Няма да повярвате! На Уолстийт за първи път в историята стартира търговия с вода. Сещате ли се какъв ужас ни чака в най-скоро време?

Ванга преди много години предсказа: “Ще дойде ден да затваряте вода в буркани!”

На Уолстрийт – най-голямата световна борса в Ню Йорк, за първи път преди ден започна търговия на фючърси за вода, съобщи агенция Bloomberg. Не казвайте лекомислено “голямо чудо”. Водата започва да се търгува наред със златото, петрола, зърното и другите обичайни суровини за прехраната и индустрията. Което значи, че скоро ще ни удрят с цени както си искат – като в бензиностанциите.

Още от началото на този век и това хилядолетие съответните отдели на ООН непрестанно предупреждаваха, а може би ни подгряваха, с пространни доклади и прогнози, че в недалечно бъдеще се очертава

остър недостиг на продоволствени стоки и питейна вода.

И съответно, че рязко ще поскъпнат. И към настоящия момент по абсолютно официални данни остър недостиг на вода изпитват ДВА МИЛИАРДА ЧОВЕКА НА ПЛАНЕТАТА.

Преди няколко години в България лобисти се опитаха да вдигнат непосилно за доходите на българските домакинства цената на питейната вода. И за да им мине по-незабелязано номера, вкараха в в законопроекта си в парламента понятието “водно слаби лица”, които

ще получават ПОМОЩИ ЗА ВОДА.

И знаете ли какво? И тогавашните депутати от предишното Народно събрание, също като сегашните тъпоумни 240 разбойника, бяха такива олигофрени или продажници, че не осъзнаха какво им се пробутва за гласуване.

Единствено депутатът Магдалена Ташева прозря какъв нечовешки, робовладелски капан ни готвят. И не заради недостиг на вода – тогава нищо не намекваше, че ще има водна катастрофа в Перник. Тя вдигна голям шум и само благодарение на нея, не ни откъснаха главите още преди няколко години. Но намеренията им да ни поставят на колене с цел да събират от нас баснословни печалби очевидно не са свършили. Помните ли – съвсем неотдавна премиерът

Борисов даде ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА

за създаването на воден холдинг след кризата в Перник? После още едни 500 милиона за язовирите. Да сте чули някой да ги отчита тези пари? Да сте усетили нещо да се е случило, благодарение на тези пари? Да сте чули през последните години някъде да е открита нова пречиствателна станция за ПИТЕЙНА или пък за ОТПАДЪЧНА вода?

Хора, нещо страшно започва да се случва

и у нас, и по целия свят. Медицинският фашизъм вече ни сполетя, продоволствен фашизъм е направо пред портата ни, воден фашизъм – и това вече се вижда на хоризонта. Как само са го измислили алчните сатрапи – официално и на думи ще си свободен.

Неофициално ще ти казват кога да ядеш, кога да пиеш вода, кога да се къпеш. И няма да ти го позволят, и в затвора могат да те вкарат, ако не им викаш ура и благодаря. Войните за ограбване на хората май вече са по-малко изгодни за шепата алчни негодници, начело на света. Измислили са лицемерен начин да поробят безмилостно човечеството.

А нашите управници? Те са толкова тъпи,

че само подражават и копират без грам собствено мнение ходовете на световните мръсници. А тези, които все пак се досещат за какво иде реч, се възползват от номерата им за лично забогатяване. Не случайно сме най-бедната държава в ЕС. И поне засега е ясно, че vodaтакива и ще си останем.

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

Вижте какво сме писали по-рано по темата за зануляването на света


Великото зануляване на света започна! Планът е тотално разорение и отчаяние на хората, за да се молят на глобалистите за спасение

Лидери от цялата планета на Световния икономически форум в Давос през януари тази година говориха само за това – за зануляване и рестарт на света

Не забравяйте, през януари само Китай пъшкаше и страдаше от коронавируса

Излиза, че тези, които така или иначе дърпат конците на света, видимо съвсем не в полза на цялото човечество, са знаели предварително какъв е ПЛАНЪТ. И как ще бъде изпълнен. Оказва се обаче, че за това се е говорило и знаело доста по-отдавна от Давос.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

В своя статия Брандън Смит разказва, че за първи път е чул тези термини още през 2014-2015 г. А именно: global reset (глобален рестарт) или great reset (велико зануляване). По времето преди нашата Кристалина Георгиева да замести Кристин Лагард като шеф на Международния валутен фонд, Лагард неведнъж е използвала тези термини. Това всъщност е новото, по-модерно название на лелеяния от тъмните сили на планетата

Нов световен ред.

Но защо това зануляване е толкова опасно, а може би и още по-опасно от самия коронавирус? Може пък да донесе и нещо по-добро? Защото зануляването означава пълно разорение на държавите. И особено на по-свободолюбивите и непокорните. Сега разбирате ли защо и САЩ е под ножа? Защото там хората са навикнали да живеят в свобода и не са покорни като овце.
Планира се драматична промяна в съвсем близко бъдеще на цялото човешко общество на планетата. Сегашният термин “Зануляване” изстрелва с катапулт реализацията Новия световен ред. Какво означава този ред? Целият свят се командва от една финансова структура, икономиката е изключително тоталитарна. А

светът се управлява от невидим борд,

който по никакъв начин не може да бъде контролиран, не може да му се търси никаква сметка.

b

Това не може да се случи обаче само, ако сегашният свят бъде разрушен. Хората трябва да бъдат разорени, да бъдат докарани до пълно отчаяние. И тогава с решения се появяват глобалистите. И тези решения се приемат светкавично без въпроси, с истинска радост от хората. Затова сега паникьосват целия свят.

Наплашеният човек лесно се манипулира.

В това отношение нашите управници не са измислили нищо оригинално. Те и не могат. Могат само да копират и то – некадърно, онова, което правят другите.

Ето още едно от многото доказателства: премиерът на Канада Джъстин Трюдо и глобалистът Клаус Шваб от Световния икономически форум се изказват по един и същ начин – нещо като нашите опорки: “Пандемията от КОВИД-19 е идеална възможност да се задейства ВЕЛИКОТО ЗАНУЛЯВАНЕ”.

Евелина Лютова

Сега става ясно каква е целта на тези локдауни. По времето на Тръмп икономиката на САЩ буквално разцъфтява. Не и сега обаче. Същото може да се каже за всички държави приложили локдаун.

Скоро ще се окаже нокаут.

Направете си извода какво тепърва се задава. Още нищо не сме видели. Не случайно дори в кротки държави като Австрия, например една от най-продаваните стоки напоследък е оръжие за лична защита…

Вижте още подробности от статията на Брандън Смит ТУК.

Непременно вижте какво сме писали по-рано това за зануляването, за Сорос и папа Франциск, упорити труженици на идеята и ще разберете защо гугъл изтри видеото, на което почива текстът по-долу.


Сорос , папа Франциск и таласъмите от глобалисткото блато “РЕСТАРТИРАТ”, тоест, поробват света света през 2021 г. Пречката САЩ, начело с Тръмп е отстранена

Глобалистите,  чрез коронавируса ни тикат към ГОЛЕМИЯ РЕСТАРТ – така вече наричат мечтаната от тях диктатура Нов световен ред

Ще разберете защо президентът Доналд Тръмп им беше трън в очите и как още преди месеци е било ясно, че ще “изгуби” изборите

През януари тази година светът още не беше подпален от новата чума – коронавируса. Дори китайците тогава все още бяха ошашавени и не знаеха какво се случва. Никой още дори в съня си не виждаше как целият свят ще бъде поставен под невиждана карантина. Тоест животът напълно ще замре, а хората освен за храна, ще се бият за тоалетна хартия в магазините. Но това се оказа организиран световен хаос.

s
Лицето на тъмните сили – глобалистите, Сорос

Ще се изненадате, че за този провокирана тренировка за установяване на ДИКТАТУРАТА НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД от тъмните елити на света, се говори още от 2014 г. А на форума в Давос през януари 2020 почти всички участници на лидери, които така или иначе диктуват икономическия и социалния живот на планетата и без пандемия, колективно в хор говорят за РЕСТАРТ на света. Нещо повече,Джордж Сорос например още тогава говори, че Доналд Тръм ще бъде свален от власт. Защо? Защото Тръмп с всичките си издънки и простотии успя да създаде условия за разцвет на американската икономика. И защото се озъби директно на глобалистите, като бойкотира климатичните им програми, Световната здравна организация и т.н.

Според анализатори това изправяне на американската икономика не е в интерес на глобалистите. Те искат да поставят всички народи по света, в това число и САЩ, на колене. В такова отчаяно положение, че да се молят някой да оправи хаоса.  И тогава се явяват “спасителите” – глобалистите.По правило зад тях стоят огромните международни корпорации. Тяхната цел е нов световен ред, световно правителство, заличаване на националните държави, заличаване на валутите – биткойните и всякакви други койни са доста напреднала крачка в изпълнение на намеренията им.

Майкъл Мат качи в ютюб убийствено видео, в което дешифрира мръсните намерения срещу народите на глобалистите, като разнищва от януарския форум в Давос и други предшествали го събития. Видеото е изтрито от мрежата – прочетете обяснението на ютюб за това изтриване и си направете сметка колко дълга е вече и колко неприкрита ръката, разбирайте – цензурата на глобалистите. Защото иначе пука му на Гугъл за съдържанието – най-важна за тях е печалбата. Четете, и мислете. Само мислещи, а не изплашени хора, могат да дадат отпор на това зло. Новият световен ред се кани да въведе СВЕТОВНА ДИКТАТУРА ЗА ВЕКОВЕ НАРЕД. Тоест, да ни отнеме свободата и елементарните човешки права.

Писахме за това още през август, т.г. Вижте за колко кратко време колко от прогнозите на Мат вече са реалност. По -нанадолу е текст, свален от изтритото видео.

Коронавирусът не е измама. Най-вече възрастни, изгубиха и продължават да губят битката с вируса по света. Но сериозен вирус беше и H1N1 – свинският грип през 2009 г. Той отне живота на половин милион човека. Хонконгският грип през 1968 г. отне живота на 4 милиона човека. Грипът не е шега работа. Помните ли ги тези епидемии? Вероятно – не. Защо? Защото медиите не ни наплашваха така, както сега. Страната не беше затваряна така. Здрави хора не бяха карантинирани. Училища и църкви не бяха затваряни. Защо? Защото онези вируси не бяха така политизирани,

както КОВИД-19. Получаваме противоречиви и все по-абсурдни препоръки от експертите. Затова никой не ги взема на сериозно.

Хората остават без работа, отиват на улицата. Психическото здраве се влошава.Проблемът не е във вируса, а в политическата му експлоатация. Това е нещото, което трябва да ни тревожи.

Тъмните елити не си играят.

Пандемията няма да отмине. В Давос, Швейцария, световните лидери потвърждават това, за което говоря, че това е Троянски кон. (Това Видео, качено на 18 февруари 2020 г. от автора му Майкъл Мат).

Лидерите от цял свят, участвали в икономическия форум в Давос, го наричат ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ. Планиран е да започне през януари 2021 г. Ако искате да разберете какво точно се случва, защо училищата могат и да не отворят на есен, защо носите тези обезчовечаващи маски дори в колите си, погледнете Давос. Сега е моментът не само да се борим с Коварния Вирус, но и да сменим системата.

А ето какви послания излъчват:

Принц Чарлз: “Разполагаме с уникален, но бързо затварящ се прозорец от възможност, да тръгнем по нов, по-устойчив път”.

Кристалина Георгиева: “Кое е това нещо, което ще накара историята да разглежда тази криза като невероятна възможност за рестарт?”

“Световните проблеми на страните лежат на триъгълник: Един срещу многото. Човекът срещу природата. Краткосрочността срещу Дългосрочността.”

“Всеки финансово-възстановителен пакет трябва да съдържа “зелени условия”.

“Трябва коренно да променим икономиките си през следващите 10-20-30 години”.

“Възстановяването трябва да е “по-зелено” от предишните възстановявания.

“Микроскопичният вирус ще затвори цели икономики и държави.” Антонио Гутериш, генерален секретар на ООН.

Създателят на видеото Майкъл Мат коментира: Вече би трябвало да виждате голямата картина. Това е само малка част от всичко. Всеки, който е някой на световната сцена, говори на форума в Давос. Там планират нашето бъдеще.

Ангела Меркел: “Тази трансформация показва, че досегашният начин на правене на бизнес, начинът ни на живот, с който сме свикнали в индустриалната сфера, ще трябва да се промени в следващите 30 години”.

Кроновирусът е тяхната златна възможност,

разсъждава Мат. Те не искат нито Тръмп, нито някой друг да решава проблемите .Затова е войната срещу хидроцихлорина. Достатъчно е само да го споменете и ви изтриват от фейсбук и ютюб. Защо? Хората го използват вече 60 години. Защото не е ваксина и може да реши проблема. Затова тези лекари на първа линия бяха баннати от социалните мрежи. И изгубиха работата си. Грешката им беше, че искаха да решат проблема сега. Не да чакат 18 месеца. Не да чакат ваксина. Не е ли малко съмнително това? Проблемът е, че ако това може да се лекува без 7 милиарда дози от ваксината на Бил Гейтс ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ, за който слушаме в Давос, ще е мъртво роден. А ние ще трябва да се върнем към досегашния си начин на живот.

Затова на срещата в Давос през януари 2020 г. им трябва Джо-католикът-Байдън, който ще им поднесе САЩ на тепсия, ако спечели изборите.

Ето затова толкова много се опитват да свалят Доналд Тръмп. На всеки е ясно, че горкият Байдън е слаб и немощен човек, че не е сериозен кандидат. На тях не им трябва сериозен ляв кандидат. Всеки знае, че той не може да се справи. За какво се бори тогава? Личното ми мнение е , че той олицетворява статуята на държавността, която тълпата трябва да обезглави през януари. Те трябва да занулят всичко. Включително държавността и политиката на САЩ.

Джо-католика Байдън винаги е бил момче на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.

“Задачата, която сега стои пред нас е, създаване на нов световен ред”, казва на форума Джо Байдън. Постоянно слушаме за “зелена сделка”, постоянно слушаме енцикликата на папа Франциск “Laudato SI”. Всички са в един отбор. Форумът в Давос работи в тясно сътрудничество за нещо, наречено “Проект за климатична реалност”. Познайте кой го оглавява –  довереното лице на Световния икономически форум Ал Гор, казва Мат.

“Кризата с климата е много по-сериозна, отколкото хората си мислят. Много сериозна. И ще става още по-сериозна. Отговорността да се действа, която лежи на раменете на сегашното поколение, е предизвикателство за моралните ни представи. Но това са Термопилите, това е Арденската офанзива, това е Дюнкерк, това е 11 септември. Ние трябва да поемем тази отговорност”, казва пламенно на форума Ал Гор.

Не мога да повярвам, коментира авторът на видеото, че този човек още се разхожда наоколо. Невероятно е. Почти като призрак е. Давос събира всички таласъми на световното блато.

Грета Тумберг: “Нашата къщичка все още гори! Вашето бездействие подклажда този огън.”

Вечерята в Давос се е превърнала в институция. Излизат остри критики, които засягат света. И доаенът на Давос Джодж Сорос не си спести критиките към американския президент Доналд Тръмп, наричайки го мошеник и абсолютен нарцис. Каза още, че съдбата на света ще виси на кантар през 2020 и идните години”, цитира го Ройтерс. Сорос използва форума в Давос, за да се срещне и разговаря с богатите и известните. За него знаем, че е бил основен донор на Демократическата партия, добавя репортерът на агенцията.

Вече на всички става ясно за какво става въпрос, че то няма нищо общо с коронавируса. А за

ЗАНУЛЯВАНЕ НА ВСИЧКО. А САЩ стоят на пътя им.

ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ цели огромни промени в икономиката и политиката. Всичко това е под мантрата „Борба с климатичните промени”, като част от “Зелената сделка”. Това ще доведе до жестоки регулации. И никоя държава няма да може да се откаже от тази сделка. Защо? Защото ако се откаже от ГОЛЕМИЯ РЕСТАРТ то тя ще “застраши” целия свят. “С пандемии в цял свят заради климатичните промени”, твърди Ал Гор.  С “Пренаселване” според Бил Гейтс. Срещу това сме изправени.

Ако мислите, че католическата църква ще ви защити от това, което се задава, от този глобалистки кошмар, помислете пак. И преди сме се сблъсквали с това – не говоря за Майката Земя. Нито за енцикликата на папата, която е енциклика на глобалистите и ООН. Това е енциклика на Александрия Окасио-Кортез, това енцикликата на “Зелената сделка”. Но папата обяви своя собствен икономически РЕСТАРТ още миналата година. Откога и той стана икономист? Чудя се къде в Аржентина е учил икономика този невероятен човек? Забелязвате ли, че той разбира от всичко, но не и от теология? Той е обявил своя глобален РЕСТАРТ, който смирено нарича “Икономиката на Франциск”. Това е анонсирано в средата на 2019 г. Сякаш папата е знаел, че идва пандемия от коронавирус с последващ икономически колапс. Чудя се откъде е знаел, че още тогава, че  да предлага икономически РЕСТАРТ?

Главата на католиците папа Франциск не дойде на големия купон в Давос, но изпрати своя пратеник – кардиналът на глобалистите Питър Търксън да го замести. Префект към дикастерията за Човешко развитие във Ватикана. Всички са в един влак. Само един човек има силата да ги спре. Те сгрешиха. Опитаха се да привлекат Тръмп на своя страна. Поканиха го в Давос няколко пъти. Но през януари, когато Тръмп видя пред какво чудовище е изправен, той отиде на форума и им размаха големия пръст.

“Поели сме отговорност да съхраним божието творение и естествената красота на нашия свят. Но за да се възползваме от възможностите на утрешния ден, трябва да се откажем от вечните пророци на Апокалипсиса и предсказанията им за края на света. Тези алармисти винаги искат само едно и също – абсолютна власт. Искат да определят и управляват всеки аспект от живота ни. Никога няма да допуснем радикалните социалисти да унищожат икономиката и страната ни”, казва в Давос американският президент.

Два дни след като Тръмп произнесе тази реч 81-годишният милиардер социалист Джордж Сорос излезе със спешно предупреждение от трибуната на Давос:

“Изборите през 2020 г. са съдбовни за целия свят”.

Ето как папата, Ватиканът и Джефри Сакс отговориха на това: “Това е опасна страна в момента. И ще става още по-опасна, ако Тръмп спечели изборите. Папата покани този човек в Амазонския синод като почетен гост и съветник. Той е съветник и на Бърни Сандърс. Каква работа има Сакс във Ватикана, който промотира радикалния социалист Сандърс? Сакс е привърженик на абортите, но Ватикана явно не се интересува от това. За тях и приятелчетата им от ООН Тръмп им е проблемът.

Джордж Сорос: “Считам администрацията на Тръмп за заплаха за света. Но за мен тя е временен феномен, който ще изчезне през 2020 г.”

Стана ли ви ясно защо мразят толкова Тръмп? Защото въпреки недостатъците си той е капиталист, а не глобалист и никога няма да бъде. Затова той извади САЩ от Парижкото споразумение за климата. Затова извади САЩ от Световната здравна организация, която е на Бил Гейтс и приятели. Сега заплашва да извади страната и от Световната търговска организация. Той е застанал на пътя на тези демони. Никой не твърди, че е светец, но той разбута свещените крави на ООН по целия свят.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

„Генералната асамблея на ООН редовно гласува с всичките 185 гласа по всички въпроси срещу САЩ”, казва Сакс.

Като говорим за ООН на 29 септември 2019 г. точно преди появата на КОВИД-19 Тръмп отиде в ООН и от трибуната на генералната асамблея обяви война на глобализма. “Мъдрите лидери винаги слагат своите страни и сънародници на първо място. Бъдещето не принадлежи на глобалистите, а на патриотите”, заяви тогава Доналд Тръмп.

Малко след тази реч какво се случва? Случи се коронавирусът. И процъфтяващата икономика на Тръмп беше сложена на системи. Случайно ли е това? Когато ни казват да си стоим вкъщи, да носим маски, за да не разболеем бабите си, моля, разберете едно: ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА БАБА ВИ. Нито въобще за възрастните хора. Не им пука и за бебетата – искат ги абортирани, за да “запазим къщичката си”. Ако искате да опазите баба си – дръжте я далече от глобалистите. Сега целта им е да поставят икономиката на САЩ на колене, за да поискат всички, в това число и Америка, ГОЛЕМИЯТ РЕСТАРТ. Целта им да направят новата нормалност толкова непоносимо нормална, че всички ние да се молим за ваксина и за каквото и да е. Да се молим на господарите и надзирателите си “да ни опазят”.

Трлъгвайте на работа, тръгвайте на училище, ако сте здрави – свалете маските. Идете на църква и се молете Тръмп да спечели. Това е целта на РЕСТАРТА, това е целта на “руската намеса в изборите”, това беше целта на импийчмънта. Какво ли не направиха, за да му попречат да направи Америка велика страна, да изправи икономиката на крака? Ако това се случи, РЕСТАРТЪТ и Новият световен ред се отлага. Замислете се защо толкова много мразят този човек.

Глобалистите мразят Бог, мразят неродените деца, мразят традиционното семейство, мразят вас и Доналд Тръмп. Не се вторачвайте в Тръмп – ГЛЕДАЙТЕ ГОЛЯМАТА КАРТИНА.

Виждате ли колко страховито точни са прогнозите на Мат? Не случайно Тръмп изгуби изборите. Виждате ли как ни изработват, за да стигнем до там лекомислено да им се молим да ни спасят?…

За Елена Иванова

Прочети още

kornelia

Румен Радев унищожи Корнелия Нинова!

Корнелия Нинова сама се самоуби, като не подкрепи Румен Радев! Големият въпрос, защо Корнелия Нинова …

4 Мнения

  1. Анелия Иванова

    Не могат да подчинят цял Свят.

  2. Не вярвах че ще го кажа, но нека Бог пази и помага на патока Доналд че тия другите са по голямо зло.

  3. САМАТА ИСТИНА САТАНИНСКОТО ИЗЧАДИЕ грЕТА тембр УЧАСТВА В ЗАЛИЧАВАНЕТО НА СВЕТА В АДА ДА ГОРАТ ЗО ЕДИН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *