Респект! Тази жена напуска политиката, защото Борисов още е на свобода!

Ива Митева не ще и да чува повече за политика!

Председателят на Народното събрание Ива Митева се оказа с много кратка политическа кариера. Тя продължи едва половин година.

След тоталния провал на партията “Има такъв народ”, в чиито редици членува Митева, тя е взела решение да напусне политическата сцена и да продължи да работи като юрист, писа Newsbp.com.

Според слуховете основната причина за решението на Ива Митева е разочарованието й от правлените мандати на ИТН. Освен това тя не можела да приеме факта, че Бойко Борисов и влизането му в затвора не са сред приоритетите на Слави Трифонов.

iva-miteva_600x370
Ива Митева отказва да играе мръсната игра на политиката

Когато се явила на кастинг за политици пред Слави и сценаристите му, Митева била убедена, че тази партия ще изобличи напълно тогавашното корумпирано управление. Днес обаче си давала сметка, че Слави и компания имат по-важни въпроси за решаване.

Ива Митева все пак ще довърши мандата си начело на НС, но след това ще се оттегли от светлината на прожекторите, огорчена, че Бойко Борисов все още е на свобода. Тя била убедена, че лидерът на ГЕРБ е откраднал милиарди от ЕС и затова се надявала, че поне Румен Радев и служебното правителство ще продължат да го преследват.

Митева се чувствала изтощена и от подлите удари под кръста в парламента. Тя не очаквала чак такава злоба да се излее срещу нея. Припомняме, че наскоро Татяна Дончева я нарече “болонка”.

Още за Ива Митева четете по-надолу!

Велика! Ива Митева ги попиля, Борисов трепери от новата шефка на НС

Ива Митева не си поплюва и заявява истини право в лицата на своите опоненти!

Новата председателка на Народното събрание накара Бойко Борисов и компания да треперят. Ива Митева е решена да изобличи всички нередности в НС през последните 10 години.

Днес 48-годишната юристка удари звучен шамар на партия ГЕРБ. Бившите управници не спират да атакуват “Има такъв народ”, че не е било прието предложението им за мажоритарно гласуване.

“Фигурин

Ива Митева беше тази в НС, която защити ИТН. Ние сме за мажоритарната система, но не както искат ГЕРБ, а както искат хората, заяви шефката на Народното събрание.

Тя е сред най-добре подготвените юристи у нас и именно тя движи правните въпроси на партията си. Точно Митева е в основата на много важни промени в Изборния кодекс, което ограничава фалшификациите почти до нула.

От следващите избори ще има задължително машинно гласуване в секции с над 300 избиратели и задължително видеонаблюдение при броенето на гласуванете. Предвижда се и експериментално електронно гласуване на президентските избори през есента, писа Bgonair.bg.

iva-miteva_600x400
Ива Митева попиля ГЕРБ

Всичко това се прави с цел ликвидиране на манипулациите на вота. Нещо, което има вероятност да коства живота на ГЕРБ.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

При всички тези промени обаче шансовете на ГЕРБ за нова победа драстично намаляват. През годините много слухове са твърдели, че Борисов и екипът му си купуват гласовете, а освн това и манипулират вота в своя полза. Това обаче досега не е доказано.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Промените са измислени главно от Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев, но Ива Митева е човекът, който е успял да ги прокара по законодателен ред. Нейните умения могат да съсипят бившите управляващи.

Според слуховете Бойко Борисов бил много добре запознат с работата на Ива Митева и никак не му се нравело, че тя е в редиците на Слави Трифонов. Чаровната 48-годишна юристка няма намерение да си мълчи пред Борисов и е решена да го съсипе докрай.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

3 Мнения

  1. Николай Христов

    Ами…. може би,,,, ще видим…. дано сме живи…..

  2. Браво на такива достойни хора,но и Образовани ,а не спуснати Калинки!В България има много достойни и Образовани,които могат да прочистят Кочината на ГЕРБ!

  3. Дай Боже всички политици да последват примера на дамата .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *