Глобалистът Дейвид Брауер: Раждането на деца трябва се превърне в наказуемо престъпление срещу обществото

Щом населението е излязло извън контрол, то са необходими авторитарни правителства, дори фашизъм, за да се съкрати

Сега става ли очевадна истинската причина за поставянето и на здрави, и на болни, под карантина в целия свят?

На световни форуми обичайните заподозрени през последните десетина години непрестанно умуват как да намалят населението на света. По-нататък в текста ще видите изумителни неприкривано хитлеристки техни становища и препоръки. И става ясно защо в света се случват все по-ужасяващи събития.

Какво трябва да се предприеме, за да се ускори съкращаването на раждаемостта в най-слабо развитите страни (съпоставете препоръките за легализация на наркотиците, хомосексуализма, проституцията при едновременен отказ от изследвания и принудително лечение).

Основателят на “Майкрософт” Бил Гейтс: “В момента в света (2009 г.) живеят 6,8 милиарда човека. Броят на населението стремително се приближава до 9 милиарда. Ако сега реално поработим добре над новите ваксини, медико-санитарната помощ в областта на репродуктивното здраве,

е възможно да намалим населението с 10-15 на сто.”

Джон П. Холдрен, съветник по науката при президента Барак Обама: “Би било по-лесно да осъществим програма по стерилизация на жените след раждането на второ или трето дете”.

Милиардерът Дейвид Рокфелер: “Негативното влияние на ръста на броя на населението върху цялата наша планетарна екосистема е ужасяващо и очевидно”.

Жак Ив Кусто: “За да се стабилизира броят на световното население ние трябва

всеки ден да унищожаваме по 350 хиляди човека”.

Основателят на Си Ен Ен Тед Търнър: “Само население 250-300 милиона да съкратим от сегашното ниво би било идеално”.

Принц Филип, херцогът на Единбург: “Ако се преродя бих искал да се върна на Земята като вирус-убиец, за да намаля човешката популация”.

Дейвид Брауер, първият изпълнителен директор на природозащитната организация “Клуб Сиера”: “Раждането на деца трябва да стане наказуемо престъпление срещу обществото, ако родителите нямат разрешение от правителството. Всички потенциални родители трябва да са задължени да използват контрацептивни химически препарати. Правителствата трябва да дават противоотрова на гражданите, избрани да родят дете”.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Основателката на Американската Федерация за семейно планиране Маргарет Сенджър: “Висша проява на милосърдие, което семейството може да даде на едно от своите деца, това е да го убие!”.

Томас Фъргюсън, бивш чиновник от Държавния департамент на САЩ по населението: ” Има само една тема в нашата работа – ние сме длъжни да съкратим числеността на населението. Или правителството ще го направи по нашите добри, чисти методи, или то ще има неприятности, които имаме подобно в Салвадор или Иран. Населението е политически проблем. Щом населението е излязло извън контрол, то са необходими авторитарни правителства, дори фашизъм, за да се съкрати”.

Руснакът г-н Попов: “Трябва да се установят строги нормативи за раждаемостта с отчитане на натрупаното от всяка страна богатство… Не бива най-бързо от всички да се размножават нисшите… Перспективни са генетическият контрол още на стадий зародиш и по този начин –

постоянно почистване на генофонда на човечеството”.

Хилъри Клинтън, ръководител на Държавния департамент на САЩ: “През тази година САЩ възстановиха финансирането на репродуктивното здравеопазване чрез фонда на ООН “Население” , очакват се и още по-големи капиталовложения. Неотдавна Конгресът на САЩ отдели над 648 милиона долара за чуждестранна помощ на програмите за семейно планиране и репродуктивно здраве в целия свят. Трябва да добавим, че това крупно вложение на парични средства е за повече от десет години. Докато имаме президент демократ”.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Във връзка с това трябва да споменем едно загадъчно съоръжение, построено от неизвестен поръчител през 1979 г. в САЩ

Това са така наречените “Скрижали на Джорджия”. Първите две точки на тези скрижали гласят:

1.Нека земното население никога не превишава 500 милиона човека, живеейки в постоянно равновесие с природата. 

2.Разумно регулирайте раждаемостта, повишавайки ценността, жизнената подготовка и многообразието на човечеството.

И последната точка: Не бъдете раков тумор за Земята. Оставете място и на природата.

Както виждаме идеята за контрол над човешката популация не е фантастика, а заповед, изсечена върху камък.

А сега реално. Изказване на Дейвид Рокфелер пред ООН през 2008 г за пренаселването и контролът върху популацията на човечеството: “Доста иронично е, че бидейки толкова изобретателни в подобряването на човешкото благополучие в същото време ние създаваме нови проблеми. Те водят до тревожни катастрофични бедствия за биосферата, в която живеем всички ние. И тук изниква дилемата, пред която всички ние се сблъскваме. Позволете ми да илюстрирам. Подобряването на здравето повлече след себе си прираст на населението с 60 % за последните 40 години. За този период средната продължителност на живота нарасна от 46 години през шейсетте, до 63 години сега.

Евелина Лютова

Това развитие от една страна увеличава броя на лицата, заети в икономиката. От друга влече до увеличаване на населението на земното кълбо, което към 2020 година ще достигне до 8 милиарда. Негативното влияние на този ръст върху екосистемите на планетата ще стане очевидно. Как предлагате ООН да управлява пренаселването? На растящата експлоатация на запасите от енергия и вода? Това е предмет за безпокойство. Отровните отпадъци от широко разпространяващата се индустриализация увеличават излъчването им в атмосферата до опасни равнища.

Докато народите не се съгласят да си сътрудничат и да преговарят за регулиране на ръста на населението и деградацията на околната среда възможността за живот на планетата в бъдеще е под заплаха. Поради тази причина съвещанието на ООН трябва да бъде фокусирано върху проблемите с ръста на населението. Но полемиката, възникнала на конференцията, илюстрира съпътстващият риск, който изисква дълбока морална оценка. ООН може и е длъжна да изиграе съществена роля в помощ на света, да намери удовлетворяващ път за стабилизиране прираста на населението и стимулация на икономическото развитие в дух, приемлив за религиозните и моралните съображения.

Икономическият ръст, разбира се, подобрява нивото на живот на растящото население. Но отсъствието на внимателна координация при увеличаването на

икономическия ръст се явява заплаха за околната среда.

Това беше главната тема за обсъждане на подобна конференция преди две години. Особено внимание беше отделено на устойчивото глобално развитие”.

Има ли някой, който да твърди, че Рокфелер не говори неистини?

Но заради това чии корпорации и предприятия вече десетки години унищожават планетата може ли да му се вярва? Техните методи са видими: Войни, изтребление на народи. Алкохол, наркотици. Разврат и унищожаване на семействата. Власт, контрол и обогатяване.

Тези хора лъжат. Те мислят само за себе си!

Сега си спомнете как неотдавна и за доста време спомнете целият свят бе поставен под карантина. Как затвориха предприятията, как фалира авиацията, туризма и у нас, и по света, как Сорос, папа Франциск и цяла плеяда от милиардери и държавни и финансови ръководители заговориха за ЗАНУЛЯВАНЕ и РЕСТАРТ на света през 2021 г.в Давос. Световният икономически форум в този швейцарски град се проведе в последната десетдневка на януари 2020 г. Иначе казано светът още не знаеше, че ще бъде поставен в нечувана и невиждана карантина. И болни, и здрави.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Помните ли как преди няколко години един посланик на САЩ в България каза Ейвис Боулън каза в прав текст: „Повече от 4 милиона не ни трябвате”.

И някак без никакво мисловно усилие се вижда как нищо не е случайно. Все същото – грижа за човечеството и природата в полза на едни за сметка на затриването на други. Просто не се търси никакъв друг вариант. Тези, които са на върха на пирамидата – те управляват света в само в своя полза.

Този текст е резюме от проведен форум за политиката на Подразделението ООН по въпросите на народонаселението – 2009 г.

За Елена Иванова

Прочети още

maxim-staviski_600x420

Убиецът Максим Стависки: Прославих България, а се отнесоха с мен като с боклук! Няма да се върна

Максим Стависки е скъсал завинаги с България! Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне за двойки …

6 Мнения

 1. emilyano calabrese

  съгласен съм с тебе рептилов шибаняко -първо вазия и африка отиди и направитовадобро дело после втурция и околността и -в българия техния потур4енци и помъ4еняци .и югославията съкрати населението без естествено словените и хърватите.

 2. Да ви еба майката мръсна

 3. maika ti umrqlo kuche da eba nqma koi da ti odreje klavata bukluk

 4. Той си заминава, колкото и кръв да пие от малки деца. Нооо има голяма група последователи които по настървено ще спазват идеята на този болен мозък.

 5. Вержиния

  Проблемът не е в прираста на населението. А в желанието си елитът да властва и контролира в нови условия. До сега голяма част от населението- работническата класа беше управлявано чрез необходимостта да ходи на работа. В бъдеще професиите продавач, чистач, шофьор и много други ще бъдат подменени от И.И. И всички тези безработни ще са безполезни и неконтролируеми за елита

 6. Славчо

  Ти пък какво ти влезе че за мангалите говориш сигурно ги сънуваш Хей Къроо тук се говори за целия свят а като ме еи става кураж ще си останете все още без деца на вас все някой ви е виновен на калпавия хуй вълната му пречи то и вашата работа е същата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *