Срам и позор! Олимпийска шампионка излиза дуп@рата на Бойко Борисов, линчуват я

Стойка Кръстева със скандално изказване след завръщането си от Токио!

Един от героите на България на Олимпиадата в Токио Стойка Кръстева разочарова голяма част от почитателите при завръщането си на родна земя. Тя намеси в спорта политиката, което мнозина определиха като скандално.

Боксьорката си навлече гнева на голяма част от българите, които до днес се гордееха с олимпийската й титла по бокс за жени до 51 кг. Причина за това стана изявлението й за Бойко Борисов.

“Искам да благодаря най-вече на ръководството начело с Бойко Борисов, което направи много зали, където можем да тренираме. Винаги при нужда можехме да разчитаме на министрите от това управление, които винаги се отзоваваха. Със сигурност благодаря на Бойко Борисов.” – каза Кръстева на пресконференция.

boyko-stoyka_600x370
Стойка Кръстева “излиза подметките” на Бойко Борисов

В социалните мрежи обаче тези нейни думи по адрес на лидера на ГЕРБ й докараха много критики. Хората са бесни, че по този срамен начин тя е заела политическа страна, пише 1den.bg.

“Срам и позор! Един спортист и особено един олимпийски шампион не бива да издава политическит си пристрастия и да смесва спорта с политиката. Стойке, не заслужаваш този медал. Как не те е срам, колко ти платиха от ГЕРБ за тази реклама?” – пише Петя Трендафилова в мрежата.

По време на своето управление Бойко Борисов поддържаше тесни връзки със спорта и неслучайно министър на спорта беше неговият приятел Красен Кралев. По този начин ГЕРБ се стремеше да си осигури гласовете на спортистите.

В опита си да възхвали Борисов обаче Стойка Кръстева се увлече и изявлението й заприлича на платена реклама на ГЕРБ.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Това й докара лавина от критики, тъй като по-голямата част от българския народ не харесва Бойко Борисов. ГЕРБ получи около 25% от вота на последните парламентарни избори при гласували около 50% от народа. Статистиката сама говори за това дали управлението на Борисов е било успешно. Всеки може да си направи изводите за себе си.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *