Тодор Славков: Румен Радев е последният шанс на България!

Тодор Славков вижда спасението на България в Румен Радев!

Внукът на Тодор Живков харесва много президента Румен Радев. Тодор Славков смята, че именно бившият летец може да спаси България от лапите на Бойко Борисов.

“Голям страх ги тресе Бойко, Плевнелиев и останалите, защото Румен Радев не си поплюва. Той е единственият, който им казва истината в лицето. Радев е единственият некорумпиран политик у нас, той е нашият последен шанс.” – категоричен е Славков.

Той твърди, че ген. Радев е безпартиен, макар да беше подкрепен от БСП през есента на 2016 г. Според Малък Тошко президентът на Република България е независим и именно затова е толкова много атакуван от повечето политици, писа Onovini.eu.

Тодор Славков
Тодор Славков възхитен от Румен Радев

“Не успяха да го купят, колкото и да се опитваха. Затова страх ги тресе, че ще им разкрие далаверите.” – смята внукът на Тато.

Самият Славков също опита да влезе в политиката, но безуспешно. През 2019 г. той се кандидатира за кмет на София, но не получи особена подкрепа.

Това само му е доказало, че в политиката не може да се намърда честен човек, а трябва да имаш немалко грехове. Ако искате да има двама честни в политиката (заедно с Радев), гласувайте за мен, каза преди година и половина Тодор Славков.

Той подкрепи протестите през лятото, но не симпатизира на Отровното трио, тъй като вижда в тях хора, които просто искат да се намърдат във властта, а не да направят нещо голямо за България.

“Румен Радев е този, който може да ни спаси, но за жалост институцията, която представлява, му дава твърде малко правомощия. Затова трябва всички ние да застанем зад него, да го подкрепим и да премахнем тези политически лилипути, които унищожават държавата години наред.” – е мнението на Тодор Славков.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

При него е ясно, че подкрепя социализма и когато чува как Бойко Борисов ежедневно хули онова време, е нормално да не се чувства добре.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *