Имаш два или повече бързи кредита? Спести си излишните главоболия като ги обединиш в един! Ето как!

Днес бързите кредити са удобен и лесен начин да решите непредвидени финансови проблеми.

Бързо попълвате формите за кандидатстване, още по-бързо получавате парите и готово – проблемът е решен.

Днес вече можете да кандидатствате за повече от един кредит и да получите одобрение на всичките си кандидатури. Така, бързо и лесно можете да се сдобиете с повече средства, но това може да изиграе лоша шега.

Наличието на повече от един бърз кредит означава повече вноски всеки месец, а те могат да утежнят значително бюджета и дори да се стигне до забави и влошена кредитна история, ако не успявате да се справите.

Познато ли Ви е?

Искате ли да обедините кредитите си в един по-изгоден и да плащате само една месечна вноска?
Искате ли да подобрите финансовото си положение, дори да имате лоша кредитна история?
Осигурете си финансовото спокойствие, от което имате нужда, с Izbiram.bg. Ние работим с всички лицензирани, небанкови финансови институции, за да предоставим на своите читатели възможността бързо и лесно да сравняват условията и да изберат най-добрия кредит за себе си.

Как работим?

Ако имате два или повече бързи кредита и искате да ги обедините в един, в нашата платформа ще откриете списък с най-изгодните бързи кредити, които може да намерите на пазара в момента. Ще можете да се запознаете с характеристиките на всеки от тях и да изберете кредита, от който се нуждаете.

Защо Izbiram.bg?

Ако искате да рефинансирате кредитите си, трябва да преминете през няколко стъпки:

  1. Да определите сумите, които остават да платите до погасяването им;
  2. Да сметнете общата сума, от която се нуждаете, за да погасите всички кредити;
  3. Да изчислите сума, която ще ви бъде най-удобно да внасяте като вноска.

След като знаете всичко това, трябва да изберете финансова институция, която може да Ви отпусне нужната сума. Разглеждането на сайтовете на различните фирми, предлагащи бързи кредити, може да Ви отнеме много време и усилия. Izbiram.bg е платформа, в която може да откриете решение на финансовите си проблеми, без да се налага да разглеждате множество различни сайтове. В нашата секция Изгодни бързи кредити ще откриете подробна информация за фирмите, предлагащи бързи кредити, техните промоционални условия и продукти.

А когато изберете компанията, на която да се доверите, можете да кандидатствате за избрания кредит директно в сайта.Бързи кредити -01

Ами ако имам лоша кредитна история?

Ако имате забава по кредитите си, това най-вероятно се е отразило в ЦКР под формата на лоша кредитна история. Може би си мислите, че това ще усложни значително обединението на кредитите, но не винаги е така. Дори при забава има как да рефинансирате кредитите си, за да изчистите кредитната си история, за да изплащате спокойно само една вноска.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Ние, от Izbiram.bg, имаме една основна цел: Да подобрим финансовата култура в България. Ето защо постоянно се стремим не просто да предлагаме изгодни, финансови продукти, но и информираме читателите си за най-добрите услуги, които могат да открият на българския пазар. За да постигнем целта си, постоянно проучваме и анализираме характеристиките на предлаганите финансови продукти и услуги в търсене на най-добрите. Така, Вие ще можете лесно и бързо да изберете най-доброто за своите финансови нужди. Проучванията, които периодично организираме, имат за цел да разберат и да Ви информират за това какво точно се случва, когато кандидатствате за бърз кредит в офис на фирма.

За Ивелина Димитрова

Прочети още

платформите за залагания 03

Мобилна революция в платформите за залагания

Напредъкът и усъвършенстването на мобилните технологии промени бита на хората, предимно в положителен аспект. Даде …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *