прочети още

Бързо лечение на кокоши трън. С чесън. С локум С лимонтузу

Лечение на кокоши трън, премахване + народни методи

♠ Какви са начините за премахване на кокоши трън ♠ Бързо лечение ♠ С чесън. …

Едно мнение

 1. Напълно съм съгласна!
  Това е причината и за късното отиване на лекар.
  А причината за тази бедност е ПАРЛАМЕНТА, ПРЕМИЕРА, 240 ВМЕСТО 50 ДЕПУТАТА, МНОГОТО ПАРТИИ-мафиотски структури, ВМЕСТО САМО ТРИ ПАРТИИ, ЗА ЕДВА ШЕСТ МИЛИОНА БЪЛГАРИ, ИЗРАЗХОДВАНИТЕ НАД 55 МЛРД. ЛЕВА ОТ ПАРТИИТЕ ПОД ФОРМАТА НА СУБСИДИИ!
  ЗАБРАНА НА ПАРТИИТЕ!ЗА СРОК ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ!
  ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ, МНОГОТО КРАЖБИ И ТО В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, ОТ ВСИЧКО, ОТ ВСЯКЪДЕ, СЪВСЕМ НАГЛО, БЕЗНАКАЗАНО!
  А ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР КЪДЕ СПИ В ТАЯ СИТУАЦИЯ ПАРЛАМЕНТАРНА?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *