Мариус Куркински: Хората страдат, но Бойко ще ги избави от мъките!

Мариус Куркински пристана на властта!

Живата легенда на българския театър Мариус Куркински подкрепя напълно настоящото правителство. С риск да разочарова голяма част от своите почитатели, актьорът смята, че Бойко Борисов и екипът му се справят отлично по време на пандемията, пише Pik.bg.

“Одобрявам мерките, които се налагат срещу заразата. Хората страдат, но това правителство отдавна е доказало отношението си към театъра, така че не можем да му се сърдим, че играем пред 30% зрители. В момента най-важно е здравето.” – смята великият актьор.

Той е на мнение, че Бойко Борисов не е случайно на премиерския стол и знае най-добре от какво се нуждае България. Освен това Мариуус Куркински харесва премиера и като човек.

“При Борисов усещам нещо, което го няма у световните лидери. Усещам искрица човечност, грижа го е за народа.” – разкрива театралната легенда.

Мариус Куркински
Мариус Куркински харесва Бойко Борисов

Той е голям почитател на Борисов най-вече заради близките отношения на премиера с Българската Православна църква. Не е тайна, че Борисов помага на БПЦ, а в замяна свещениците се надпреварват да го хвалят.

Днес например тази традиция се затвърди. Митрополит Йоан прегърна Борисов във Варна и му каза, че за него той е най-добрият човек.

Всичко това се забелязва от Мариус Куркински, който е много религиозна личност и дълбоко вярваща.

“Одобрявам това, че храмовете не бяха затворени нито веднъж по време на пандемията. Ако Борисов го беше сторил, това щеше да отрече цялото ни съществуване. Той обаче не го направи и аз го поздравявам.” – споделя режисьорът.

Авторът на “Ти ри ри рам” не разкрива за кого ще гласува на 4 април, но е близко до мозъка коя партия ще избере. Той е сред любимците на Бойко Борисов в театъра. Премиерът неведнъж е казвал, че Мариус Куркински и Камен Донев са гениите на родния театър.

Режисьорът е сред най-обичаните хора в България, но това негово мнение за Бойко Борисов може да отдръпне значителна част от неговите фенове, тъй като премиерът е все по-недолюбван от обществото, като днес получи солидна доза освирквания във Варна.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
“Демир

 

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *