Край с проф. Герджиков! Няма някой, който да се е хванал с Борисов и да е излязъл чист

Пълен провал за Анастас Герджиков очакват в БСП!

Ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков е обречен на провал. Това заяви Румен Гечев от БСП. Причината според него е Бойко Борисов.

Гечев смята, че лидерът на ГЕРБ има свойството да “потапя” хората край себе си и след това повече никой да не чие за тях. Така се случи и с Цецка Цачева, която след загубата от Румен Радев преди 5 години сякаш изчезна.

“Борисов залязва и е голяма грешка да се хванеш точно с него в момента. Това обрича проф. Герджиков на провал”, категоричен е Румен Гечев.

anastas-gerdjikov_600x380
Анастас Гверджиков ще се провали, смята Румен Гечев

Тезата му тук наподобява твърдението на повечето критици на бившия премиер, които считат, че няма политик, който да се е забъркал с Борисов и да е излязъл неопетнен. Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, че даже и Волен Сидеров са добър пример за това, тъй като бяха коалиционни партньори на Бойко Борисов и заедно с това загубиха любовта и уважението на народа, но за сметка на това напълниха банковите си сметки.

Проф. Герджиков също обича парите, което стана ясно от разкритието на Фрогнюз, че преди 2 години е допуснал конфликт на интереси, тъй като е дал проект на СУ на своята майка проф. Мария Герджикова, което по закон е забранено, понеже той е ректор на този университет.

В интернет вече вървят подигравки с кюлчетата на Борисов, които той ще сподели с Герджиков. Ако успеят да детронират Радев, може да има сериозно пиршество от тяхна страна.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *