Иван Панайотов към Борисов: Ще ти срежа мръсните пръсти, които искат да удушат България!

Иван Панайотов е бесен от управлението на България и смята, че краят трябва да дойде час по-скоро!

Все повече стават хората на творчеството, които искат главата на Бойко Борисов. Сред тях е и актьорът Иван Панайотов, станал известен с ролята си на счетоводителя Димчо в сериала “Столичани в повече”.

Той е на мнение, че ако това правителство не си замине възможно най-скоро, България ще загине. Ето защо актьорът се опитва да помогне всячески Бойко Борисов да бъде свален от власт и затова се подписа в отвореното писмо на творците, искащо оставките на Борисов, Караянчева, Гешев, Кошлуков и Рашидов, писа Gospodari.com.

“Мръсните пръсти на това управление се опитват да удушат България, но няма да стане. Аз и всички като мен ще се подрижим тези пръсти да не убият държавата. Ако трябва, ще ги срежем, но няма да позволим корупцията да продължава.” – заканва се Панайотов.

Той е възмутен от близките бизнес отношения на “банкянския мафиот” (както го определя) Борисов с Делян Пеевски. Според него двамата са откраднали от българските данъкоплатци милиарди левове. Освен това са разграбени еврофондовете, чиито пари изобщо не достигат до българските граждани.

Иван Панайотов
Иван Панайотов съсипа властта

Звездата от “Столичани в повече” се възмущава от наивността на българските пенсионери, които изведнъж заобичаха Борисов заради 50-те лв. върху пенсиите, които той им даде след началото на пандемията.

“Даде им едни кирливи 50 лв. и забравиха за всичко, което този човек им причини.  Не могат да проумеят, че ако кражбите спрат, пенсиите им ще станат двойни. Двойни бе, идиоти!” – беснее актьорът.

Според последното изследване на “Галъп” ГЕРБ се ползва с 22,9% електорат. Това за Иван Панайотов е брутален идиотизъм.

“Може ли все още да има толкова хора, които да не виждат какво става в страната ни. Забравихте ли за унищожените бизнеси, за превзетите фирми, за всички скалъпени обвинения срещу честни хора… Забравихте ли за всичо това, мърши такива?” – възмущава се актьорът.

Той не може да приеме, че България е най-бедната в ЕС, а управляващите твърдят, че се развиваме.

“Увеличили пенсиите и заплатите двойно, тройно, ама инфлацията никой не я отчита. Истината е, че българинът живее много зле, направо на прага на бедността. С тази заплата или пенсия той можеше да оцелее преди 15-20 години, но сега, при тези цени, той мизерства.” – смята Панайотов.

“Демир

Той не е доволен и от здравеопазването у нас, което покрай пандемията сякаш тотално рухна. Хора умират на стълбите пред болниците, а здравният министър не си подава оставката.

Образователната ни система също е в тотален срив, и то от години. Учениците излизат все по-малко грамотни, а с онлайн обучението в момента ситуацията стана още по-плачевна.

“Трябва да си опериран от достойнство, за да не си подадеш оставката, след като са те хванали с половин милион евро в чекмеджето. Тези пари обаче са прокълнати и Борисов скоро ще го разбере.” – е мнението на Иван Панайотов.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Той е един от многото българи, искащи и търсещи промяната. Прави му чест, че властимащите не можаха да го купят, като оставиха театрите отворени при втората вълна на коронавируса. Много от колегите му по този начин си затвориха устата, защото останаха от малкото, които имат работа, но Иван Панайотов се оказа по-смел от тях.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Едно мнение

  1. Дянков Б.

    Ванка, кефиш! Това момче си беше будно още от едно време. И сега пак е така, даже повече! Желязо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *