Сбогом, старче! Краят на Джо Байдън направи Владимир Путин пълен господар на света!

Край с Джо Байдън, само за 100 дни той “увяхна”!

Светът има един абсолютен лидер и той се казва Владимир Путин. Това стана ясно от жестоките новини за Джо Байдън.

Доскоро САЩ се опитваше да окупира върха, но това вече не е възможно. След случилото се с американския президент няма място за Щатите дори в топ 3.

Проучване на “Ройтерс” е установило, че доверието на американските жители в Байдън се е сринало до рекордни ниски нива. В момента то е само 46%, като последните 7% са изгубени само за последната седмица, пише Factor.bg.

joe-biden_600x400
Сринаха Джо Байдън

Причината за ниския рейтинг на Джо Байдън се корени в размириците в Афганистан. След като талибаните превзеха тази държава, имиджът на САЩ пострада, тъй като именно изтеглянето на американските войски от там позволи на бойците да превземат страната и да накарат хиляди афганистанци да станат бежанци.

Според анализаторите над половината от американците считат Джо Байдън за виновен за съдбата на Афганистан, а оттам и на почти целия свят. Дори се стига дотам, че се иска оставката на президента на САЩ само 100 дни след встъпването му в длъжност.

Друга причина за оставката на Байдън може да бъде възраждащата се Ковид криза. В Щатите болниците отново започнаха да се пълнят, като всички обвиняват за това най-вече президента, който не е имал план за справяне с пандемията.

Всъщност феновете на конспиративните теории вярват, че коронавирусът е пуснат именно от хората, които стоят зад Джо Байдън, за да бъде премахнат Доналд Тръмп. Възможно е обаче вече и Байдън да не им е удобен и да готвят друг за поста, след като 78-годишният президент на няколко пъти стана за смях с поведението си и изказванията си.

Още за Джо Байдън можете да прочетете по-надолу!

Джо Байдън вече трепери от Русия, но сякаш е твърде късно за поправителен!

Новата американска администрация започна да осъзнава, че е допуснала груба грешка с офанзивата си срещу Русия. Президентът Джо Байдън прави всичко по силите си да поправи тази грешка, но това е трудна задача, писа Komentaru.com.

На 16 юни Байдън ще се срещне за първи път с Владимир Путин. Срещата ще се проведе на неутрална територия, а именно Женева. На нея ще се обсъжда благополучието на САЩ и Русия, без да си пречат една на друга.

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

Отсега обаче Байдън изглежда притеснен и нервен. Няма и помен от смелото му говорене в началото на годината.

“Ние не търсим конфликт с Русия. Искаме да разговаряме с руснаците, за да обсъдим отговорността, която двете държави споделят за стратегическата стабилност в света” – обяви официално Байдън днес.

biden-putin_600x400
Джо Байдън стана кротък като агънце пред Владимир Путин

По думите му се разбира, че САЩ са дали на заден и вече не искат да воюват с Русия по какъвто и да е повод, а се опитват да постигнат интересите си по мирен път. Нещо, което е запазена марка на Владимир Путин, но за зла участ на Байдън, не и този път.

Днес бе обявено, че Русия прекратява договора за мир със САЩ, сключен след края на Студената война. Това значи, че Путин е готов да се разправи с всяка арогантност, проявена от Америка.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Така остава един единствен действащ договор между двата геополитически гиганта и това е този за оръжията. Той им налага лимит за оръжия, за да се постигне лоялна конкуренция.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Преди няколко месеца Байдън изглеждаше много настъпателен спрямо Русия. Нарече Путин “убиец” и беше готов дори на военни действия срещу него.

В момента обаче палачинката е обърната. Путин, очевидно раздразнен от наглото поведение на Байдън, вече не е склонен на никакви компромиси и дори би воювал с “янките”, ако не изпълнят исканията му.

За Михаил Здравков

Прочети още

mika-zaikova_590x380

Мика Зайкова помля Борисов: И циркаджията е повече от него!

Мика Зайкова разби екс премиер с много остри думи по негов адрес! Емблематичната Мика Зайкова, …

Едно мнение

  1. Андрей

    Бай Дън Русия ти не ще уплашиш по-скоро ти ще се уплашиш от нейната военна мощ. Всеки който се е опитал да воюва срещу Русия винаги се е провалял. Историята го доказва с факти. Първи са опитали ,,късмета” си Тевтонският орден след тях татари монголци шведи пруси и французи с лидери като Наполеон Бонапарт и Фридрих втори и накрая се е пробвал Адолф Хитлер с подкрепата на италианци французи румънци и унгарци. Всички те са загубили в крайна сметка войните водени срещу Русия. Сега стана ли Ви ясно ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *