ПР-ката на правителството, която написа “Ще ти скъсам г*за”: Борисов отива на съд, присъдата му е ясна!

Соня Момчилова вижда края на Бойко Борисов, който ще бъде особено жесток за него!

ПР експертът на Служебния кабинет Соня Момчилова смята Бойко Борисов за пълна отживелица в родната политика, която ще си плати за всичко, което открадна през последните 12 години. Тя има намерение да допринесе всичко това да се случи.

Момчилова, която е възприемана като човек на Слави Трифонов, е убедена, че лидерът на ГЕРБ в момента търпи народния съд върху себе си. Хората го презират и открито го ненавиждат, пише Frognews.bg.

Пиарката е сигурна, че Борисов няма да се отърве само с народен съд, а за него ще има и истински такъв, който ще му даде заслуженото, а именно дълга присъда, може и доживотна, заради милионите евро от ЕС, които не са използвани по предназначение.

“Народното събрание ще се превърне за Борисов в народен съд. Присъдата е ясна, аут е от властта завинаги и ще му бъде потърсена персонална отговорност.” – изригна Соня Момчилова.

sonya-momchilova_600x350
Соня Момчилова вече е ПР на Служебния кабинет и вижда края на Бойко Борисов

Тя има общо минало със Слави Трифонов. Преди 30 години е работила в “Ку-ку” и е автор на текстовете на емблематични парчета като “Ръгай чушки в боба” и “Ще ти скъсам г*за”.

Освен приятел и бивш служител на Слави, Соня Момчилова е и негов съмишленик по убеждения. Подобно на шоумена, и тя смята, че ГЕРБ е токсична партия, а всичките й управници заслужават съд и арест.

Момчилова има опит в политиката. Тя изпълняваше същата роля като сега и в правителството на НДСВ в продължение на 2 години. Това не е изненада, тъй като Трифонов многократно е повтарял, че управлението на Симеон Сакскобургготски е най-доброто време за него.

Пиарката е категорична, че “Има такъв народ” не е в политиката, за да се добере до властта с всички средства. Поведението на партията го доказва, тъй като не взе мандата, с което на практика застави Румен Радев да сформира служебен кабинет.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

milen_600x400

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори! Година и 4 месеца …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *