Пророкът Тодор Чонов: Убийството на Бойко Борисов ще бъде на 15 юли!

Тодор Чонов е убеден, че Бойко Борисов ще бъде застигнат от фатален край!

Писателят и поет Тодор Чонов, който е известен и с пророческите си способности, разкри, че Бойко Борисов ще сподели злощастната съдба на своя предшественик Стефан Стамболов. Това означава, че ще бъде убит като него на 15 юли и най-вероятно това ще се случи отново в центъра на София, пише Skandalno.net.

Чонов направи зловещото предсказание в личния си Фейсбук профил. Като причина той изтъква унищожаването на българската държава и засягането на стратегически руски интереси.

“Пуснат е план за убийството на Бойко Борисов. Атмосферата в България съвпада с тази от края на 19 век, когато е убит от агенти на руските тайни служби Стефан Стамболов. Двамата с Борисов си приличат. Биографиите им съвпадат, и двамата са западни агенти. Очаквам да съвпадне и датата на убийствата им – 15 юли.” – разкрива Тодор Чонов.

todor-chonov_600x400
Тодор Чонов със зловещо предсказание за Бойко Борисов

Той предсказва още, че атентатът срещу Борисов ще бъде извършен отново от руски агенти, които ще бъдат подпомогнати от български военни сили. След като премиерът бъде ликвидиран, ще се извърши ляво-националистически преврат в България и властта ще бъде подменена.

Предсказания за убийство на Бойко Борисов са превени и от други хора, но Тодор Чонов е известен с много точните си пророчества. Още през 1998 г. той пророкува, че Симеон Втори ще управлява България, което се случи 3 години по-късно. През 2003 г. пък писателят написа, че Бойко Борисов, тогава още главен секретар на МВР, ще застане начело на държавата за около десетилетие, както се и случи.

Проблемите за лидера на ГЕРБ са много. Освен за живота си, той трябва да се страхува и за своята свобода. Прокурор номер едно на Европа Лаура Кьовеши в момента го разследва за корупция. В САЩ пък сякаш започват да снемат доверието си от българския премиер, след като двама американски сенатори излязоха с официални изявления срещу българското правителство и обвинения за потъпкване на закона.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Източник: Skandalno.net

За Михаил Здравков

Прочети още

rumen-radev_600x400

Сам като куче, но с душа на лъв! Румен Радев печели втори мандат, напук на всички и всичко!

Румен Радев ще бъде пак президент, въпреки опитите на мнозина да го спрат! Пак предаден …

4 Мнения

 1. Много късно бре!

 2. инж Цветанка Владова

  Бойко Борисов трудно ще бъде сва;ен от власт с тези кандидати за власт, които не се обединиха в общ фронт- не си дават сметка за лавината, която стои за гърба му: чиновници със семейства 1.5 милиона
  цигански семейства 300 хиляди х 3 човека- още милион
  заблудени склеротирали пенсионери заради 50 лева от август насам- нека са милиом
  разбито БСП заради амбициите на Корнелия
  ТРЯБВА ЧУДО ЗА ДА СЕ СВАЛИ ГЕРБ И ДАНО ГРЕША!

  • Янка Димитрова

   Склеротирала сте вие.Как не ви е срам да обиждате така!?!?А вие няма да остареете сигурно!?!?Та и инжинер по професия сте.Това ли научихте в университета за толкова години?

 3. Според радио Ереван, Бойко Борисов щял да умре на национален празник. Който и ден да е той, ще го обяват после за такъв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *