Ахмед Доган даде нишан: Ще помага за изгонването на мутрата Борисов и каскета Гешев

Дори лидерът на ДПС в сянка видя накъде вървят нещата, само не и мутрите, заграбили властта

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган дружелюбно се срещна днес с организаторите на така наречения “Граждански фестивал”, което си е вид кротък протест, край морския му сарай в парк “Росенец”.

“Вие разпределяте порциите на властта. Разпределяйте ги справедливо, ние също искаме да живеем”, чу Доган от плажуващите край сарая. И о, чудо! Доган се усмихва и на два пъти казва: “Добре, добре”.

Изненадата е още по-голяма,

когато Ахмед Доган им обещава да свали и Иван Гешев, и Бойко Борисов. До конкретика обаче не стига.

Коментарите под тази информация са повече от обективни. Читатели са на мнение, че Доган заслужава точно толкова белезници и затвор, колкото Тиквата Борисов и Каскета Гешев и разбира се – Делян Пеевски. Присъстващите не са се сетили или ги е досрамяло да припомнят колко различно – типично мутренско, беше отношението на Доган и на нискочелите му телохранители на държавна издръжка само преди месец.

Не е ясно каква ще е политическата съдба на Христо Иванов занапред, но при победа и изхвърляне на мутрите от изпълнителната власт на България, трябва да сме му безкрайно признателни. Той нагледно ни показа

на какво космическо ниво са издигнати кражбите,

алчността и самозабравянето на върхушката в България. Но понеже за разлика от тиквата Доган е хитър и има пипе в главата, нагоди се по посоката на вятъра, за да си остане недосегаем във висините.

Нещо като при хазартния бос Васил Божков се получава – всички знаем, че не е с чист косъм, но като изяде дървото , мина на страната на справедливостта. Да не забравяме иносказателният израз на прогонения от ДПС Лютви Местан:

” Стъпих на РУСКА МИНА!”

Като навържем някои видими факти, а именно, че сараят е върху имот на руския “Лукойл”, трябва да си имаме не едно, а две наум, че решенията и действията на Доган не се вземат самостоятелно, а под диктовката на КГБ. Твърде вероятно е същата да е причината да не позволяват на страхливата Тиква Борисов да се оттегли, защото много милиарди още трябваше да потекат чрез АЕЦ “Белене” към сейфа на

червения царевич Путин.

Никой на този свят не е нито само черен, нито само бял. Нека и двамата помагат, но нека и двама си платят сметките, така, както ние си ги плащаме и издържаме крадци начело на държавата. Направят ли го – народът е милозлив, ще забрави лошото. Стига да не кривнат отново по тъмните пътеки, защото изкушения ще има и занапред.

Вижте какво сме писали по рано по темата


Доган за Бойко Борисов още през 2009 г.: “Няма нищо по-страшно от мутризацията на политиката!”

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Всички знаем как после Доган и Борисов плеснаха с ръце и се прегърнаха. Спомнете си само за студения резерв. Но казаното от него ни показва, че сме си затваряли очите и ушите за това, което ще ни сполети

Аз съм ги виждал много такива. За мен най-страшното нещо в нашия политически живот е мутризацията на политиката. Мутризацията – имам пред вид какъв бил, що бил с неопределено битие и изведнъж се качва на лодката на властта и започва да дава акъл на другите. Така ли се прави политика, господа? Накъде вървим? Ако точно на този етап

такива типове имат претенции да бъдат премиери.

За какво става въпрос? За какво усещане, за какъв опит, за каква стратегия, за какви национални интереси? Това казва Ахмд Доган по адрес на нахлуващия тогава във високата политика Бойко Борисов още през 2009 г., а поводът е току-що проведените избори за европарламент.

Вижте им само езика, на който говорят. Това е силов език!

Това е езикът на реваншизма,

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

езикът на кой кого победил. Кого си победил? Без конкретни представи за правене на политика, за принципи и философия, да не говорим за вътрешни критерии и т.н.

 

Ахмед Доган, почетен председател на ДПС, но реално истинският председател в сянка

Такива сме ги виждали много. И моята молба е към целия български народ, към медиите специално, защото за мен тези субекти се създадоха от медиите. Изживявайки се като субекти на историята, в правенето на историята, се състезавате с нас и създавате продукти по неясни проекти. И после се чудите как стана така. Така става. Сега обяснете на българския народ за какво става въпрос.

Властта за ДПС не е самоцел. Ас си мечтаех да си почина, защото човек се изморява и от самото управление. Самото управление създава негативи, не си въобразявайте, че ви създава един килим и вие в един момент започвате да се наслаждавате на себе си.

Именно от наслаждаването на себе си започват проблемите.

И в местната, и в централната власт. Затова ДПС не превръща властта в самоцел. Една партия, която превръща властта в самоцел това е началото на края й. Има много новобранци в тази ситуация. Новоизлюпени, които искат за две години да наваксат 20 години. Това просто не може да стане. Да не говорим от гледна точка на компетентност, от гледна точка на познания, без вътрешен, “интимен” политически опит. Няма такова нещо, такива мачовци. Аз също имам силен език. Също мога да критикувам и то – много силно.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

В този контекст бих искал да ви кажа нещо много откровено. Такива субекти, които за няколко години искат да станат премиери на страната, съвестта не ми позволява. Но като човек и философ допускам – що не го пуснем, да видим какво ще стане. И мога да ви кажа какво ще стане.

Евелина Лютова

д-р Ахмед Доган – 08.06.2009г.За мен най-страшното нещо в нашия политически живот е мутризацията на политиката!“ ……

Publiée par Mustafa Karadayi sur Mardi 4 août 2020

За el_em

Прочети още

Не за вярване! МВР министърът Христо Терзийски топи протестиращите в Европарламента!

Управляващите мутри усмърдяха, ограбиха, изнасилиха България и не спират, и не спират да наглеят! И …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *