Гешев предава Борисов, но Бойко Рашков е безкомпромисен – и двамата отиват в затвора!

Бойко Рашков няма да спаси Гешев, за да закопчае Борисов!

И Гешев, и Борисов зад решетките

Вътрешният министър Бойко Рашков е решен на всичко да накаже всички участници в престъпните схеми на българския политически живот през последните години. Той няма да прави никакви компромиси и изключения.

Главният прокурор Иван Гешев досега беше “чадърът”, който пазеше Бойко Борисов от съд и затвор. Самият Гешев обаче вече попада под ударите на новата власт и това го кара да преосмисли ситуацията. Вече съществува реална “опасност” Гешев да предаде Борисов, за да спаси кожата си.

Обвинител номер едно на България загатна за нещо подобно, като увери Елена Йончева, че ще й съдейства за разследването относно златото и еврото в спалнята на Борисов. Това ще бъде спасителният пояс на Гешев.

geshev-rashkov-borisov_600x400
Бойко Рашков иска главите на Иван Гешев и Бойко Борисов

Нищо подобно обаче не мисли шефът на МВР. Бойко Рашков е категоричен, че ще “закопчае” и Борисов, и Гешев, а това ще стане чрез разобличаването им по скандалната сделка за АМ “Хемус”, където са източени 80 млн. лв., писа Netvesti.com.

Лидерът на ГЕРБ вече бе повикан от МВР за разпит. Остава и главният прокурор да последва съдбата му, което ще е върхът на унижението за него.

Иван Гешев и Бойко Борисов са стари познайници още от младежките си години. Дори се говори, че са приятели, а неотдавна главният прокурор бе уловен да си чати с пиара на ГЕРБ Севда Арнаудова.

Още по темата четете надолу!

Мафията в ДАНС

Войната на вътрешния министър Бойко Рашков с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в пълна степен. Рашков направи нова офанзива към бившия премиер, като намеси партията му в скандала с АМ “Хемус”.

Шефът на МВР обяви публично, че Държавна агенция за национална сигурност (ДАНС) е знаела през цялото време какво се случва, но нищо не е направила. Банката, от която са били изтеглени 60 млн. лв. на гише, е уведомявала при всяко теглене ДАНС, но от там са си затваряли очите, писа Petel.bg.

boiko-rashkov2_600x400
Бойко Рашков срина ДАНС
Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Разкритието на Бойко Рашков е пред в. “Капитал”. Той дори намекна, че причината за бездействието на ДАНС е тогавашният й шеф Димитър Георгиев, който е свързан с ГЕРБ.

По този начин Рашков индиректно обвинява Бойко Борисов, че е замесен в далаверата с АМ “Хемус”. Изтеглени са били 60 млн. лв. за градежа й, но на практика не са отишли за това.

Банката, от която са изтеглени, не се споменава, но според някои информации става дума за “Интернешънъл Асет Банк”.

Именно Рашков е в основата ДАНС вече да има нов шеф, което ясно говори, че този път ДАНС няма да може да спаси нито ГЕРБ, нито всеки друг замесен в далаверата.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Бойко Рашков е решен на всичко да затвори всички виновни по случая “Хемус” и е убеден, че Бойко Борисов е един от тях.

Още за Рашков четете надолу!

 Рашков игнорира Гешев

Вътрешният министър Бойко Рашков не се интересува от работата на Иван Гешев и продължава сам да разследва Бойко Борисов. Той разкри пред медиите, че доказателствата срещу екс премиера стават все по-сериозни и в скоро време ще има основание за неговия арест, писа Rikoshet.org.

“Срещу Борисов са събрани вече сериозни доказателства. МВР продължава с разследването срещу него. Ще го арестуваме веднага щом можем, а това ще е скоро. Няма да чакаме прокуратурата да се задейства, защото няма да го направи”, категоричен е министър Рашков.

boiko-rashkov_600x380
Бойко Рашков сам ще спипа Борисов

От месеци вицепремиерът твърди, че главният прокурор умишлено спъва разследването срещу лидера на ГЕРБ. Цели 25 разследвания са потулени, според Бойко Рашков.

Министърът на вътрешните работи обаче не си губи времето и твърди, че в скоро време ще може да арестува Борисов заради корупция, заплахи и изнудвания, които е осъществявал през годините. Именно от там се предполага, че е натрупал огромната сума, която лъсна в чекмеджето му в спалнята.

Борисов не може да бъде съден, докато прокуратурата не му повдигне обвинение, което при Гешев явно няма да стане. Бившият премиер обаче може да бъде държан в ареста с месеци, дори години, докато бъде сменен главният прокурор и очевидно точно това е идеята на Бойко Рашков.

За още подобни теми четете по-надолу!

Бойко Рашков няма да се даде на Америка!

По-малко от 2 месеца остават до оставането на Бойко Рашков във властта. Министърът на вътрешните работи, който бе назначен на този пост от президента Румен Радев, няма да участва в политическия проект “Продължаваме промяната”, чиито лидери са Кирил Петков и Асен Василев, писа News.bg.

Рашков няма намерение да продължава своята политическа кариера, обвързвайки се с партия. Причината е, че не може да приема чужди заповеди отвън.

boiko-rashkov_600x370
Бойко Рашков презира партиите

Бойко Рашков няма желание да следва американските интереси, които властват у нас през последните три десетилетия. Той е възмутен от факта, че толкова много години Бойко Борисов беше прикриван за корупционните си схеми от западните ни партньори, затова не иска да се петни с партийната политика, а предпочита да остане неутрален, какъвто е сега като част от служебния кабинет.

Евелина Лютова

Кирил Петков и Асен Василев се очаква да прокарват у нас именно американския интерес, тъй като са възпитаници на “Харвард”. Бойко Рашков обаче не ги подкрепя.

Още по темата четете надолу!

Бойко Рашков е възмутен от партията на Слави Трифонов!

Служебният кабинет беше в добри взаимоотношения с “Има такъв народ”, като дори Слави Трифонов обяви, че ще подкрепи Румен Радев за втори мандат. След като ИТН спечели изборите обаче, много неща се промениха.

До този момент от партията на Слави, както и от самия шоумен, няма думичка за арестуване или разследване на Бойко Борисов. Нещо, което вбесява вътрешния министър Бойко Рашков, който е приел длъжността най-вече за да арестува Борисов.

“Който гласува за партията на Слави, е национален предател. Тези хора нямат никакво намерение да тикнат зад решетките престъпниците от предишното управление. Ще направя всичко възможно да премахна този порочен модел”, изригна Рашков, пише Zabranenataistina.eu.

Негодуванията към ИТН стават все повече, тъй като тази партия не предлага изход от драмата, в която се намира българският народ от 30 години насам. Освен това мнозина обвиняват Слави, че ги е излъгал, защото те са гласували за него, а са получили Тошко Йорданов.

Бойко Рашков стига и по-далеч в нападките си. Според него действията на ИТН до момента подсказват, че това е креатура на Делян Пеевски и Бойко Борисов, целяща да остави ГЕРБ и ДПС да управляват България още дълги години.

Още за Бойко Рашков можете да научите по-надолу в текста!

Бойко Рашков може да е комунист,

а може би не, няма значение в случая и нападките на европейските лидери изглеждат нелепо!

В ЕС не възприемат много добре ударите срещу Бойко Борисов и опитите на Бойко Рашков да го вкара зад решетките. Това стана ясно от “туит” на секретаря на ЕНП Антонио Лопес.

Той написа в Туитър, че е нелепо Борисов да бъде викан на разпити и да се опитват да го арестуват. “Нека някой да каже на вътрешния министър, че комунизмът свърши”, написа Лопес, съобщава Tribune.bg.

Лидерът на ЕНП Манфред Вебер също написа, че е възмутен от поведението на Бойко Рашков, което според него нарушавало напълно демократичния процес.

boiko-rashkov_580x350
Атакуван и от Европа, Бойко Рашков не трепва пред нищо

Протестиращите у нас обаче са на мнение, че от ЕС защитават Борисов, защото са негови съучастници в далаверите, които е въртял над 10 години. Те смятат, че Борисов и екипът му са обирали парите от еврофондовете, а в замяна са правели каквото им наредят от Запада, дори то да е против националния интерес.

Бойко Рашков не се трогва от атаките срещу него, били те и от Европа. Той заяви смело от трибуната на НС, че иска да остане на поста си, за да арестува и изправи пред съда Бойко Борисов.

Има слухове, че Рашков е много близо до задържането под стража на лидера на ГЕРБ. Дори се твърди, че той има доказателства за корупция, които могат да докарат на Борисов до 30 години затвор. Дали е така, предстои да разберем.

Още за Бойко Рашков и битката му с Борисов можете да научите по-надолу в текста!

Бойко Рашков е решен по време на мандата си да арестува Бойко Борисов!

Вицепремиерът Бойко Рашков се очаква от 12 юли вече да не е във властта, тъй като ден по-рано са парламентарните избори у нас. За него обаче 2 месеца са напълно достатъчно време, за да разбие напълно ореола на Бойко Борисов.

Вътрешният министър има срок за гонене и смята да успее именно в този срок да изпълни главната задача, заради която получи своя пост. Президентът Румен Радев го назначи с ясната цел да арестува Борисов и да го прати в съда, а след това и в затвора.

“Няма да ме спрете, ще арестувам Борисов на всяка цена и ще го направя в този мандат (той изтича след малко повече от месец). Моят съвет е Борисов да се наслаждава на свободата си, докато я има.”, категоричен е министър Рашков.

boyko-rashkov_600x400
Бойко Рашков “закопчава” Бойко Борисов на всяка цена

Откакто е дошъл на власт, Бойко Рашков коли и беси в МВР. Той уволни Ивайло Иванов и Стефан Банков, а днес се разбра, че е освободен и началникът на ДАНС. Въпреки това всячески се опитват да му пречат, тъй като се разбра, че е с отнет достъп до класифицирана информация.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Рашков обаче не смята да се спира и е решен да довърши делото си. Той вече разследва Борисов и екипа му и има доказателства срещу тях. Въпрос на дни е да събере толкова доказателства, колкото са му нужни за арест.

Самият Борисов пък има една единствена надежда в момента. Тя е някак да спечели изборите на 11 юли, но да ги спечели така, че да се върне на власт. Това значи, че “патериците” му трябва да се представят по-добре, отколкото на 4 април.

Основните обвинения срещу Борисов са за корупция и рекет. Корупцията е свързана главно с източване на еврофондовете, а рекетът е върху бизнеса – по подобие на начина, по който “изгоря” Васил Божков.

Източник: Vestnikutro.bg

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

7 Мнения

 1. “Бойко Рашков: На Борисов му остава не повече от месец свобода!” – При всяко съобщение Борисов аха, аха, да бъде арестуван, всяко следващо му удължава за неопределено време датата, до която уж щял бил, да бъде арестуван – и накрая, всичко по български ще отшуми и ще се забрави..

 2. Хайде де, чакаме ,но има нещо което ме притеснява, няма нито една от по дребните риби окошарена, като например шиши, пилето, бившия финансов министър ,цецо цветанов ! Дано не ни хвърляте прах във очите!

 3. Стефан

  Такъв който си прави експерименти с българския народ вън от политиката те направо си подиграват с народа и са мислят за най умните ,ходят с скъсани гащи с отблъснати глави защо са правят на интересни марш обратно в шоубизнес а там им е мястото

 4. Черкез

  Той боклука СЛАВИ си показа простащината. Туй да не ти е чалга бе тъпан такъв . И с ПЛЕЗЕНЕ не става ,подведе младите хо.а и сега трябва да ти дръпват по ЕДИН (К.Р) та да видиш как се гав.ри с народа бокл.к такъв . Неграмотник учиндолски .ако имате мозък без чалгари в правителството,няма и не стават за ни един к.р тия чалгари. Вънннн. Глупаци.е

 5. Рашков е най доброто нещо срещу Мафията.Тя е във момента изпаднала вэв паника .Този Бойко Борисов и Гешев са само фигури във тяхната организация за кражба на милярди без да си мръдна пръста .Бойко Рашков заедно със Кирил и Асен могат за 4 години да направят България една цветята и прогресираща страна със икономика и селско стопанство медицина пътища и пенсионери със достойнство и пенси на ниво за живеене .

 6. Не! Положението е сериозно. Аз отдавна се притеснявам за Президента, а сега и за него. В интервю Оливър Стоун попита Путин (гледах го на живо) не се ли притеснява от атентат срещу него. Отговори, че срещу Кастро е имало както пишат 86 опита и зададе контра въпрос на Стоун зане ли защо не са успели. Риторичния отговор бе, защото сам се е грижил за охраната си. Т.е. косвено отговори, че сам се грижи за охраната си. Той е 8-мия в списък от 10 световни политици които трябва да бъдат убити. До скоро беше убит само един.

 7. Прав си да се притесняваше за главнокомандващия клетвопрестъпник и сатана, защото ще го настигне Божия справедлив съд. Лъжите, клеветите, манипулациите, омразата и разделението, които насажда са тежък грях и Бог забавя, но не забравя.
  Аз се притеснявам за съдбата на близките ми хора и за всички българи за промяната, която ни споходи, непосилни високи цени на стоки и услуги и висока смъртност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *