Николай Малинов: Ще изкарам България от ЕС и НАТО, в Русия е истината!

Николай Малинов е открит русофил и се зарича, ако дойде на власт, да работи здраво за излизането на България от ЕС и НАТО!

Лидерът на “Възраждане на Отечеството” Николай Малинов обеща да сбъдне мечтата на всички русофили у нас и да върне България към правилния път, а именно този с Русия, пише Skandalno.net.

В предаването на Би Ти Ви “Лице в лице” Малинов заяви, че партията му е изцяло насочена към излизането на България от Еврпейския съюз и НАТО, като същевременно иска да затопли отношенията с Русия и да ги направи такива, каквито бяха преди 10.11.1989 г.

“Верният път за България е този с Русия, там е истината. Българският народ няма работа със САЩ или Западна Европа. Това са цивилизации, далечни от нашата.” – отгсече Николай Малинов в ефир.

“Ако нашата партия спечели изборите, обещавам да изкарам България от ЕС и НАТО, тя няма работа там. Трябва да вървим рамо до рамо с Русия, само тя ни мисли доброто. Всичко зло в света идва от САЩ, именно тази държава създава всички нестабилности и войни. Ние искаме мир и стабилност, за това работим, а това може да ни осигури Русия.” – смята Малинов.

Николай Малинов
Николай Малинов иска да върне България към Русия

Освен партиен лидер, от години той е лидер и на Движение “Русофили”. Според него именно затова е обвинен в шпионаж и срещу него в момента се водят съдебни дела.

“Това са скалъпени обвинения. Да, обичам Русия, но не работя за Русия в ущърб на България, както правят шпионите по принцип. Не разполагам със секретна информация.” – каза Николай Малинов пред водещата Цветанка Ризова.

Според него войната между Изтока и Запада вече е факт, но все още не е навлязла в същинската си част. С идването на Джо Байдън на власт в САЩ това най-вероятно ще се случи.

“Повдига ми се от евроатлантическите ценности. Това не са ценности, а средства да се командват по-малките държави. Ние сме с 1400-годишна история и не ни отива да бъдем безгласна буква на западняците. Именно затова направихме партия, да се противопоставим на западната помия и да върнем България там, където беше преди 30 години.” – заяви още русофилът Малинов.

За него Русия е идеалният съюзник за България, защото двата народа имат много общо. И двата са слявянски, дали сме писменост на руснаците, а те пък са ни дали свободата.

“Българският народ много обича руския, бъдете сигурни. Постоянно контактувам с българи, които искат да видят България отново с Русия и далеч от САЩ и ЕС. За тези хора ще работя и работя, искам те да се чувстват българи, да се гордеят с това, което е възможно само ако се махнем от Запада.” – каза още Николай Малинов.

“Демир

Той определи случая с Алексей Навални като опит на Америка да дестабилизира Русия и да свали Владимир Путин от власт. Отново се опитват старите номера с вътрешни предатели, както се получи с Михаил Горбачов.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Путин обаче е хванал твърде силно всички институции в Русия и много трудно могат да го бутнат. Затова този път номерът няма да мине, защото Изтокът се крепи най-вече на Владимир Путин. Ако той падне, Западът ще го превземе, смята Николай Малинов.

За Михаил Здравков

Прочети още

kevork_600x400

Кеворк Кеворкян размаза Борисов: След 62 години ще стигнем средния европеец, срамота!

Кеворк Кеворкян разкри защо не трябва да се гласува за Бойко Борисов! Журналистът Кеворк Кеворкян …

3 коментара

  1. Мойта поткрепа имаш брате,само Русия,това е истина и требе веднаж за винаги да разбере този народ че без Русия България няма дс я има!

  2. Лошо се живее далеч от брата.

  3. Георги Кр.

    Нашият път е с Русия. Може да се каже, че ние сме като един народ. Но много са хората, които мразят Русия. Такива са и тези, които управляват България. Трябва да кажа, че за Русия няма нищо, писано в Библията. А за неверниците и управляващите казвам – в Библията САЩ са неречени “двурогият звяр”. Това е най-силно развитата протестантска страна. Жителите на САЩ вярват в Христос. Но правителството започва да се дистанцира от Бога. Именно това е пагубно за американския народ. Пагубно ще бъде и за страните- сателити, каквато е и нашата страна. Но късогледите политически лидери, както и тези, които ги поддържат, не виждат това. За двурогия звяр в Библията пише: “„И видях друг звяр, който излизаше от земята; и имаше два рога, като агнешки, а говореше като змей. Той упражняваше цялата власт на първия звяр в неговото присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана беше оздравяла“ (Откр.13:11, 12). Първият звяр, чиято рана вече е оздравяла, е католическата църква. Нейното обединение с протестантизма в САЩ се осъществява с развитието на икоменическото движение. Относно тяхната съдба в Библията е записано: „И звярът бе уловен, а с него и лъжепророкът, който бе извършил пред него знаменията, с които измами онези, които бяха приели белега на звяра, които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел” (Откр. 19:20). Ние сме от измамените и захласнатите по САЩ трябва да знаят, че това е нашата назавидна перспектива. По-големи подробности по този въпрос може да се разгледат в моята книга “Победата”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *