Орлин Горанов: Вярвайте на Румен Радев, той не е помия като Борисов!

Орлин Горанов призовава всички да харесват Румен Радев, защото това е човекът, който ще избави България от мъките й!

Днес естрадната легенда Орлин Горанов навършва 64 г. Половината си живот той го е прекарал в демокрацията, което не го изпълва с добри чувства.

Не е тайна, че певецът има само позитивни спомени за социализма и смята, че преди 1989 г. българите са живеели много по-добре, отколкото сега. Това негово мнение се тиражира из медийното пространство от почти година, като източниците са напълно достоверни – Bgdnes.bg и Tvevropa.com.

“По време на соца имаше правила, имаше дисциплина и затова държавата вървеше напред. Това сега не е демокрация, а геноцид. Допреди 32 години хората живееха в пъти по-добре от сега.”, смята Горанов.

orlin-goranov1_600x370
Орлин Горанов фен на Румен Радев

Той все пак вижда светлина в тунела и тя се нарича Румен Радев, писа Vsekidnevno.com. Според изпълнителя на “Светът е за двама” именно президентът на България може да я спаси, защото в негово лице виждаме един достоен държавен глава и лидер.

“За първи път имаме такъв президент, който е честен и не се облажва за сметка на народа. Не съм запознат с личния живот на Румен Радев, но не ми изглежда като човек, който тъне в лукс и разкош. Да, заплатата му е голяма за нашите стандарти, но няма нищо общо с милионите, които Бойко Борисов всекидневно заграбва, било то от съмнителни сделки у нас или от еврофондовете.”, е мнението на Орлин Горанов.

Според него за последните три десетилетия се е изляла само помия от нашите политици. Всички са измамили народа, като особено голямо място в това отношение има Бойко Борисов, който дойде като месия, а си тръгна с ругатни и обиди от хората.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

“Липсва ми соцът заради хора като ген. Радев. Принципни, праволинейни, честни и без капка страх от мутрите, които ни управляваха 30 години. Такива бяха повечето политици по време на социализма”, връща лентата назад Горанов.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *