Стотици хиляди поискаха с петиция до президента Доналд Тръмп: „Арестувайте Бил Гейтс!”

Гейтс е наредил на СЗО да обяви пандемия от коронавирус, бърза да създаде ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксина с чипове за проследяване

Ще ви се изправят косите, когато разберете как тъмните глобалистки сили са ни вкарали в мръсната си игра

Петиция в сайта на Белия дом скоростно набира подписи. Към вчерашна дата вече са половин милион. Участниците в нея искат от американското правителство да разследва фондацията “Бил и Мелинда Гейтс”. Обвиняват милиардера в престъпление срещу човечеството и в прав текст казват” Очакваме президентът Тръмп да го арестува”.

Организаторите на петицията посочват и аргументите си. Ще ви се изправят косите! Според тях има

Съмнително съвпадение на две важни събития

преди обявяването на световната пандемия от коронавирус.

През октомври 2019 г., броени седмици преди избухването на заразата в китайския град Ухан, в Ню Йорк в присъствието на учени от The Johns Hopkins Center for Health Security (Център за здравна сигурност при университета “Джон Хопкинс”), медицински експерти, бизнесмени и членове на правителството се провежда крупна симулация. Тази невиждана досега симулация се провежда с подкрепата на фондацията на Гейтс и Световната здравна организация (СЗО). Присъствалите се обединяват от убеждението, че е само въпрос на време обичайните годишни епидемии да прераснат в световна пандемия.

“Световни военни игри” в…Ухан!

Другото събитие, което петицията свърза с сегашната невиждана планетарна карантина, е проведените “Световни военни игри”. Познайте от първия път къде? В китайския град Ухан. Скоро след това ни вкараха в пандемия.

Светкавично след това в целия свят срещу огромно финансиране лаборатории се втурнаха да създават нова ваксина срещу коронавирус и обърнете внимание – също и с възможност за биометрично проследяване чрез нея.

В обосновката си петицията твърди, че в тази ситуация на челно място е Бил Гейтс, който официално без никакво притеснение заяви, че ЧРЕЗ ВАКСИНАЦИЯ

НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ С 10-15 НА СТО!

И припомнят как УНИЦЕФ, СЗО и Гейтс умишлено са стерилизирали деца в Кения чрез ваксини срещу тетанус, в които е бил прикрит антигенът HCG.

Бившият съветник на президента Тръмп – Роджър Стоун предполага, че Гейтс е ЗАМЕСЕН в самото появяване на коронавируса. Обвинява го в публично в изданието NY POST, че прави опити да инжектира микрочипове, за да знае кой е тестуван и кой не за коронавирус. И в САЩ, както у нас по тази тънка деликатна тема мненията са поляризирани. Едни се доверяват безрезервно на учените, другите направо побесняват от мисълта за принудително ваксиниране срещу коронавирус. Стоун подчертава, че вярва в това – Бил Гейтс, заедно с още глобалисти, използват вируса, за да направят приемливи “задължителните ваксини с имплантирани микрочипове в тях”, казва Стоун. И възкликва: „ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА? САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ!”.

Реакцията на българите в мрежата по повод задължителните ваксини, които ни гласят нашите безмозъчни управници, е точно същата. И ако за други проблеми сме инертни и разединени, този наистина може да взриви българската управляваща класа, която отдавна не зачита народа за нищо.

“Фигурин

И друго американско издание се присъединява към конспиролозите, атакуващи Гейтс. Милиардерът предупреждава за опасности, свързани с прибързаното според него вдигане на световната карантина. Коментарът на изданието е, че как няма да е против, като прави инвестиции в разработването на ваксина. И сега внимавайте: ТОЙ НАРЕДИ НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА ОБЯВИ КОРОНАВИРУСНАТА ЗАРАЗА ЗА ПАНДЕМИЯ, се твърди във „Вашингтон Таймс“. Не е в негова полза да се отървем от страха, коментира изданието.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Знаете ли за какво са си говорили преди дни двамата президенти Тръмп и Путин? За съгласувана борба срещу глобалистите. Щабът им е в Лондон. Част от американските служби, част от политиците, Федералният резерв на Америка, осигуряват политически покрив и силова защита на дълбоката държава. В нея видими фигури са Бил Гейтс, Клинтън, Ръмсвелд, Сорос, Шиф, Пелоси, както и някои глобални медии. Невидимите, които реално дърпат конците на тъмните сили на тази планета, са толкова невидими, че не се знае нищо за тях. Засега.

За el_em

Прочети още

Червен професор: Владислав Горанов и негови подчинени да бъдат изгонени от държавата

Бойко Борисов получавал по 15 милиона всеки Божи месец от Васил Божков, твърди сайтът „Аларма” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *