Люба Кулезич: Бухалките на управляващите НАП и ДАНС погнаха и телевизия “Евроком”

Страховито писмо, с подател ДАНС, но в много неугледен плик им изпраща недвусмислена закана – скъсана реклама, на една страна от която се пече шишче на грил, а от другата страна – домакиня

Има ли още някой наивник с промит мозък, който да се съмнява, че мафията владее България, че я “управлява” по мафиотски?

Искането на НАП е меко казано странно

– да се посочат рекламодателите в предаванията на Люба Кулезич, Сашо Диков и Владо Береано – едни от малцината журналисти у нас с остри публицистични предавания в ефир срещу безобразията, некадърността и погазването на законите.

Това искане е направо смешно, защото рекламодателите се виждат кои са на всяка една реклама – иначе защо ще си харчат парите, без да очакват възвръщаемост от тях?

Годишният оборот на телевизия “Евроком” е скромен

– 800 хил. лева и е прозрачен, уверяват от медията. Говорим за оборот, а не за печалба. ДАНС например проспива как навремето хазартният бос Васил Божков изтегля от сметките си 67 милиона лева, за да ги предаде на Владислав Горанов и Бойко Борисов, но сега приоритет са й неугодните медии, очевидно по заповед на щуката.

Всъщност бухалката е насочена повече към рекламодателите – да ги сплашат, да се откажат да рекламират и така

да фалират телевизията.

Помните ли едни кървави агнешки главички? А едни отвъртени болтове на гума на служебен автомобил? Те бяха адресирани също към един критикар на мутрите – шефът на Висшия касационен съд Лозан Панов?

Има ли нормален човек в България, освен ако не е престъпник или мутра, който да иска подобни човешки мутанти да управляват България, да се гаврят с народа , да прахосват милиардите му от бюджета за свои мутри, да продават златото й и да унищожават природата на България?

Оставка!

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

 

За Елена Иванова

Прочети още

maxim-staviski_600x420

Убиецът Максим Стависки: Прославих България, а се отнесоха с мен като с боклук! Няма да се върна

Максим Стависки е скъсал завинаги с България! Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне за двойки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *