Кубрат Пулев: Борисов е минало, той е тотален провал!

Кубрат Пулев съсипа Бойко Борисов!

Боксовата ни жива легенда Кубрат Пулев разката своя бивш приятел Бойко Борисов. Кобрата не одобрява управлението на ГЕРБ и не го крие пред никого.

Един от големите проблеми, които са накарали боксьорът да прогледне, е свързан с коронавируса и начина, по който Борисов реагира на него.

“Партията на г-н Борисов не се справи адекватно с пандемията. Не успя да помогне на хората да не се лутат. Лично на мен са ми звънели да намеря лекар, свързвал съм се с ВМА и всичко с името си съм правил. България е държавата на “имаш ли си някого” – разкри Кобрата в “120 минути” по Би Ти Ви, пише Dunavmost.com.

kubrat-pulev_600x370
Кубрат Пулев разкритикува жестоко бившия си приятел Бойко Борисов

Кубрат Пулев е на мнение, че цялостното управление на Бойко Борисов е провал. Според него то не е оправдало доверието на хората.

“Повярвах на г-н Борисов в миналото. Канил ме е в политиката, но му отказах, защото имах кариера, която обичах.” – разкри в ефир Кобрата.

Той все пак не отрича, че един ден може да влезе в политиката, тъй като е обществено отговорна личност. Бившият на фолк дивата Андреа вече не понася ГЕРБ, което е огромен завой в политическото му мислене.

“Пратих СМС на Борисов, че нещата трябва да се променят. Той не ми отговори. За съжаление, народните представители в България са алчни и корумпирани.” – смята Пулев.

Той не намира за нормално и поведението на Слави Трифонов, който засега се появява само чрез Фейсбук. Според боксьора това е грешка и показва липса на опит в политиката.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

“Хората, които са гласували за “Има такъв народ”, се кефят на музиката на Слави. Евала му правя за шоуто му, но той май не разбира, че има голяма разлика между това да правиш шоу и да управляваш държава. Крайно време е да излязат с ясна позиция пред хората.” – счита Кубрат Пулев, който вдругиден навършва 40 години.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *