Не за вярване! МВР министърът Христо Терзийски топи протестиращите в Европарламента!

Управляващите мутри усмърдяха, ограбиха, изнасилиха България и не спират, и не спират да наглеят!

И нито дума за позорния начин, по който пребиха две момчета в първия ден на протестите, нито дума как и защо преследвака като дивеч в малките тъмни улички кротки протестиращи, които се прибираха към домовете си.

Спомняте ли си какъв беше коментарът на политическия анализатор Осман Октай още в първия ден, когато беше назначен за министър Христо Терзийски? “Бийте ги!”, това му е заповядано от Борисов. Видя се, че е добросъвестен подчинен.

Нито дума не казва министърът защо така светкавично беше сменен

ортакът от подземния свят на Бойко Борисов

– предишният МВР министър Младен Маринов. Оставането му на поста стана непоносимо и неизгодно и за управляващата шайка заради позорното пребиване на двете момчета от десетина полицаи, ритащи със злобна самозабрава един един единствен невъоръжен дори с цвете човек зад колоните на Министерския съвет.

Та това лице – министър Терзийски, е подбрал клипове, които показват

платената от мутрите на власт агресивна агитка,

която ги напада, пък строените му подчинени като едни същински плазмодии стоят и нищо не правят. Нищо не правят, защото не им позволяват началниците. Целта – за да озлобеят, както стана ясно на всички в късните часове на 2- септември и да пролеят кръвта на протестиращите. Министърът брои ранените полицаи и зъб не обелва за ранените и арестувани протестиращи. Някои от които изпаднаха в кома.

Никога милиционерите на висок пост не отговориха на ключовия въпрос: като как така агитката носеше метални тръби, лютив спрей, павета при строгия пропускателен режим за всички останали?.И обърнете внимание – бяха вкарали “незабелязано” не просто слама, а цели неразвързани огромни бали, които хвърляха срещу полицаите. Същите, които проверяваха всяка чанта и раница на протестиращите. Но не забелязаха огромните бали? Най-голямата ви грешка милиционери е, че

смятате българските граждани за по-тъпи от вас.

Грешите. Тотално. Спомнете си и още две неща: “Бивш министър на вътрешните работи командваше агресивната агитка”, каза публично бившият офицер от НСО Николай Марков. Нещо повече – сред агресивните “протестиращи” над “невинните” полицаи той беше разпознал цивилни служители на МВР.

“Фигурин

Спомнете си и още един очеваден факт: как така близо 80 дни протестиращите не проявиха никаква агресия, а тогава – на 2-и септември, на Първото велико въстание, станаха агресивни? И после – пак кротки. Да се чуди човек…

Тези хора там воглаве с Борисов, който всички знаем, че той ги командва да вършат тези издевателства, до такава степен са с оскъдни интелектуални възможности, че дори провокациите и престъпленията си не могат да ги организират и реализират без да се издънят.

И сега един цял министър на силово ведомство, преназначено да спазва закона – тоест обществения ред, “плаче” като ощипана на хорото мома.

И за да оправдае крокодилските си сълзи

прави компилация в стил “Избрано от МВР пикчърс” за насилието над полицаи. И нито дума, нито кадър, за зверствата на полицаите над протестиращите. С това отговаря на въпроси в нашия парламент. Но още по-скандалното е, че тази цензурирана подборка я изпраща в Европейския парламент – да се види какви полицаи е имала, има и дай Боже – никога повече да няма, България. В отговор на питане от Европа за насилието при протестите над журналисти.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

С този отговор очевидно се цели изпреварващо подгряване на европейската “публика”, която вика на изслушване в Европарламента Бойко Бориков и главният прокурор Иван Гешев.

Там те ще се пробутват за жертви.

Вече опитаха веднъж този номер като изпратиха да ги заместят разни калинки и предизвикаха възмущението на евродепутати, за да се стигне до там да ги нарекат с истинските им имена – бандити. Нещо, което доскоро беше абсолютно  недопустимо в речника на Брюксел. И въпреки провала им – същия тъп номер.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Осмърдяха, ограбиха, изнасилиха България! И не спират, и не спират да наглееят!

# Оставка, мутри долни!

За Елена Иванова

Прочети още

maya-manolova_600x400

Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Мая Манолова е човекът, който ще сложи тотален край на опитите на Бойко Борисов да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *