Арман Бабикян от “Отровното трио”: Бойко Борисов се тресе от страх!

Изпитва ужас от думата “честни” щом се заговори за избори, а има и сделки за довършване

При предсрочни избори, организирани от служебно правителство, назначено от президента Румен Радев, Борисов няма да може да “следи” вота и това го хвърля в ужас. Изпусне ли изборите – чака го разследване и съд.

Корупцията е пропила в костите на държавата, тя няма цвят. Затова България е най-бедната и най-болната държава в Европейския съюз, коментира пред БТВ пиар експертът Арман Бабикян.

Незабавните оставки на Бойко Борисов и Иван Гешев

са решението на проблема. Един непочтен политик като Борисов може да направи само едно почтено нещо – да подаде оставка.

Изборите у нас от 30 години насам са НЕЧЕСТНИ заради мъртвите души в избирателните списъци. Никой в тази държава „не може” точно да преброи колко човека имат право на глас – това е пълен абсурд, коментира Бабикян. Освен това при всички избори се отчитат

200-300 хиляди бюлетини като невалидни.

Затова нямаме доверие към управляваното от професор Михаил Константинов ведомство. Любопитен факт спомена Бабикян по отношение на компромата с шумното произнасяне пред камера на името на боса от подземния свят Маджо пред Христо Иванов, от “Да, България”. Преди дни лицето Ламбовски се опитало да направи същото и при тях – “Отровното трио”, но не му станала играта. На тези хора проблемът им е в чипа в главата, както казваше царят, коментира Арман Бабикян.

Разбираемо читатели не спират да коментират бурните събития в България и ключовите играчи в тях. Ето едно много показателно мнение:

„Бойко Борисов е една самозабравила се МУТРА. Позволи си да застане пред изстрадалия народ и да укорява, и вика с мръсната си уста, да ръкомаха и удря с крадливите си ръчички, да гримасничи с подпухналата си физиономия.

Властта и алчността са го превърнали в човешки отпадък,

всички го виждат вече. Накрая ще реве истерично пред възмездието”.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Такава е съдбата на всички диктатори. По правило те се самозабравят, закърняват им всякакви сетива за реалността. Затова и падането освен, че е неизбежно, е и много болезнено.

За Елена Иванова

Прочети още

ivan-geshev_600x400

Народът победи! Румен Радев би шута на Иван Гешев, съд за Борисов ще има!

Тотален крах за Иван Гешев, вече никой не го иска! Американският край на Гешев Дните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *