Бил Гейтс сам се хвали: Поръчал е разработване на чипове във ваксината срещу коронавирус

Твърди, че ако беше президент, щеше да ги въведе веднага. След бурната обществена реакция дава заден – иновацията била далече от финализиране. Кога говори истината!

Пред платформата Reddit, основателят на “Макрософ” и инвестиращият стотици милони долари в производството на ваксини Бил Гейтс говори за “цифрови сертификати”. До месец-два той се надява да изкара на пазара 7 милиарда дози. Тези сертификати ще показват кой е оздравял от коронавирус или пък е бил ваксиниран срещу тази инфекция. Това веднага предизвика тревога у мнозина, които се опасяват, че милиардерът, който го играе и филантроп, ще поиска да имплантира микрочипове на абсолютно всеки човек.

Основателен ли е този страх?

Това ли е казал в действителност? Той наистина е казал това. Но по-лесно е да се каже, отколкото да се направи, коментират специалисти.

Гейтс официално работи над това да се намали рискът от сериозни заболявания в света, такива като полиомиелита чрез своята фондация “Бил и Мелинда Гейтс”. (Бел. ред: Индия прекрати програмата му и буквално го изгони от страната, след като стотици хиляди деца, приели неговата ваксина, се парализираха).

В интервюто във той казва, че би направил това със сертификатите веднага, ако беше президент. След което по-долу твърди, че тази разработка е далеч от финализиране. Кога казва истината?

Най-спорният коментар на Бил Гейтс е този за цифровите сертификати, които ще показват дали си ваксинирани или не срещу КОВИД-19. “В крайна сметка те ще ни показват кой е оздравял, кой се е тестувал неотдавна, а когато имаме ваксина – кой я е получил”, пише той в Reddit. Вероятно Гейтс има пред вид

татуировки с квантови точки,

които към настоящия момент се разработват в Масачузетския технологичен институт и Университета Райс. Тези татуировки са предназначени за запазване на записите и историите на ваксинациите на всеки човек. През декември миналата година изследователи от двата университета заявиха, че те разработват тези татуировки след като Гейтс ги призовал да намерят решение за засичане на онези, които не са се ваксинирали срещу различни заболявания.
Може ли тази идея на Гейтс да се прилага сега?

Хората се притесняват,

че в близко бъдеще, за да излизат от домовете си, ще е необходим микрочип, имплантиран в организма с цифрова информация за ваксиниране срещу коронавирус.

Притиснат от общественото мнение Бил Гейтс дава заден, като обяснява, че технологията, за която говори, все още е на много ранен етап на разработка. Тоест, на на този етап вероятно е още рано да се тревожим. Но винаги трябва да си имаме едно наум, че за подобни иновации по принцип не се шуми предварително много. Най-вече заради конкуренцията и потенциалната загуба на много пари. Но фактът, че Гейтс говори за тези проследяващи устройства, на галено кръстени сертификати, със сигурност подсказва, че нещата са стигнали твърде далеч. Ако не и до финала.

А сега нека си припомним друга публична изява на Гейтс преди десетина години, според когото човечеството чрез ваксиниране и специални програми за репродуктивното здраве, трябва да се намали минимум с 10-15 % заради пренаселването на планетата.

“Фигурин

Кога е искрен, кога казва истината? И какви са му мотивите за подобни инвестиции – преценете сами.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Няма да повярвате! Патоанатоми от Европа категорични: Нито ЕДИН човек не е починал от коронавирус!

Това твърдят патолози от няколко държави, споделили наблюденията си в международен уебинар

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Направените аутопсии в Германия, Италия, Испания, Франция и Швейцария, не потвърждават, че коронавирусът е смъртоносен. Това, което всички заявиха след направени аутопсии е, че няма починали от коронавирус.

Повтарям: няма починали от коронавирус!

Това заяви патоанатомът д-р Стоян Алексов, който е преседател на Българската асоциация по патология. Изявлението му е след участие в международен уебинар, свързан с обявената от Световната здравна организация (СЗО) пандемия от КОВИД-19.

Патолози от цяла Европа: "Няма мъртви от коронавирус."

Publiée par Николай Николов sur Samedi 25 juillet 2020

Коронавирусната инфекция в Италия е довела до голям брой смъртни случаи при толкова много възрастни хора благодарение на това, че те са били ваксинирани с ваксина за H1N1 (така наречения свински грип), която СМЪКВА имунитета на възрастните хора и така се стига до тази голяма бройка на смъртните случаи там. Трябва да се каже, че всъщност благодарение на такава или друга ваксина, приложена на възрастни хора, се стига до тази висока смъртност, коментира д-р Алексов.

Д-р Стоян Алексов, патоанатом

За мен излиза един първичен въпрос още от самото начало на коронавирусната инфекция: за

неадекватното поведение на Световната здравна организация.

Такова нещо за първи път се случва в моята 30-годишна практика като доктор – СЗО да обяви пандемия преди да има данни за такова нещо. И то – не епидемия, а пандемия. Защото пандемията означава, че ще умират много хора, заразени от коронавирус, както бе декларирано от много държавни ръководители в целия свят.

Да, но ние, патолозите, сме тези, които не могат да ни уплашат с умрял човек – ние всеки ден се занимаваме с починали хора. Абсолютно манипулативно е представянето на информацията, нищо общо с реалността. Тук трябва да видим как ще проработи американското законодателство по отношение на това как се манипулират вирусите и въобще – какво се върши, за да се направи така наречената ваксина срещу коронавирус. Защото ваксина срещу никой вирус няма да се направи. Това е 100 процента сигурно. Въпросът е какво прави Бил Гейтс в неговите лаборатории? И дали наистина прави ваксини или прави някои други неща? Но все пак нека оставим този въпрос на ЦРУ, на КГБ и други известни и неизвестни служби.

Евелина Лютова

И последното ми изречение: Няма починал ОТ коронавирус! Има починали С коронавирус, но не и ОТ коронавирусна инфекция. Няма нужда от обявяване нито на пандемии, нито на епидемии. Това казаха нашите колеги от Испания, Италия, Швейцария, Германия и Франция, подчертава д-р Алексов.

Бел. ред.: По време на най-голямата истерия и натрапван ни от медии и държавници ужас от новата смъртоносна зараза, президентът Доналд Тръмп отряза вноската за издръжка на Световната здравна организация. За сметка на това този алчен демон – Бил Гейтс, наля 100 млн. в тази организация, която все повече наблюдатели от чужбина твърдят, че

СЗО е притежание на Гейтс и приятели.

Отделно вложи 150 млн. долара за създаване на 7 милиарда дози ваксина срещу коронавирус, която много скоро ще бъде обявена за готова. А сега погледнете по-горе написаното – на каква противогрипна ваксина са разчитали италианските пенсионери, какво е причинила тя на имунитета им и каква жестока цена са платили. Както става все по-ясно с времето, животът на планетата беше съсипан, заради ненаситната алчност за пари на шепа нечовеци с власт. Със сигурност ще излизат и още доказателства. Това си е организирано престъпление срещу човечеството.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Ще се гръмнете: Според Бил Гейтс разработваните ваксини срещу коронавирус могат да са опасни

Милиардерът наля 150 млн. долара за създаването на ваксина. Това грижа за човечеството ли е, или страх, че конкуренцията ще му отхапе голямо парче от печалбата?

Над 200 ваксини се разработват по света на пожар в момента, някои дори след два дни ще бъдат официално регистрирани

Заподозреният в машинации около създаването на ваксина срещу коронавируса Бил Гейтс, споделя в интервю, че вижда нещо не съвсем редно в предстоящото масово ваксиниране. Припомняме, че той наля 150 милиона долара за създаването на такава ваксина. Припомняме също, че срещу него във връзка с тези му и други подозрителни действия, свързани с пандемията, се надигна световна протестна подписка, адресирана до президента Доналд Тръмп с призив:

“Арестувайте Бил Гейтст”

Създателят на софтуерния гигант “Майкрософт” е на мнение, че по света се създават твърде много ваксини срещу коронавирус. Той е обезпокоен за безопасността им. В интервю пред списание Wired милиардерът подчертава, че върху производителите на препарати за COVID-19 има голям натиск от политиците и поради тази причина

няма гаранция за безопасността

на разработваните вещества. Милиардерът коментира, че и Китай, и Русия са в разгара на изпитанията на нови ваксини. “Страхувам се, че ще има ваксини някъде по света, които ще бъдат достъпни в големи количества до пациентите без пълна проверка според нормативните изисквания”, казва милиардерът, но не конкретизира кои държави има пред вид. Макар по-горе да намеква за Русия и Китай.

Той иска чрез ваксини да намали населението на Земята с 15 на сто, сега пък се прави на загрижен за човечеството…

Според него са необходими поне още 3-4 месеца, за да се открият страничните ефекти от ваксинирането срещу коронавирус. До скоро FDA – Управлението за санитарен контрол върху качеството на храните и медикаментите в САЩ, според него нелошо се е справяло с политическия натиск.

В момента по света се разработват най-малко 200 ваксини срещу коронавирус. Шест от тях са

на етап клинични изпитания,

съобщава Nation news. А официалните руски власти неотдавна обявиха, че руската ваксина ще бъде регистрирана след два дни – на 12 август 2020 г. И уверяват, че препаратът е безопасен и чрез него е невъзможно човек да се зарази с COVID-19.

Самите американци открито казват за Бил Геайтс, че той има една единствена голяма любов – парите. От тази гледна точка човек не може да не стане подозрителен – това неговото грижа за човечеството ли е, или опит да се дискредитират конкурентите, за да не му отхапят парче от очакваните печалби?

Още повече много опитни вирусолози твърдят, че наистина безопасна ваксина срещу каквато и да е зараза, се създава за минимум 5-6 години, ако всички протоколи бъдат стриктно изпълнени и ако се проведат истински, а не претупани, фалшифицирани или никакви клинични изпитания с доброволци.

Вижте какво сме писали по-рано за машинациите на Бил Гейтс с  ваксините


Ще настръхнете като разберете как Бил Гейтс и тъмните сили са ни вкарали в мръсната си игра с коронавируса

Милиардерът даде заден, след като стотици хиляди поискаха с петиция президентът Тръмп да го арестува, той пък обвини социалните мрежи за КОВИД-19

И вие може да се подпишете в тази петиция, ако вътрешното ви убеждение  е същото като на инициаторите й

Бил Гейс арогантно нападна социалните мрежи Фейсбук и Туитър, като заяви, че заради разпространяваната от тези мрежи дезинформация, пандемията от коронавирус в света и в частност в САЩ, се е разпространила толкова много. Той определи като трудно разбираем отказът на много хора да носят защитни маски.

Но социалните мрежи не му останаха длъжни и посочиха как помагат в  ограничаване на разпространението на заразата, в това число и като изтриват информации, които могат да заблудят потребителите.

Милиардерът, който иска чрез ваксини да намали броя на човечеството до 15 на сто

Истината обаче е доста по-различна. Може би за първи път милиардерът се видя

притиснат до стената

след като петиция до президента Доналд Тръпм, която само за няколко дни беше подписана от над половин милион човека, поиска от американския президент да арестува Бил Гейт.

Организаторите на петицията го обвиняват директно в разпространението на КОВИД-19, като се аргументират с публичното му изказване, че чрез

ваксини с възможност за биометрично проследяване

броят на населението на Земята трябва да се намали с 10-15 на сто! Нещо повече, той веднага инвестира стотици милиони долари в създаването тъкмо такава прореждаща човечеството ваксина.

Хората обаче не изтърпяха това отнемане на функциите на Господ от Гейтс, за какъвто вече очевидно се смята милиардерът. В прав текст в един от американските научно-популярни канали казаха, че Бил Гейтс има само една голяма любов – парите. И от това произтичат доста беди за човечеството.

Инициаторите на петицията обвиняват Гейтс, че точно той е наредил на СЗО да обяви пандемия от коронавирус и че сега бърза да създаде ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксина с чипове за проследяване. Когато Тръмп отряза финансирането на подчинената му Световна здравна организация, Гейтс я финансира със 10о милиона долара.  Очевидно обаче гневът срещу своеволията му стана толкова голям, че както говореше за задължителна ваксина срещу коронавирус още през тази есен, даде заден и каза, че може да е готова евентуално догодина.По наша информация тази петиция е подписана и от български граждани.

Подпишете се и вие, ако позицията ви е такава тук.

Ще ви се изправят косите, когато разберете как тъмните глобалистки сили са ни вкарали в мръсната си игра

Петиция в сайта на Белия дом скоростно набира подписи. Към вчерашна дата вече са половин милион. Участниците в нея искат от американското правителство да разследва фондацията “Бил и Мелинда Гейтс”. Обвиняват милиардера в престъпление срещу човечеството и в прав текст казват” Очакваме президентът Тръмп да го арестува”.

Организаторите на петицията посочват и аргументите си. Ще ви се изправят косите! Според тях има

Съмнително съвпадение на две важни събития

преди обявяването на световната пандемия от коронавирус.

През октомври 2019 г., броени седмици преди избухването на заразата в китайския град Ухан, в Ню Йорк в присъствието на учени от The Johns Hopkins Center for Health Security (Център за здравна сигурност при университета “Джон Хопкинс”), медицински експерти, бизнесмени и членове на правителството се провежда крупна симулация. Тази невиждана досега симулация се провежда с подкрепата на фондацията на Гейтс и Световната здравна организация (СЗО). Присъствалите се обединяват от убеждението, че е само въпрос на време обичайните годишни епидемии да прераснат в световна пандемия.

“Световни военни игри” в…Ухан!

Другото събитие, което петицията свърза с сегашната невиждана планетарна карантина, е проведените “Световни военни игри”. Познайте от първия път къде? В китайския град Ухан. Скоро след това ни вкараха в пандемия.

Светкавично след това в целия свят срещу огромно финансиране лаборатории се втурнаха да създават нова ваксина срещу коронавирус и обърнете внимание – също и с възможност за биометрично проследяване чрез нея.

В обосновката си петицията твърди, че в тази ситуация на челно място е Бил Гейтс, който официално без никакво притеснение заяви, че ЧРЕЗ ВАКСИНАЦИЯ

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ С 10-15 НА СТО!

И припомнят как УНИЦЕФ, СЗО и Гейтс умишлено са стерилизирали деца в Кения чрез ваксини срещу тетанус, в които е бил прикрит антигенът HCG.

Бившият съветник на президента Тръмп – Роджър Стоун предполага, че Гейтс е ЗАМЕСЕН в самото появяване на коронавируса. Обвинява го в публично в изданието NY POST, че прави опити да инжектира микрочипове, за да знае кой е тестуван и кой не за коронавирус. И в САЩ, както у нас по тази тънка деликатна тема мненията са поляризирани. Едни се доверяват безрезервно на учените, другите направо побесняват от мисълта за принудително ваксиниране срещу коронавирус. Стоун подчертава, че вярва в това – Бил Гейтс, заедно с още глобалисти, използват вируса, за да направят приемливи “задължителните ваксини с имплантирани микрочипове в тях”, казва Стоун. И възкликва: „ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА? САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ!”.

Реакцията на българите в мрежата по повод задължителните ваксини, които ни гласят нашите безмозъчни управници, е точно същата. И ако за други проблеми сме инертни и разединени, този наистина може да взриви българската управляваща класа, която отдавна не зачита народа за нищо.

И друго американско издание се присъединява към конспиролозите, атакуващи Гейтс. Милиардерът предупреждава за опасности, свързани с прибързаното според него вдигане на световната карантина. Коментарът на изданието е, че как няма да е против, като прави инвестиции в разработването на ваксина. И сега внимавайте: ТОЙ НАРЕДИ НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА ОБЯВИ КОРОНАВИРУСНАТА ЗАРАЗА ЗА ПАНДЕМИЯ, се твърди във „Вашингтон Таймс“. Не е в негова полза да се отървем от страха, коментира изданието.

Знаете ли за какво са си говорили преди дни двамата президенти Тръмп и Путин? За съгласувана борба срещу глобалистите. Щабът им е в Лондон. Част от американските служби, част от политиците, Федералният резерв на Америка, осигуряват политически покрив и силова защита на дълбоката държава. В нея видими фигури са Бил Гейтс, Клинтън, Ръмсвелд, Сорос, Шиф, Пелоси, както и някои глобални медии. Невидимите, които реално дърпат конците на тъмните сили на тази планета, са толкова невидими, че не се знае нищо за тях. Засега.

За Елена Иванова

Прочети още

maya-manolova_600x400

Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Мая Манолова е човекът, който ще сложи тотален край на опитите на Бойко Борисов да …

Едно мнение

 1. Да, за нано-чипизация става въпрос.
  По летищата са монтирани камери , които уж “мерят температурата”, но всъщност измерват наситеността с нано-частици и се комбинират с лицевата разпознаваемост на индивида!
  В последствие това ще се трансформира в DNA fingerprints, ID 2020.
  От РЗИ всички знаят! Почти всички знаят че няма вирус и че тестовете не измерват кой е “носител на вируса”, а измерват наситеността с нано-частици.
  ВСЕКИ ДЕН (буквално всеки ден) получават противоречиви заповеди от “министъра на здравеопазването” и се чудят как да реагират.
  Казват им че тези пръскания са уж за интернет връзката, но лекарите от РЗИ знаят че са нано-аерозоли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *