Ужасен гаф: Наши прокурори, изпратени от Гешев в ОАЕ, са яли бой от тамошните служби

Опитали да арестуват и отвлекат на чужда територия хазартният бос в немилост Васил Божков

Български прокурори са яли бой в ОАЕ (Обединените арабски емирства). А причината е, че са се опитали да щракнат белезници и да отвлекат противно на международните норми хазартният бос в немилост Васил Божков пред очите на представители на тамошните служби.

Това шокиращо разкритие

е отново на разследващия сайт “Бивол”. Тръгвайки по следите на така наречения бартер с ОАЕ и уж доставените от арабската държава медицински консумативи журналистите на сайта разкриват, че от общо 15 тона карго 12 тона са фурми. А нашите управници са изпратили на емирствата 32 тона агнешко, придружени от икономическия министър Емил Караниколов. Българското правителство лъже, като казва, че са получили медицински консумативи от ОАЕ, коментира преди TV+ главният редактор на “Бивол” Атанас Чобанов.

Цялата тази врътка с бартера с месото е за да замажат страхотния дипломатически  гаф, организиран и реализиран от главния прокурор Иван Гешев, който прави за резил България пред целия арабски свят. И както казва пред Веселин Дремджиев Атанас Чобанов не само там – със сигурност това погазване на международните норми се обсъжда от всички дипломати. Но какъв точно е този срамен гаф?

Гешев изпраща двама прокурори и други придружаващи ги лица в ОАЕ, като предварително с местните власти на емирствата е уредена среща на прокурорите му с Васил Божков. Божков се явява на срещата. И точно в милиционерския стил на Гешев – очевидно така са били инструктирани, нашите пратеници щракват белезници на Божков и се опитват да го завлекат до самолета. Но представителите на тамошните служби се намесват и хърлят един бой на нашите, разказва Атанас Чобанов.

Такива са родните борци за справедливост, ръководени лично от Инструмента на Господ. Нашият посланик там няколко пъти е викан на килимчето да дава обяснения, казва Чобанов.

Няма закони, няма правила

има само йезуитското “Целта оправдава средствата” за главния прокурор Иван Гешев – този Инструмент на Господ. Чобанов коментира, че има притеснения относно психичното здраве на главния прокурор. Той смята, че за този грандиозен дипломатически гаф Иван Гешев трябва да бъде подведен под отговорност

Ето и информация от по-рано:

Устатият Сашо Диков хвърли бомба:

Записите на прокуратурата с Божков са орязани!

  • Тв журналистът, ровещ неуморно в управленската мръсотия твърди, че са пропуснати имената на Домусчиев и Пеевски
  • Премахнати са и неизгодни за държавното обвинение думи на Васил Божков

Телевизионерът Сашо Диков не казва кой е крив и кой прав в тази все по-смърдяща история с удара по хазартния бос Васил Божков. Но има доказателства и то не от сега, че записите, разпространени от прокуратурата на разговори между Васил Божков, братята Найденови и баща им, са манипулирани. Това вероятно е направено, за да се дооформи общественото мнение в желаната от главния прокурор на републиката Иван Гешев посока.

“Фигурин

Диков излъчи интервю в телевизията, в която работи, с Цветомир, който заедно с брат си Боян са в бизнеса с хазарт. Тогава Цветомир Найденов позволил на журналиста да изслуша направените разговори с Васил Божков, но не разрешил да бъдат излязат в ефир. Пропуснати са според Диков думи на Васил Божков – с 11 обвинения към момента, които показват желание от обвиняемия за преговори .

Цветомир Найденов

Той предлага на бащата на братята Стефан да се срещнат, за да се споразумеят. Пропуснат е в официално разпространените записи и отговорът на Божков, когато бащата Стефан казва:”Тук си докарал някакви убийци”. А именно: “Аз нямам нищо общо”.

До тук тези манипулации

очевидно имат за цел да “стрелят”още по-силно по Божков.

Но има една много съществена и показателна манипулация на записите, която прокуратурата очевидно желае да си остане невидима за широката публика. Според Сашо Диков в същите тези аудиозаписи категорично се споменават К. Домсучиев и Д. Пеевски. Това той изрича и в ефир в края на миналата година.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Диков пояснява, че двамата премълчани български мултимилионери се споменават във въпросните записи, тъй като проявявали интерес към бизнеса с хазарт. Тук думите на участниците в записа ненавсякъде се чували ясно, но звукът при споменаването на Пеевски и Домусчиев бил кристален, твърди Диков.

Резонен е въпросът след като хазартният бизнес на Васил Божков беше пред очите на всички и мислещите хора отдавна виждаха какво става, защо чак сега прокуратурата го погна?

Сашо Диков е на мнение, че зад събитията с публикуваните записи се крие някаква страховита поръчка – много по-опасна от тази, с която бе унищожена банка КТБ – потънаха милиарди. Според него тя идва от място, от което и главният прокурор

Гешев, и министър-председателят Борисов треперят от страх.

И после управляващата върхушка се обижда на наложилия се през последните години у нас израз: „Мафията в България си има държава”. Настани се като клише трайно в обществения ни живот, защото тъжната действителност у нас напоследък не ни показва нищо друго.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Виждате ли какво става: Удряй народа всеки ден със скандал след скандал, с простотия след простотия, за да няма време да смели всичко, за да приема наготово само това, което му се внушава.

И така къщата в Барселона

и свързаното с нея пране на пари, и разследването на испанските власти, в което е оплетено и името на премиера Бойко Борисов отшумява ли, отшумява. Също както ни избледня възмущението от водното бедствие, в което некадърници и корумпета хвърлиха цял един Перник и околностите му.

За el_em

Прочети още

Спомняте ли си репликата на Цветан Цветанов: Мен никой не може да ме накаже

Прав си е бил човекът още от самото начало – по скандала с Апартаментгейт прокуратурата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *