Братът на Ани Цолова изобличи мафията COVID и Борисов точно преди изборите! (ВИДЕО)

Стоян Георгиев направи уникален материал, който показа бруталната истина за мерките срещу коронавируса!

Журналистът на bTV Стоян Георгиев направи немислимото за новото ръководство на телевизията, а именно разкри истината относно мерките срещу COVID-19. На практика той изобличи тяхната неефективност.

В своя материал, който представи в сутрешния блок на телевизията, братът на Ани Цолова изкара данни за починалите от коронавирус, които подкрепят тезата на доц. Мангъров, че затварянето на държавата е абсолютно ненужно и вредно.

stoyan-georgiev_600x400
Стоян Георгиев изобличи мафията с мерките срещу COVID

По данните на журналиста излиза, че жертвите на Ковид-19 в Мексико са най-много. Там цели 9% от заразените са починали. България обаче заема непрестижното второ място в света с 4% починали от заразените. Следват Перу, ЮАР, Унгария, Италия, Великобритания и Германия. За Европа България е лидер.

В класацията за починали на 100 000 души България пак е в челните места. Тя е на пета позиция, като преди нея са Италия, Унгария, Великобритания и Чехия. И в петте страни имаше и продължава да има много строги мерки, но резултатите не са по-добри.

Стоян Георгиев прави сравнение на България с Швеция, където няма никакви мерки от началото на годината. Резултатът в скандинавската страна е много по-добър, като починалите от общия брой заразени са едва 1,8%, докато в България и Италия, където има мерки, са съответно 4% и 3,1%.

От целия материал става ясно, че мерките срещу Ковид, които се взимат в почти целия свят, не дават никакъв резултат. Затварянето на държавите е абсолютно неефективно.

Именно това говори доц. Мангъров от година насам. Неслучайно точно той е човекът, който разпространи видеото с материала на Стоян Георгиев.

“А колко сълзи се проляха за Швеция… Това опровергава всички глупотевини на НОЩ” – написа в мрежата доц. Мангъров.

Във Фейсбук вече се коментира, че Стоян Георгиев може да последва съдбата на сестра си и след този свой материал да бъде освободен от телевизията, тъй като той идва в най-неподходящия момент за властта, когато се очакват избори, а от вчера в страната има частичен локдаун.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

stoycho-radev_600x400

Стойчо Кацаров “изяде главата” на Радев! Вторият мандат е под въпрос

Стойчо Кацаров навреди брутално много на своя ментор Румен Радев! Служебното правителство започва лека-полека да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *