Бойко Рашков: На Борисов му остава не повече от месец свобода!

Бойко Рашков е решен по време на мандата си да арестува Бойко Борисов!

Вицепремиерът Бойко Рашков се очаква от 12 юли вече да не е във властта, тъй като ден по-рано са парламентарните избори у нас. За него обаче 2 месеца са напълно достатъчно време, за да разбие напълно ореола на Бойко Борисов.

Вътрешният министър има срок за гонене и смята да успее именно в този срок да изпълни главната задача, заради която получи своя пост. Президентът Румен Радев го назначи с ясната цел да арестува Борисов и да го прати в съда, а след това и в затвора.

“Няма да ме спрете, ще арестувам Борисов на всяка цена и ще го направя в този мандат (той изтича след малко повече от месец). Моят съвет е Борисов да се наслаждава на свободата си, докато я има.”, категоричен е министър Рашков.

boyko-rashkov_600x400
Бойко Рашков “закопчава” Бойко Борисов на всяка цена

Откакто е дошъл на власт, Бойко Рашков коли и беси в МВР. Той уволни Ивайло Иванов и Стефан Банков, а днес се разбра, че е освободен и началникът на ДАНС. Въпреки това всячески се опитват да му пречат, тъй като се разбра, че е с отнет достъп до класифицирана информация.

Рашков обаче не смята да се спира и е решен да довърши делото си. Той вече разследва Борисов и екипа му и има доказателства срещу тях. Въпрос на дни е да събере толкова доказателства, колкото са му нужни за арест.

Самият Борисов пък има една единствена надежда в момента. Тя е някак да спечели изборите на 11 юли, но да ги спечели така, че да се върне на власт. Това значи, че “патериците” му трябва да се представят по-добре, отколкото на 4 април.

Основните обвинения срещу Борисов са за корупция и рекет. Корупцията е свързана главно с източване на еврофондовете, а рекетът е върху бизнеса – по подобие на начина, по който “изгоря” Васил Божков.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Източник: Vestnikutro.bg

За Михаил Здравков

Прочети още

ka

Вятърът видимо е задухал от другаде: Карадайъ разкритикува остро политиката на Бойко Борисов и ГЕРБ

Иначе повече от десет години Партията на Ахмед Доган кротко си мълчеше. Как иначе премиерът …

2 коментара

  1. “Бойко Рашков: На Борисов му остава не повече от месец свобода!” – При всяко съобщение Борисов аха, аха, да бъде арестуван, всяко следващо му удължава за неопределено време датата, до която уж щял бил, да бъде арестуван – и накрая, всичко по български ще отшуми и ще се забрави..

  2. Хайде де, чакаме ,но има нещо което ме притеснява, няма нито една от по дребните риби окошарена, като например шиши, пилето, бившия финансов министър ,цецо цветанов ! Дано не ни хвърляте прах във очите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *