Ще направи ли Кирил Петков нова партия заедно с Румен Радев?

Възможна ли е нова партия на Кирил Петков и Румен Радев и ще има ли успех тя? Получихме интересен коментар от читател на “Паралел 42”, върху който искаме да поставим акцент с това видео.

Той дава една интересна гледна точка върху евентуалното развитие на нещата в България. За някои от възможните изходи от политическата криза в момента сякаш не се е сещал никой. Ето какво четем от Васил Йончев (вижте видеото):

Има един-единствен изход от кризата, в която ни вкарват ИТН и неговите потенциални партньори. Те упорито не могат да се разберат и да съставят правителство. Дори и сега да успеят да го съставят, не е ясно колко дълго ще продължи да живее то, тъй като няма необходимата парламентарна подкрепа.

Добър вариант за България е президентът Румен Радев заедно с култовите министри от служебното правителство заедно да направят партия и да кандидатстват с нея на следващите избори. Когато и да са те. Кирил Петков и Асен Василев, а също и Румен Радев са политици, които имат всенародното одобрение. Единственият им недостатък е, че се свързват с компрометирани партии. Тези партии им пречат да изявят целия си потенциал.

Кирил Петков например все още се изживява в качеството си на протестиращ срещу статуквото и с това попада под влиянието на Демократична България. Последните го ползват като свой коз, но и в същото време го ограничават в неговото развитие. Както знаем, думата партия означава “част” от избирателите, които се опитват да наложат волята си над останалите чрез избори. Ако Кирил Петков продължи да се изживява като част от Демократична България, това ще му пречи да изяви пълния си потенциал. Нова партия обаче, в основата на която стоят и президентът Румен Радев, и министърът Асен Василев, ще позволи да се вземат повече гласове, отколкото може да се получат само от Демократична България.

Вече Кирил Петков е по-голям от споменатата партия. Той дори и не членува в нея. Ако малко го ядосат, винаги може да каже: “Кои сте вие, момчета? Аз съм Кирил Петков, а вие кои сте?”. Така че според мен е по-добре да се еманципира от тях и да не се стига до крайности. Няма как Петков вече да не е мислил за тези неща. Той е умен и свободолюбив човек и е твърде възможно да не е съгласен с някаква част от нещата, които му се натрапват от партията. Ако той се освободи от тях и направи своя политическа организация заедно с другите политически мъже, които вече споменах, Петков ще спечели много. Тогава при едни следващи избори би могъл да се коалира с Демократична България и да направят заедно прилично мнозинство, което да състави кабинет.

Една трудност при осъществяването на тази идея са другите личности в евентуалната бъдеща партия на Кирил Петков: Румен Радев и Асен Василев. За първия от тях знаем, че и до ден-днешен той си има слабост към Путин и че не е казал една лоша дума за завземането на Крим. За другия пък тепърва започват да излизат компромати. Така че трудностите тепърва предстоят и Кирил Петков трябва да бъде наистина внимателен. Друга трудност може да бъдат поддръжниците на Демократична България, които веднага биха го нарекли глупак и предател. Те претендират да са много умни, но няма да успеят да вникнат в ползата от създаването на една нова партия с Кирил Петков и Румен Радев начело. Естествено, това са умни политици и със сигурност знаят по-добре от мен как да излязат от тази ситуация. Така че не ми остава нищо друго освен да сложа край на анализа си и да продължа да наблюдавам какво се случва на политическата сцена.

Това беше коментар от читателя на “Паралел 42” Васил Йончев, който той ни изпрати. Ще акцентираме и в бъдеще на други такива политически и прочие прогнози, пратени ни от читатели. Кажете ни какво мислите за тези неща? Според вас възможно ли  е Кирил Петков и Румен Радев да направят нова партия? Ще има ли успех тя? Неговите съмишленици от Демократична България ще бъдат ли благосклонни към една такава нова партия, макар и партньорска, а не точно тяхна? Пишете ни! Най-интересните материали и прогнози ще публикуваме на сайта и в канала.


По-долу продължаваме с една статия от по-рано.

Имаш два или повече бързи кредита?

“Фигурин

Спести си излишните главоболия като ги обединиш в един! Ето как!

Днес бързите кредити са удобен и лесен начин да решите непредвидени финансови проблеми.

Бързо попълвате формите за кандидатстване, още по-бързо получавате парите и готово – проблемът е решен.

Днес вече можете да кандидатствате за повече от един кредит и да получите одобрение на всичките си кандидатури. Така, бързо и лесно можете да се сдобиете с повече средства, но това може да изиграе лоша шега.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Наличието на повече от един бърз кредит означава повече вноски всеки месец, а те могат да утежнят значително бюджета и дори да се стигне до забави и влошена кредитна история, ако не успявате да се справите.

Познато ли Ви е?

Искате ли да обедините кредитите си в един по-изгоден и да плащате само една месечна вноска?
Искате ли да подобрите финансовото си положение, дори да имате лоша кредитна история?
Осигурете си финансовото спокойствие, от което имате нужда, с Izbiram.bg. Ние работим с всички лицензирани, небанкови финансови институции, за да предоставим на своите читатели възможността бързо и лесно да сравняват условията и да изберат най-добрия кредит за себе си.

Как работим?

Ако имате два или повече бързи кредита и искате да ги обедините в един, в нашата платформа ще откриете списък с най-изгодните бързи кредити, които може да намерите на пазара в момента. Ще можете да се запознаете с характеристиките на всеки от тях и да изберете кредита, от който се нуждаете.

Защо Izbiram.bg?

Ако искате да рефинансирате кредитите си, трябва да преминете през няколко стъпки:

  1. Да определите сумите, които остават да платите до погасяването им;
  2. Да сметнете общата сума, от която се нуждаете, за да погасите всички кредити;
  3. Да изчислите сума, която ще ви бъде най-удобно да внасяте като вноска.

След като знаете всичко това, трябва да изберете финансова институция, която може да Ви отпусне нужната сума. Разглеждането на сайтовете на различните фирми, предлагащи бързи кредити, може да Ви отнеме много време и усилия. Izbiram.bg е платформа, в която може да откриете решение на финансовите си проблеми, без да се налага да разглеждате множество различни сайтове. В нашата секция Изгодни бързи кредити ще откриете подробна информация за фирмите, предлагащи бързи кредити, техните промоционални условия и продукти.

А когато изберете компанията, на която да се доверите, можете да кандидатствате за избрания кредит директно в сайта.Бързи кредити -01

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Ами ако имам лоша кредитна история?

Ако имате забава по кредитите си, това най-вероятно се е отразило в ЦКР под формата на лоша кредитна история. Може би си мислите, че това ще усложни значително обединението на кредитите, но не винаги е така. Дори при забава има как да рефинансирате кредитите си, за да изчистите кредитната си история, за да изплащате спокойно само една вноска.

Ние, от Izbiram.bg, имаме една основна цел: Да подобрим финансовата култура в България. Ето защо постоянно се стремим не просто да предлагаме изгодни, финансови продукти, но и информираме читателите си за най-добрите услуги, които могат да открият на българския пазар. За да постигнем целта си, постоянно проучваме и анализираме характеристиките на предлаганите финансови продукти и услуги в търсене на най-добрите. Така, Вие ще можете лесно и бързо да изберете най-доброто за своите финансови нужди. Проучванията, които периодично организираме, имат за цел да разберат и да Ви информират за това какво точно се случва, когато кандидатствате за бърз кредит в офис на фирма.

За Ивелина Димитрова

Прочети още

milen_600x400

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори! Година и 4 месеца …

3 Мнения

  1. Защо не имаме си президент министър И на местото на Гешев е Бойко Рашков Хора ,какво ни трябва още и имали по добри от тях не вили омръзна да ги гледаме как се карат и после колко са едини когато гласуват за техните заплати

  2. Народа го иска!Стига с тоя стари мутри!Върнете децата ни които учиха и се се доказаха в чужди държави и останаха там!Не може един чалгаджия който е бил свързан с мутрите за да успее да ни предлага министри!

  3. Като идея е чудесно!!!!!Но надали!!!!
    Поне видяхме как може да изглежда едно политически отговорно правителство!!!!!
    С тези кресливи партии ,едва ли ще ни се случи нещо подобно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *