Boiko 600x400 (1)

“Шизофреници, за които гласуват само роми! Нарочно вдигат бройката с COVID”

Страхил Ангелов попиля властта с брутални нападки и обвинения, някои от които граничат дори с открити обиди!

Бившият депутат от БСП Страхил Ангелов разби на пух и прах Бойко Борисов и целия му екип. В предаването „Крум Савов Live“ по Телевизия „7/8“ той изрази огромното си възмущение от управлението на България, пише Novini024.bgvest.eu.

Според Ангелов мерките срещу COVID-19, които се налагат вече една година, нямат никакъв резултат. Той приложи като доказателство, че в Беларус, където няма никакви мерки, няма повече жертви, отколкото в страни, където има стриктен контрол.

Някогашният червен депутат отива още по-далеч в нападките си. Той счита, че членовете на НОЩ трябва да бъдат съдени заради всекидневния терор над българското население.

“Всяка сутрин в 8 ч. да се появяваш на екрана и да плашиш, че ще измрат децата ти, как няма да стигнат чувалите да ги завиеш… Това е престъпление и трябва да се поеме отговорност за него.” – споделя гледната си точка Страхил Ангелов.

strahil_600x400
Страхил Ангелов срина Борисов и властта

Той има упреци и относно темата с ваксинацията. Според него не е нормално постоянно да ни призовават да се ваксинираме, а да няма достатъчно ваксини.

“Все слушаме да се ваксинираме, а с какво? Това тяхното е присъщо на шизофренно поведение” – смята Ангелов.

Той си позволи да се усъмни и в бройката заразени с Ковид, която се съобщава по медиите. Според него тя не е реална и е силно политизирана.

“Сега нарочно се вдига бройката, за да се попречи на хората да отидат до урните. Тази власт е изстискан лимон, чийто твърд електорат е от ромски произход” – сподели още в ефир Страхил Ангелов.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Неговото огромно желание е на 4 април настоящата власт да падне и да се завърнем към нормалния си начин на живот. Защото, според Ангелов, кризата не е създадена от коронавируса, а от политиците. Той намира за крайно срамен начина, по който се държи правителството по време на коронакризата.

За Михаил Здравков

Прочети още

Класация за най-добрия фунгицид за домати. Подробни описания на най-популярните фунгициди,

Най-добрия фунгицид за домати | 15+ идеи

Класация за най-добрия фунгицид за домати. Подробни описания на най-популярните фунгициди, сред които и Ридомил …

2 Мнения

  1. Катя Д.

    ТОЧНО ТАКА И АКО ТИЯ НАГЛЕЦИ БЯХА В НЯКОЯ ДРУГА (бяла) ДЪРЖАВА ДО СЕГА САМИ ДА СИ БЯХА ОТИШЛИ, А АКО ЛИ НЕ–ЩЯХА С КАМЪНИ ДА ГИ ИЗГОНЯТ, ТОВА МОЖЕ ДА СЛУЧВА САМО В мутроландия-бойколандия !!!

  2. Глупости на квадрат. Защо винаги обвинявате ромите вижте колко българи гласуват за герб. Армия от служители в общините гласуват под командота на кметове от страх, че ще бъдат изгонени от работа, а колко други гласуват с оправданиета, че герб са направили много като: санирани блокове, асфалтирани улици, автомагистрали и други като че ли Бойко от джоба си ги е изхарчил. Въобще глупави хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *