Мария Захарова: Злобният Запад е безсилен пред Русия, счупихме гръбнака му!

Мария Захарова направи на пух и прах Запада. За пореден път беше изключително рязка и пряма!

Говорителят на външното руско министерство Мария Захарова разби тотално Запада с изявлението си в канала на YouTube “Соловьов на живо”. Според нея се води кампания срещу Русия, която е провокирана от западната завист, писа Pogled.info.

Блондинката засегна най-важната през тази година тема – тази за ваксините срещу коронавирус. Тя е възмутена от западните държави, които се опитват да омаловажат “Спутник V”.

“Западните критики към руската ваксина, които се правят от някои западни държави, са плод на безсилна злоба, защото тя е най-ефективната в света. Срещу Русия се води кампания, чийто гръбнак обаче се счупи, тъй като много хора от западни държави започнаха да се ваксинират с нашата ваксина, а някои държави дори я поръчаха.” – разкри Мария Захарова.

maria-zaharova_600x400
Мария Захарова нападна Запада

Днес излезе информация, че Западът готви инсценировка със смъртни случаи от “Спутник V”, което цели да злепостави руската ваксина и да срине доверието към нея. Русия обаче е подготвена за такъв сценарий и предупреди света да не вярва на подобни провокации.

Единственият официален смъртен случай до момента е от “Астра Зенека” в Австрия. Това е и причината тази ваксина към момента да е спряна от употреба.

Мария Захарова, която си спечели много симпатизанти по цял свят благодарение на външния си вид, неприсъщ за един политик, отбеляза в изявлението си, че западните ваксини до момента са имали някои неуспехи. Тук тя визира смъртния случай в Австрия, както и тежки нежелани реакции при ваксинирани в други страни. За Русия все още няма такива данни и това е причината в момента тя да се ползва с най-голямо доверие по света.

Според Захарова е недопустимо поведението на някои западни лидери, които отказват да купят “Спутник В” само защото е руска ваксина.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

“Трябва да се мисли първо за здравето на хората, а не за политиката. В тези смутни времена не бива да се води война между производителите на ваксини.” – категорична е красивата говорителка.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

5 Мнения

 1. Георги Малчев

  Брао ма кака, пълниш ми дошата. Обаче и вие ще си дадете гъза на оня, който раздава ковида, нали? Защото има Един началник на света, който е по-горен и от Путин, и от Бай Дън!

 2. Nikolai Atanasov

  Кремалските въшки не са толкова страшни колкото тяхните гниди у нас.!

 3. Мария Добра

  При нас така наречените политици ги е страх да споменат даже името Спутник, щото западните им господари ще им спрат кранчето /един вид кражбите/!

 4. Nikolai Ardelski

  Прекрасна си. Чиста Руска душа милееща за своята прекрасна сзтрана. Докато я има Русия и живот на земята. Тя е гаранта за световният мир.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *