Отец Дионисий: На 13 януари адът за Борисов ще се отвори!

Отец Дионисий продължава да желае края на Бойко Борисов все така силно и да работи в тази насока!

Един от най-върлите противници на настоящата политическа власт е архимандрит Дионисий. Той влезе в конфликт даже с по-голямата част от българските православни духовници, защото те защитават Бойко Борисов, а той иска да го види извън управлението на България и по възможност в затвора, пише Banker.bg.

Ад за Борисов на 13 януари

В “Студио банкеръ” отец Дионисий за пореден път разкри ненавистта си към управляващите. За разлика от много други, които само се оплакват, свещеникът подплатява приказките си с действия. Той Върши нещо реално, за да свали кабинета “Борисов” от власт.

“На 13 януари сме замислили мащабно събитие. То ще се проведе на пл. “Народно събрание”. Няма да е като останалите протести. Адът за Борисов ще се отвори. Той заслужава да е там” – разкри отец Дионисий.

отец Дионисий
Отец Дионисий съсипва Бойко Борисов на 13 януари

Парламентарните избори

Той не смята, че предстоящите парламентарни избори през пролетта ще донесат нужната промяна, защото при толкова много партии най-вероятно парламентът ще бъде пъстър. Затова Дионисий иска от всяка партия да подпише декларация, че ако влезе в парламента, ще бъде там само няколко месеца.

“С президентските избори трябва да има и парламентарни. Никой не трябва да се чувства сигурен, че ще управлява дълго.” – отсича духовното лице.

Той е на мнение, че избирателите трябва да бъдат много внимателни за кого гласуват и да имат предвид дали тези, за които гласуват, са удобни лица за Нова ТВ, БТВ и БНТ.

Отец Дионисий срещу БПЦ

Отец Дионисий беше един от най-активните на протестите през лятото. Мнозина го укоряваха, че заема политическа позиция, но той твърди, че не може да гледа как едни мутри са узурпирали държавата ни.

Архимандрит Дионисий не може да приеме позицията на Българската православна църква, която се скъсва да хвали Борисов и екипа му. Причините са, че управлението на ГЕРБ е обещало финансови облаги за много от свещениците, убеден е отец Дионисий.

В крайна сметка той планира мащабна акция на 13 януари, с която властимащите ще разберат с кого си имат работа. Той е категоричен, че дори полицията не може да спре това, което ще стане в сряда вечер.

Бойко Борисов като Ковид-19

Младият архимандрит стига и по-далеч в критиките си към управляващите. Той сравнява Бойко Борисов с Ковид-19 и дори определя премиера като по-страшен от вируса, тъй като е обрекъл на глад и мизерия много повече българи, отколкото са починалите от болестта.

“Фигурин

“Този човек от 19 години е в политиката и властта. Не мога да не се притеснявам. Как ще растат нашите деца по този начин? Най-нормалното е да излезеш и да се бориш.” – смята отец Дионисий.

Той застава срещу БПЦ и съзнава, че всичко, което прави, може да му коства не само работата, но и цялата духовна длъжност, която заема, тъй като враговете му стават все по-вече. Дионисий обаче смята за свой дълг да се противопостави на властта, защото тя е мафиотска и само краде от народа.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

“Длъжен съм да направя всичко по силите си. Не мога да стоя и да гледам как едни престъпници се гаврят с българския народ. Борисов и всички около него трябва да отидат в затвора.” – убеден е отец Дионисий, който вече има много симпатизанти сред българите.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *