Д-р Антония Първанова разкри страшна шашма: Някои получават ваксина, а други физиологичен разтвор!

Д-р Антония Първанова продължава да гледа скептично на ваксините “Пфайзер” и “Бионтех”!

Педиатър Антония Първанова разкри страшна шашма, свързана с ваксинацията срещу COVID-19. Оказва се, че не всеки ваксинирал се получава ваксината.

Евродепутатката е намерила и доказателства за подкрепа на тази своя теза. В официален сайт, занимаващ се с ваксинациите – ClinicalTrials.gov, е изложена информация, макар и със ситен шрифт, която говори, че в момента е стартирала не ваксинацията срещу Ковид-19, а клинично проучване.

Същинската част на проучването започва на 29 април 2021 г. и завършва на 30 юли 2021 г. В този период ще се разбере колко точно безопасна е “Пфайзер” и какви са страничните й ефекти.

Антония Първанова
Д-р Антония Първанова разкри страшна шашма с ваксините

Въпреки тази информация, ваксинациите по света вече започнаха. У нас досега са се ваксинирали над 1000 човека. Те обаче очевидно се ползват като опитни зайчета. Тоест чрез тях ще се разбере дали ваксината вреди на здравето и дали има рискове в нея.

Има и нещо друго, което буди интерес. “Някои от хората ще получат ваксина, но други само плацебо (физиологичен разтвор).” – разкрива д-р Антония Първанова.

Не е ясен принципът, по който ще се избира кой да бъде с ваксина и кой с плацебо. Привържениците на теориите на конспирациите се опасяват, че политици, олигарси и други видни хора няма да бъдат рискувани с недоказана ваксина, а ще получат физиологичен разтвор. Ще бъдат обявени обаче като ваксинирани срещу COVID-19.

Прави впечатление и нещо друго. Фирмите “Пфайзер” и “Бионтех”, които са изобретили тези ваксини, са получили грант от Фондация “Бил и Мелинда Гейтс”. Първата в размер на 17 милиона долара през 2016 г., а втората за 100 млн. долара през 2019 г.


Д-р Антония Първанова уби мафията: Лично се убедих, че дават антибиотици на хора, които не са болни от COVID!

Д-р Антония Първанова е от онези лекари, които не могат да се съгласят с поведението на държавата ни по време на пандемията!

Един от големите критици на НОЩ и Бойко Борисов е д-р Антония Първанова. Тя от самото начало на пандемията твърди, че здравната ни система не е подготвена за всичко това и ще рухне.

По-интересното е обаче, че педиатърката твърди, че колегите й не си вършат качествено работата. Според нея те не прилагат добро лечение на болните, а в някои случаи дори прилагат напълно грешно.

Антония Първанова
Д-р Антония Първанова не вярва на ваксините
Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

“Лично се убедих, че се дават антибиотици на хора с много леки симптоми. Те не са болни и не бива да се лекуват с антибиотик. Да не говорим, че някои си позволяват да изписват антибиотици с кортикостероид, което е много опасно за хора, които не са болни.” – споделя д-р Първанова.

Тя е голя критик и на ваксините, които ще пробият в България всеки момент. Според нея е голям риск те да бъдат слагани, тъй като не се знае много за тях, пипе “24 часа“.

“Въпросът е дали ще са безопасни, иначе няма лошо човек да се ваксинира. Не разбирам на каква база ще се избира коя ваксина ще си сложиш. Има вече 4 ваксини, как хората ще знаят коя да изберат?” – пита лекарката.

Тя се опасява за здравето на ваксиниращите се, защото производителят на западните ваксини иска да не поема отговорност при странични ефекти, което я навява на мисълта, че тези ваксини не са безопасни.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

“Това е грубо показване на закона, досега не е имало такова нещо, производителят да не поема отговорност. Това е направо скандално.” – смята евродепутатката.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Самата тя твърди, че вече е преболедувала коронавируса. Тествала се е за антитела и резултатът показва, че се е сблъсквала с вируса. Симптомите й са били задух и загуба на обоняние.

 

За Михаил Здравков

Прочети още

hasan-efraimov_600x380

Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това

Хасан Ефраимов няма да участва в призивите за ваксинации и не иска да работи в …

3 Мнения

  1. Проклетник

    Д-р Антония Първанова я много харесвам, пекана е. Има акъл тази жена. Само дето е цариска, като Бохо. Тоест и тя, и Бохо са чеда на Путин. Той ги инфилтрира в България, заедно с Царо.

  2. Тя пък Първанова какво е заритала за тая ваксина? Или предпочита да ѝ се сложи и на нея физиологичен разтвор? В първата ваксина според мен няма нищо опасно. Лошото идва после, когато приемем ежемесечните или годишните ваксини за нещо нормално. Тогава вече ще ни слагат каквото си пожелаят изродите, а защо не и чип. Впрочем и за чипа ще има идиоти, които ще се натискат, както сега се натискат за ваксината. То ще бъде уж за тяхна сигурност.

  3. Марко Марков

    Да, в името на сигурността някои хора и душата си ще си продадат. Буквално. Всъщност за душата е цялата дандания. На материалистите не им пука за душата, тя не съществува, затова първи ще си я продадат. Всичко ще бъде доброволно. Някои ще се пререждат, за да си продадат душата първи, за тях това ще е страшна далавера. За тези хора трагедията “Фауст” от Гьоте е глупост. По тази причина смятам, че те си заслужават да си загубят душата. Освен ако не размислят разбира се, имат (малко) време да го сторят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *