Сергей Станишев срина САЩ: Долу ръцете от Русия, Румен Радев е велик!

Сергей Станишев напълно подкрепя Румен Радев, а освен това недоумява защо е това поведение на САЩ спрямо Русия!

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев е повече от критичен към американците, на които никога не е бил фен, въпреки различните мнения и информации по този въпрос. Той е със съветски корени, както е известно, което го прави по-скоро ориентиран на изток, отколкото на запад.

Станишев винаги е бил привърженик на диалога, а не на провокациите и конфликтите. Затова той осъжда строго конфронтацията, която Джо Байдън търси с Владимир Путин.

“Санкциите, които САЩ въведоха за Русия, не доведоха до нищо позитивно. Не виждам смисъл от тях. Трябва да има диалог, а не санкции”, смята бившият премиер (2005-2009 г.), пише Труд.

sergey-stanishev_600x370
Сергей Станишев защити Русия и Румен Радев

Той е с украински корени, но родът му е от онези украинци, които са закърмени с руската идеология. Ето защо екс лидерът на БСП се опитва да мълчи по въпроса с Крим.

Сергей Станишев винаги е бил близък с руските сили, което може да се провери и от управлението му. Той винаги се е опитвал да бъде балансьор в отношенията си с Русия и Запада. Именно такъв е и президентът Румен Радев, поради което Станишев го харесва и одобрява.

“Не виждам причина Румен Радев и Илиана Йотова да не получат втори мандат. Те се справиха отлично дотук. Радев се превърна в обединител на нацията, символ на промяната. Това е голям успех за него и затова повечето хора го харесват.”, разкрива Станишев.

Според него Корнелия Нинова е направила груба грешка, като не е подкрепила веднага Радев за втори мандат, а е изчакала на минат парламентарните избори на 4 април. Това е довело до сериозен спад във вота за БСП.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Станишев дори се подписа в декларация в защита на Радев. Там личи името и на някогашната му изгора Елена Йончева. Няма съмнение, че двамата са от противниковия на Нинова лагер на социалистите.

За Михаил Здравков

Прочети още

borisov_600x400 (2)

Шизофреник ли е Бойко? Най-болни, най-бедни и най-неграмотни, а той се гордее!

Бойко Борисов се хвали наляво и надясно какво е направил за България, но фактите за …

2 Мнения

  1. Сатинист

    Всички партии в Европа се управляват от путинисти като Серюгата и нашето отроче от ДПС, дето управлява уж либералите. Комунист до комуниста. Въпрос на време е да се въведат концлагерите. Марксизмът владее Европа, Русия, Китай и Щатите. Трябва да си го признаем.

  2. Стефан

    Серго си е комуняга, но в Евросъюза си ги обичат комунистите. Не знам защо се сърдите на Станишев, при положение че там си го харесват и го толерират. Не е луд този, който яде баницата, нали знаете? За тях не е проблем, че е леке, за него също не е проблем да си взема заплатката, която иначе изобщо не е малка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *