Николай Малинов: Като стана президент, ще изхвърля НАТО от България!

Николай Малинов не може да гледа повече как България козирува на НАТО!

Кандидатът за президент Николай Малинов е категоричен, че НАТО няма място в България и всяка една такава структура ще бъде изхвърлена от страната ни, ако той спечели изборите на 14 ноември.

Тук той визира американските военни бази, които бяха построени у нас с подписа на тогавашния президент Георги Първанов.

Лидерът на “Русофили за възраждането на отечеството” е недоволен от външната политика, която води Румен Радев, поради което се изправя срещу него на избори. Той е на мнение, че България не е трябвало да бъде домакин на инициативата “Три морета” и това е подразнило Русия.

nikolai-malinov_600x380
Сериозна конкуренция на Румен Радев ли е Николай Малинов?

Обвиненият в шпионаж кандидат за президент винаги е защитавал тезата, че България е по-силна с Русия, поради което трябва да се завърне към добрите отношения с нея. Това обаче не изключва партньорство както с ЕС и САЩ, така и с Турция.

Николай Малинов разкритикува ген. Радев за юмрука, който той показа преди година на ГЕРБ и това, че определи тази партия като проект на мутрите.

“Недопустимо е един държавен глава да вдига юмрук и да определя първата политическа сила у нас като мутри. Това раздели нацията и затова не се стигна до съставянето на правителство”, каза Малинов пред Цветанка Ризова в предаването “Лице в лице” в ефира на bTV.

Още за Малинов четете надолу!

Николай Малинов е категоричен, че България няма място в НАТО!

Лидерът на русофилите в България Николай Малинов изригна в публикация във Фейсбук срещу членството ни в НАТО. Според него то подкопава авторитета ни и разваля взаимоотношенията ни с Русия.

Повод за публикацията на Малинов даде Красимир Янков. Двамата са част от “Ляв съюз за чиста и свята република”, в чиито редици е и Жан Виденов. Идеологиите на членовете вътре обаче явно се различават.

“Фигурин

Янков заяви по БНТ, че България трябва да поддържа добри взаимоотношения с Русия, но да не излиза от евроатлантическия си път. Това е вбесило Малинов, за когото НАТО и ЕС само вредят на родината ни и затова трябва отново да се сближим с Русия, писа Epicenter.bg.

nikolai-malinov_600x400
Николай Малинов е твърдо против НАТО

“Възраждане на отечеството” (партията на Малинов) категорично отхвърля Евроатлантическия съюз като път за България. Ние сме “за” излизането от НАТО и против американските действия, които развалят градените с векове отношения с братска Русия”, пише Николай Малинов, чиято партия ще се бори докрай в коалицията на левите за излизането от НАТО.

Подобна е и позицията на Жан Виденов, който винаги е бил срещу евроатлантизма. Именно той го накара да напусне БСП преди 21 години. След множество колебания през 2000 г. БСП все пак прие Евроатлантическия пакт, което стана благодарение на слово на Стефан Данаилов, който обърна вота. И до днес Виденов определя постъпката на покойния вече актьор като предателство спрямо социалистическата идея.

Още за Николай Малинов и възгледите му можете да научите от материала по-долу!

Николай Малинов: Ще изкарам България от ЕС и НАТО, в Русия е истината!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Николай Малинов е открит русофил и се зарича, ако дойде на власт, да работи здраво за излизането на България от ЕС и НАТО!

Лидерът на “Възраждане на Отечеството” Николай Малинов обеща да сбъдне мечтата на всички русофили у нас и да върне България към правилния път, а именно този с Русия, пише Skandalno.net.

В предаването на Би Ти Ви “Лице в лице” Малинов заяви, че партията му е изцяло насочена към излизането на България от Еврпейския съюз и НАТО, като същевременно иска да затопли отношенията с Русия и да ги направи такива, каквито бяха преди 10.11.1989 г.

“Верният път за България е този с Русия, там е истината. Българският народ няма работа със САЩ или Западна Европа. Това са цивилизации, далечни от нашата.” – отгсече Николай Малинов в ефир.

“Ако нашата партия спечели изборите, обещавам да изкарам България от ЕС и НАТО, тя няма работа там. Трябва да вървим рамо до рамо с Русия, само тя ни мисли доброто. Всичко зло в света идва от САЩ, именно тази държава създава всички нестабилности и войни. Ние искаме мир и стабилност, за това работим, а това може да ни осигури Русия.” – смята Малинов.

Николай Малинов
Николай Малинов иска да върне България към Русия

Освен партиен лидер, от години той е лидер и на Движение “Русофили”. Според него именно затова е обвинен в шпионаж и срещу него в момента се водят съдебни дела.

“Това са скалъпени обвинения. Да, обичам Русия, но не работя за Русия в ущърб на България, както правят шпионите по принцип. Не разполагам със секретна информация.” – каза Николай Малинов пред водещата Цветанка Ризова.

Според него войната между Изтока и Запада вече е факт, но все още не е навлязла в същинската си част. С идването на Джо Байдън на власт в САЩ това най-вероятно ще се случи.

Евелина Лютова

“Повдига ми се от евроатлантическите ценности. Това не са ценности, а средства да се командват по-малките държави. Ние сме с 1400-годишна история и не ни отива да бъдем безгласна буква на западняците. Именно затова направихме партия, да се противопоставим на западната помия и да върнем България там, където беше преди 30 години.” – заяви още русофилът Малинов.

За него Русия е идеалният съюзник за България, защото двата народа имат много общо. И двата са слявянски, дали сме писменост на руснаците, а те пък са ни дали свободата.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

“Българският народ много обича руския, бъдете сигурни. Постоянно контактувам с българи, които искат да видят България отново с Русия и далеч от САЩ и ЕС. За тези хора ще работя и работя, искам те да се чувстват българи, да се гордеят с това, което е възможно само ако се махнем от Запада.” – каза още Николай Малинов.

Той определи случая с Алексей Навални като опит на Америка да дестабилизира Русия и да свали Владимир Путин от власт. Отново се опитват старите номера с вътрешни предатели, както се получи с Михаил Горбачов.

Путин обаче е хванал твърде силно всички институции в Русия и много трудно могат да го бутнат. Затова този път номерът няма да мине, защото Изтокът се крепи най-вече на Владимир Путин. Ако той падне, Западът ще го превземе, смята Николай Малинов.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

3 Мнения

  1. Мойта поткрепа имаш брате,само Русия,това е истина и требе веднаж за винаги да разбере този народ че без Русия България няма дс я има!

  2. Лошо се живее далеч от брата.

  3. Георги Кр.

    Нашият път е с Русия. Може да се каже, че ние сме като един народ. Но много са хората, които мразят Русия. Такива са и тези, които управляват България. Трябва да кажа, че за Русия няма нищо, писано в Библията. А за неверниците и управляващите казвам – в Библията САЩ са неречени “двурогият звяр”. Това е най-силно развитата протестантска страна. Жителите на САЩ вярват в Христос. Но правителството започва да се дистанцира от Бога. Именно това е пагубно за американския народ. Пагубно ще бъде и за страните- сателити, каквато е и нашата страна. Но късогледите политически лидери, както и тези, които ги поддържат, не виждат това. За двурогия звяр в Библията пише: “„И видях друг звяр, който излизаше от земята; и имаше два рога, като агнешки, а говореше като змей. Той упражняваше цялата власт на първия звяр в неговото присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана беше оздравяла“ (Откр.13:11, 12). Първият звяр, чиято рана вече е оздравяла, е католическата църква. Нейното обединение с протестантизма в САЩ се осъществява с развитието на икоменическото движение. Относно тяхната съдба в Библията е записано: „И звярът бе уловен, а с него и лъжепророкът, който бе извършил пред него знаменията, с които измами онези, които бяха приели белега на звяра, които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел” (Откр. 19:20). Ние сме от измамените и захласнатите по САЩ трябва да знаят, че това е нашата назавидна перспектива. По-големи подробности по този въпрос може да се разгледат в моята книга “Победата”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *