Проф. Николай Слатински: Заложници сме! Управляват ни психично болни! Унищожават ни с кражби и малоумие!

Бойко Борисов се закопава с всеки изминал ден, повлича след себе си България

Убийствена дисекция на трагичното управление, по-точно на управленския хаос, който взема все повече и повече жертви, прави преподавателят в УНСС и Военна академия професор Николай Слатински във фейсбук.

Управляващите са абсолютно неадекватни,

защото си живуркат в измислен от тях свят. В техния свят в болниците е пълно със свободни места, пълно е с достатъчно медицински персонал, няма дефицит на лекарства. Българите никога не са били толкова богати.

В същото време кралят слънце |#БойкоБорисов взема всеки ден решения, бързо след това с благи думи ги отменя, после пък отменя ОТМЕНЕНИТЕ РЕШЕНИЯ с още по-мазни приказки. И накрая никой нищо не разбира – взето ли е въобще някакво решение и какво в крайна сметка е то. За едно и също нещо – куп противоречащи си решения и действия.

Все повече хора – наблюдавайки променящата се напоследък с дни физиономия на Бойко Борисов, се питат:

Луд ли е? Пиян ли е. Дрогиран ли е?

И всичко това гарнирано с липса на какъвто и да е дори посредствена интелигентност, “компенсирана” от невиждана арогантност и простотия.

Не, не заслужава България това наказание! Не смейте да казвате, че сами сме си го избрали. Това е вярно само частично за първия кабинет на Бойко Борисов заради желанието на хората да бъдат отсвирени от властта БСП-арите заедно със Сергей Станишев. От там нататък мафията взе нещата в ръцете си и

не позволи на никой друг гък да каже.

Сега вече и децата знаят – Борисов не подава оставка, защото друг ще брои гласовете на изборите. А това за егото му означава окончателно душевно опустошение. И още по-лошо: почти сигурно – съд и затвор, ако преди това “аверите” му от подземния свят не го гръмнат заради пари, разбира се, те само за това са готови да стрелят на месо.

Вижте пълния текст на Николай Слатински с много сатистически данни и анализът му ТУК:

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

 

За Елена Иванова

Прочети още

h

Мутрите пак развъртяха бухалките: Удрят с измислена жестока глоба “Хиполенд”!

Делян Пеевски бави, но не забравя. Мафиотите не прощават. Мъстят за изречени критични позиции, за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *