Проф. д-р Григоров: Ваксинирайте се срещу COVID-19, ако искате да живеете само 3 месеца!

Проф. д-р Младен Григоров хвърли истината за COVID-19 в лицето на властта!

Броени дни остават до започването на ваксинацията срещу Ковид-19 в България. Това е най-актуалната тема в момента, а проф. д-р Младен Григоров не вижда никакъв смисъл от тези ваксини.

Той е едно от светилата в българската кардиология. Има над половинвековен опит и е виждал какво ли не в медицинската наука. По-голямата част от кариерата му преминава във ВМА.

Мнението на кардиолог Григоров има особено голяма тежест, защото той е носител на наградата за цялостен принос на Българския лекарски съюз. Носител е и на ордена “Св. св. Кирил и Методий”, който е сред най-значимите признания в медицината.

Младен Григоров
Проф. Младен Григоров не вижда смисъл от ваксинации срещу Ковид

Днес проф. Григоров е на 83 г., има своето мнение за коронавируса и то се различава от това на властимащите и лекарите около тях.

Според кардиолога COVID-19 е изкуствено създаден вирус, който не е чак толкова опасен и чиито цели нямат нищо общо със здравето на хората.

“Коронавирусът е създаден в лаборатория. Неговото предназначение е да бъде билогично оръжие, което да срине икономиките на страните в цял свят.” – твърди проф. Григоров.

Той не вижда абсолютно никакъв смисъл от ваксините срещу Ковид-19, защото те не могат да направят траен имунитет, пише Lupa.bg.

“Ваксините са напълно безсмислени. Срещу този вирус може да се постигне имунитет само за 3 месеца, ако не си го преболедувал. После пак можеш да се разболееш” – твърди доайенът на родната кардиология.

Излиза, че ако човек, който не е изкарал вируса, има намерение да живее само 3 месеца, може да си сложи ваксините, но ако иска по-дълъг живот, няма смисъл да се боцка.

Проф. Младен Григоров намира здравните системи на повечето страни по света за доста неприемливи, щом един такъв вирус ги е направил на пух и прах.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
“Фигурин

“Не може да има 60 000 научни статии по този въпрос за няколко месеца, това означава пълна безпомощност” – убеден е 83-годишният лекар.

За Михаил Здравков

Прочети още

Бързо лечение на кокоши трън. С чесън. С локум С лимонтузу

Лечение на кокоши трън, премахване + народни методи

♠ Какви са начините за премахване на кокоши трън ♠ Бързо лечение ♠ С чесън. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *