Министърът на финансите Асен Василев: Борисов не е оставил и 1 лв. в хазната, държавата е фалирала!

Асен Василев се оплака, че няма пари в държавата!

Държавната хазна е празна. Това разкри новият министър на финансите Асен Василев, съобщи Kritichno.com.

“Борисов и Ананиев са лъгали, че има пари. Държавата е фалирала. Положението е като при Жан Виденов”, вайка се Василев.

Разбира се, думите му хиперболизират ситуацията до известна степен, но става ясно, че положението е трагично и служебният кабинет трябва да започне на практика от нулата.

“Борисов е ограбил бюджета, не е оставил нищо. Потресен съм”, беснее Василев.

asen-vasilev_600x400
Асен Василев – новият министър на финансите

Той все пак се зарича да остави хазната в по-добро състояние на следващите управляващи, което значи, че го чака здрав труд в продължение на 2 месеца.

Асен Василев е министър не са първи път. Преди 8 години той беше служебен министър на туризма, енергетиката и икономиката.

“Дори да си свърша перфектно работата, пак ще има недоволни”, каза през 2013 г. Василев.

Той е сред най-добре образованите специалисти в новия Министерски съвет. Завършил е икономика в “Харвард”, а е специализирал там бизнес администрация и право.

Асен Василев е съосновател на една от петте фирми за ценообразуване на самолетни билети в света. Работил е в САЩ, Канада, Западна Европа и Южна Африка.

В момента няма хиперинфлация, както беше по времето на Жан Виденов, но инфлацията е налице. Тя е в основата на ниския жизнен стандарт на повечето българи.

“Фигурин

С опита и квалификацията си Василев може да работи навсякъде по света. Той обаче много обича родината си и вярва, че тя може да бъде спасена, ако подходящите хора я управляват.

Новият финансов министър е известен с това, че е много честен и принципен човек. Винаги довършва започнатото и не понася лъжата.

Ето защо не понася и Бойко Борисов, на когото лъжата е в природата му.

Ако се докаже, че Борисов е откраднал държавния бюджет, го чака арест, съд и най-вероятно присъда.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

 

За Михаил Здравков

Прочети още

milen_600x400

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори! Година и 4 месеца …

5 Мнения

 1. Христо Папи

  Преди пет месеца го писах, че няма да оставят пари за детски и социални, и не е ззаради тези 50лв, защото тези 50лв прецакаха много пенсионери от помощи,заради “лимита”.ама ме псуваха, какви глупоси съм пишел

 2. Васил П.

  То се очакваше да е така! ТУЛУПА раздаваше парите на ляво и на дясно само и само да се хареса отново! Всички виновни да бъдат заключени веднага! Всички трябва да разберът че законите са за всички и над всичко!

 3. Нелито

  Не съм се и съмнявала във възможностите на това човече,с ниски,алчни умения!Цялата му десетлетна диктатура и действия,бяха ограбващи и разрушителни,под паравана на нещоправене.
  Важното е,че слезе от там от където размахваше само наглост и простотия.
  Важното е със следващите,да не допуснем да се гаврят с народа,а да ги подкрепяме и заедно да си въздигнем Родината.Можем го,желаем го,нека се обединим в добротворство и взаимно Родолбие, и ще се справим.

 4. Казах ви, че като стар комунист Борисов е изучавал тактиките на комунизма.
  Една от тях е тази на “опожарената земя”, която съветските войски са прилагали пред настъпващата немска армия.
  Руснаците са опожарявали собствените си градове и села, за да не могат германците да се запасяват с провизии и гориво от тях.
  По същия начин Борисов “опожари” и ограби България преди да напусне управлението и.
  И ако руската кауза е била благородна и оправдана – отбрана на Отечеството, то тази на Боко е егоистична и подла и цели само и единствено връщането му на власт.

 5. Стойчо Ст.

  защо тази хунта крадлива е още на свобода няма ли да се започнат арести блокиране на офщорните им сметки имотите по целия свят за милиарди и тая хазна много бързо ще се напълни само в земеделското министерство на което беше измамничката Танева са потънали милиарди европейски средства и началника и знае къде са и на кой поставени лица са раздадени къде са на любовника и 20 000 овце и агнета гледани в екологични раьони на пасища и мери където субсидията е около 80 лв къде е екологичната соя в която е съдружник пак за стотици хиляди лв пак по европейски програми но поне плевелите там бяха по метър високи и разтяха на воля защо никой не обърна внимание на репортажа на Ахчиева която измина стотици километри по всички земеделски служби който по едно и също време бяха в отпуска и никой не се зайнтересува от нейния труд който разкри поредната измама с евросредства

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *