Дучето накълца Борисов на кайма: Комунизмът лош? Абе, я марш оттук, тиква такава! (ВИДЕО)

Димитър Ангелов – Дучето направи на пух и прах Бойко Борисов и всички управляващи!

Най-известният привърженик на ЦСКА Димитър Ангелов, по-известен като Дучето, е крайно недоволен от управлението на България като цяло и в частност на спорта у нас. Той намира ролята на държавата за пагубна.

Според Дучето основният проблем на родния футбол е, че няма школи и никой не учи децата на спорт. Проблемът за него е, че държавата е вдигнала ръце от своите деца като цяло.

“Едно време в “Младост” имахме 17 игрища, а сега няма нито едно. Как ще искат децата да спортуват, като виждат на телевизора само бързи кредити, татуировки и тоя на Николета…”, възмути се Ангелов в студиото на “Крум Савов live”по “7/8 tv”.

ducheto_600x400
Димитър Ангелов – Дучето изригна срещу управлението на България

Според него големият проблем на България е, че никой не мисли за децата. Той смята, че държавата нищо не дава на децата си. Не им дава нито добро образование, нито възможност да спортуват. Затова бъдещето на страната ни е много неприятно.

“Най-големият капитал на едно общество са неговите деца, защото в тях е бъдещето. Толкова ли е трудно, бе? Ами дай им образование, бе, инвестирай в тия деца! А оня (Бойко Борисов) ще ми обяснява колко бил лош комунизмът и как аз трябва да съм в Сибир. Абе, я марш оттук, бе. У Европа ще ми се явява тая тик…” – изригна Дучето в ефир.

Той е видимо възмутен от това, което се случва в България през последните години и се надява на 4 април да му дойде краят. Дали обаче следващите ще променят нещо съществено, не се знае.

По времето на соца не е било така. Имало е площадки колкото щеш и именно затова спортът ни е бил на много по-високо ниво, смята заклетият цесекар.

Крум Савов остави гостът си да атакува управляващите без притеснения, тъй като самият водещ е голям противник на Бойко Борисов и цялото му управление. Дори си позволи в ефир да каже, че се надява на 4 април властта да се смени.

Вижте видео от цялото фиаско на Димитър Ангелов – Дучето!

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

ivan-lechev_600x370

Иван Лечев качва Радев на върха! Музикантът: За мен е чест!

Иван Лечев е сред хората, които стоят плътно зад Румен Радев! Известният китарист от ФСБ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *