Николай Слатински: Въобще не съм сигурен, че статистиката за коронавируса у нас има нещо общо с истината

Да дадеш на правителството парите ни е все едно да дадеш на пъпчив пубертет бутилка уиски и ключовете от колата си

Последната седмица на ноември новозаразените са най-малко за изнтичащият месец. Защо това все още не е повод за радост? Това е коментар на професор Николай Слатински във фейсбук профила му. Там той казва, че

гледа в стрес и ступор

как властта начело с Бойко Борисов харчи парите на българските и европейските данъкоплатци като за последно. А читателите му го допълват: Или да дадеш бръснач на шимпанзе.

Професор Николай Слатински публикува вече станалия редовен за него седмичен анализ на епидемията от коронавирус у нас. И така, изминалата седмица, според него, е била най-слабата ноемврийска по отношение на нови заразени. Това е положителна новина. Но не бързайте с изводите.

По-малкият брой заразени се дължи на по-малко направените PCR тестове. Но картината според проф. Слатински не е реална, защото статистиката не отчита антигенните тестове. Поради липса на лаборатории, а и

заради недостъпната цена

за голяма част от населението, заради необходимостта от пътуване, в по-малките селище хората не си правят необходимото тестуване.

Така че статистиката, с която всеки ден ни бомбардират, е доста далече от истината. Слатински отива и още по далеч: “Аз, казва той, въобще не съм сигурен, че тази статистика има нещо общо с истината”. Няма как

да се сумират неверни резултати

и от тях да се получи верен резултат, коментира професорът.
Той обаче подчертава, че въпреки тенденцията на спад от 40 на 35 на сто, процентът на позитивните тестове спрямо всички направени тестове е смазващо висок. Това показва, че бедата, в която се намираме, продължава.

Вижте целия анализ на професор Слатински с още много цифрови данни ТУК:

  https://www.facebook.com/nikolay.slatinski/posts/5218514888189167

Вижте какво сме писали по-рано за #НиколайСлатински


Проф. Николай Слатински: Заложници сме! Управляват ни психично болни! Унищожават ни с кражби и малоумие!

“Фигурин

Бойко Борисов се закопава с всеки изминал ден, повлича след себе си България

Убийствена дисекция на трагичното управление, по-точно на управленския хаос, който взема все повече и повече жертви, прави преподавателят в УНСС и Военна академия професор Николай Слатински във фейсбук.

Управляващите са абсолютно неадекватни,

защото си живуркат в измислен от тях свят. В техния свят в болниците е пълно със свободни места, пълно е с достатъчно медицински персонал, няма дефицит на лекарства. Българите никога не са били толкова богати.

В същото време кралят слънце |#БойкоБорисов взема всеки ден решения, бързо след това с благи думи ги отменя, после пък отменя ОТМЕНЕНИТЕ РЕШЕНИЯ с още по-мазни приказки. И накрая никой нищо не разбира – взето ли е въобще някакво решение и какво в крайна сметка е то. За едно и също нещо – куп противоречащи си решения и действия.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Все повече хора – наблюдавайки променящата се напоследък с дни физиономия на Бойко Борисов, се питат:

Луд ли е? Пиян ли е. Дрогиран ли е?

И всичко това гарнирано с липса на какъвто и да е дори посредствена интелигентност, “компенсирана” от невиждана арогантност и простотия.

Не, не заслужава България това наказание! Не смейте да казвате, че сами сме си го избрали. Това е вярно само частично за първия кабинет на Бойко Борисов заради желанието на хората да бъдат отсвирени от властта БСП-арите заедно със Сергей Станишев. От там нататък мафията взе нещата в ръцете си и

не позволи на никой друг гък да каже.

Сега вече и децата знаят – Борисов не подава оставка, защото друг ще брои гласовете на изборите. А това за егото му означава окончателно душевно опустошение. И още по-лошо: почти сигурно – съд и затвор, ако преди това “аверите” му от подземния свят не го гръмнат заради пари, разбира се, те само за това са готови да стрелят на месо.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Вижте пълния текст на Николай Слатински с много сатистически данни и анализът му ТУК:

За Елена Иванова

Прочети още

milen_600x400

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори! Година и 4 месеца …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *