Проф. д-р Григоров: Ваксинирайте се срещу COVID-19, ако искате да живеете само 3 месеца!

Проф. д-р Младен Григоров хвърли истината за COVID-19 в лицето на властта!

Броени дни остават до започването на ваксинацията срещу Ковид-19 в България. Това е най-актуалната тема в момента, а проф. д-р Младен Григоров не вижда никакъв смисъл от тези ваксини.

Той е едно от светилата в българската кардиология. Има над половинвековен опит и е виждал какво ли не в медицинската наука. По-голямата част от кариерата му преминава във ВМА.

Мнението на кардиолог Григоров има особено голяма тежест, защото той е носител на наградата за цялостен принос на Българския лекарски съюз. Носител е и на ордена “Св. св. Кирил и Методий”, който е сред най-значимите признания в медицината.

Младен Григоров
Проф. Младен Григоров не вижда смисъл от ваксинации срещу Ковид

Днес проф. Григоров е на 83 г., има своето мнение за коронавируса и то се различава от това на властимащите и лекарите около тях.

Според кардиолога COVID-19 е изкуствено създаден вирус, който не е чак толкова опасен и чиито цели нямат нищо общо със здравето на хората.

“Коронавирусът е създаден в лаборатория. Неговото предназначение е да бъде билогично оръжие, което да срине икономиките на страните в цял свят.” – твърди проф. Григоров.

Той не вижда абсолютно никакъв смисъл от ваксините срещу Ковид-19, защото те не могат да направят траен имунитет, пише Lupa.bg.

“Ваксините са напълно безсмислени. Срещу този вирус може да се постигне имунитет само за 3 месеца, ако не си го преболедувал. После пак можеш да се разболееш” – твърди доайенът на родната кардиология.

Излиза, че ако човек, който не е изкарал вируса, има намерение да живее само 3 месеца, може да си сложи ваксините, но ако иска по-дълъг живот, няма смисъл да се боцка.

Проф. Младен Григоров намира здравните системи на повечето страни по света за доста неприемливи, щом един такъв вирус ги е направил на пух и прах.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
“Фигурин

“Не може да има 60 000 научни статии по този въпрос за няколко месеца, това означава пълна безпомощност” – убеден е 83-годишният лекар.

За Михаил Здравков

Прочети още

Лепенки за Кокоши трън, Брадавици,

Кои немски лепенки за кокоши трън са ок? Как действа риванол? Как се ползват?

Какви лепенки за кокоши трън да изберем? Действие на салицилови лепенки. Кои са добрите немски …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *