Христо Иванов е можел да бъде удавен край плажа на Доган

Загадъчно удавяне на офицер от НСО забулено и до днес. Това се е случило на окупирания плаж от Ахмед Доган. Експертът по нац. сигурност Н. Марков разкрива загадъчни феномени

Във водата край резиденцията на Доган е удавен офицер от НСО при загадъчни обстоятелства. Това съобщи експертът по национална сигурност Николай Марков. (вижте видеото по-долу) Става дума за същото място, където бившият министър на правосъдието Христо Иванов беше бутан от въоръжени мутри навътре в морето. Те го заплашваха с насилие, а също така и да увредят лодката, с която беше пристигнал на мястото.

След като има един офицер, който се удави там и случаят се покри, това означава, че целият обект е под контрола на Националната служба за охрана. Това каза Марков в ефира на телевизия Евроком. Водещият Николай Николаев за първи път чуваше такова нещо. Явно нещата са добре засекретени, щом журналист с такъв опит не е имал информация за това зловещо удавяне.

Прокуратурата каза ли защо се е удавил служител от НСО там? – пита експертът. И забележете: Този служител не е бил на работа! Дали това не е насилствено? Защо да не предположим, че е удавен нарочно от някого? Както виждате, прокуратурата си го оставя този случай в ъгъла и край.

Според коментари във Фейсбук, ако Христо Иванов не беше взел екип със себе си, който да предава на живо в интернет, и не беше гледан от близо 150 000 души, той също можеше да се удави без да иска. От началото на излъчването до момента това видео е видяно над 920 000 пъти.

Някой стои над президента, премиера и началника на НСО, които са действали съгласувано по време на акцията на Христо Иванов, смята Марков. Това лице, което командва, е с по-голямо влияние от тези тримата. Към тях трябва да прибавим и главния прокурор, който ще видите, че ще бъде лаконичен, ако не е отишъл в някоя циганска махала да ни обясни за наркотиците.

Ако това лице е Ахмед Доган, нека го кажат. Ако е някое друго лице, нека кажат кое е то – призова експертът. Дълбоката държава трябва да бъде разобличена. Христо Иванов с това свое действие спечели 50% от гласовете на българите сега.

Масово плажуване на откраднатия от Доган държавен плаж

организира Христо Иванов в събота, да видим как ще ги гонят гавазите

Националната служба за охрана е мутризирана, същото е и в полицията, твърди бивш полковник от НСО
Христо Иванов, съпредседател на партия “Демократична България”

След гаврата на гавазите на Ахмед Доган, които изхвърлиха от държавния бряг тримата политици вчера, в събота се организира масово плажуване на заграбения от Доган плаж край неговите морски сараи.

Това заяви съпредседателят на партия “Демократична България” Христо Иванов. Той се закани лично да стигне до бариерата на сараите и да си поиска захвърления от гардовете национален флаг. Проблемът не е, че някои си са ме изблъскали в морето, а че

тези хора се чувстват абсолютно безнаказани,

коментира Иванов пред БиТиВи. Това е завладяна българска територия, а отговорните институции си затварят очите, допълни бившият министър на правосъдието Христо Иванов от квотата на Реформаторския блок в предишното правителство на Бойко Борисов. Припомняме – той сам си подаде оставката без да му я искат, когато по нареждане на Борисов депутатите от ГЕРБ отхвърлиха предлаганата от негов екип съдебна реформа. След което българската прокуратура окончателно се превърна в безконтролна и безнаказана

държава в държавата.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Вчера Христо Иванов заедно със съпартиеца си Ивайло Мирчев и бургаският общински съветник Димитър Найденов, стигнаха с гумена лодка до окупирания от ненаситния Доган държавен плаж. След като бургаският общински съвет му хариза общинския път, той стана частна собственост на Доган и сега по никакъв друг начин не може да се стигне до брега в местността “Чукалята”. Срамната сцена, която се разигра между тях и седем пазачи на „безценния” Доган възмути  България. Случката беше предавана на живо и обиколи като мълния за минути цялата социална мрежа.

Христо Иванов намека, че разполагат с информация, според която пазвантите на Доган са служители на НСО и търсят начин да го докажат. А по закон Доган няма право на охрана от НСО.

Това не са пияни мъже, които са объркали брега, това е послание към гражданите, заяви пред телевизия Евроком Николай Марков. Той е бивш полковник от Националната служба за охрана и знае много за мръсната й кухня.

Това е

истинското лице на българските специални служби

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Тази мутризация не е само в НСО, същото е и в полицията, коментира безпощадно Марков.

Според него отговорността е на премиера, защото тези служби само формално се водят към президента, каза още Марков.

Вижте какво сме писали по-рано по темата, както и скандалното видео около морския сарай на наглия Ахмед Доган


Нагледно: Как Ахмед Доган нагло заграбва без пари държавна собственост, седем гавази блъскат в морето трима „нашественици”

Бойко Борисов и Корнелия Нинова идват на крака при реалния лидер на ДПС, за да сключват политически сделки, твърди Христо Иванов от „Демократична България”

С гумена лодка Христо Иванов, съпредседател на партия „Демократична България”, с общинския съветник от Бургас Димитър Иванов и със съпартиеца си Иво Мирчев акостират на каменен плаж, северно от скъпия морски сарай на Ахмед Доган край „Росенец”. Веднага обаче са пресрещнати от цивилни гардове, които от трима бързо стават седмина и избутват „нарушителите”в морето. Казват им да се махат, твърдят, че нямат право да са тук. Заплашват, че

ще пробият гумената им лодка.

Така наречените нарушители обаче показаха кадастрална карта, на която се вижда, че този плаж е държавна, а не частна собственост и те са в правото си да са тук. Скоро идва и полиция.

Христо Иванов и съмишлениците му по време на акцията край сарая на Доган

Изненадани ли сте? Със сигурност – не. Полицаите поискаха САМО личните карти на Иванов и придружаващите го, но не и на гардовете. Но ние това си го знаем – нашата полиция от години служи само на богатите и на управляващата върхушка, не и на плебеите.

Евелина Лютова

Христо Иванов обаче стигна до логичното заключение, че очевидно

бдителните пазванти са от НСО,

защото знамето, което бяха забили на плажа няколко пъти падна, но гардовете го вдигаха. Това мутри пазачи едва ли биха го направили. Иванов настоятелно поиска да се легитимират, но гардовете се правеха, че не го чуват. И попита президента Румен Радев – какво правят служители на НСО тук, след като Доган няма право на такава охрана?

Тримата показаха нагледно как се присвоява без пари собственост на всички български граждани. Преди това бе присвоен и общински път и така достъпът на обикновени простосмъртни до този бряг беше орязан.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Текстът продължава след рекламите

Но най-важното послание от тази акция на съпредседателя на партия „Демократична България” Христо Иванов, бе че и Корнелия Нинова, и Бойко Борисов идват на крака при Ахмед Доган, за да се спазаряват политически. И 4

ДПС да влезе по-сериозно във властта

през задната врата, погазвайки волята на избирателите. Тези лидери ще отрекат. Ние сме тук, за да се противопоставим на това, каза Христо Иванов преди да го избутат в морето.

За Елена Иванова

Прочети още

ivan-geshev_600x400

Народът победи! Румен Радев би шута на Иван Гешев, съд за Борисов ще има!

Тотален крах за Иван Гешев, вече никой не го иска! Американският край на Гешев Дните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *