Велика! Ива Митева ги попиля, Борисов трепери от новата шефка на НС

Ива Митева не си поплюва и заявява истини право в лицата на своите опоненти!

Новата председателка на Народното събрание накара Бойко Борисов и компания да треперят. Ива Митева е решена да изобличи всички нередности в НС през последните 10 години.

Днес 48-годишната юристка удари звучен шамар на партия ГЕРБ. Бившите управници не спират да атакуват “Има такъв народ”, че не е било прието предложението им за мажоритарно гласуване.

Ива Митева беше тази в НС, която защити ИТН. Ние сме за мажоритарната система, но не както искат ГЕРБ, а както искат хората, заяви шефката на Народното събрание.

Тя е сред най-добре подготвените юристи у нас и именно тя движи правните въпроси на партията си. Точно Митева е в основата на много важни промени в Изборния кодекс, което ограничава фалшификациите почти до нула.

От следващите избори ще има задължително машинно гласуване в секции с над 300 избиратели и задължително видеонаблюдение при броенето на гласуванете. Предвижда се и експериментално електронно гласуване на президентските избори през есента, писа Bgonair.bg.

iva-miteva_600x400
Ива Митева попиля ГЕРБ

Всичко това се прави с цел ликвидиране на манипулациите на вота. Нещо, което има вероятност да коства живота на ГЕРБ.

При всички тези промени обаче шансовете на ГЕРБ за нова победа драстично намаляват. През годините много слухове са твърдели, че Борисов и екипът му си купуват гласовете, а освн това и манипулират вота в своя полза. Това обаче досега не е доказано.

Промените са измислени главно от Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев, но Ива Митева е човекът, който е успял да ги прокара по законодателен ред. Нейните умения могат да съсипят бившите управляващи.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Според слуховете Бойко Борисов бил много добре запознат с работата на Ива Митева и никак не му се нравело, че тя е в редиците на Слави Трифонов. Чаровната 48-годишна юристка няма намерение да си мълчи пред Борисов и е решена да го съсипе докрай.

За Михаил Здравков

Прочети още

borisov_600x400 (1)

Наркотиците погубиха Бойко Борисов, ще прекара края на дните си под стража!

Нова скандална информация за Бойко Борисов го праща право зад решетките! Борисов и наркотиците Престъпленията …

2 коментара

  1. Николай Христов

    Ами…. може би,,,, ще видим…. дано сме живи…..

  2. Браво на такива достойни хора,но и Образовани ,а не спуснати Калинки!В България има много достойни и Образовани,които могат да прочистят Кочината на ГЕРБ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *