Николай Марков: Ако бях президент щях такива шутове да забия в задниците на мутро-милиционерите!

Изгориха до основи тази балканска кория, наречена България

Така пламенно коментира срещата на президента Румен Радев с представителите на МВР и ДАНС бившият офицер от НСО Николай Марков във фейсбук. И продължава: Така щях да ги изритам, че да се търкалят по стълбите на президентството. Осъзнайте се какво ви казвам, те от друг тип институционално и интелектуално общуване не разбират, не уважават, не почитат.

Те презират слабите.

Протестиращите били се гаврили с жандармеристите – държали ги за половите органи! След този анализ, след повишеният им тон, щях да скъсам чепките на самия главен секретар на МВР със собствените си ръце. И щях да ги закача на входа на европейската ни институция.

До там сме стигнали с демокрацията и защитата на гражданските права.

Цели 32 години лутане в балканската пустиня.

Междувременно в предаване на ТВ+ Николай Марков заяви, че е бил на протеста в Кървавата сряда. Разпознал е цивилни агенти, които са ръководели провокаторите. И постави въпроса: как така след като се проверяват всички чанти необезпокоявано са внесени бомбички, винкели, павета, че дори и цели бали със слама. Но най-важното, което заяви е, че

този погром е воден от бивш министър на МВР.

Не каза името му. На въпрос на Светла Петрова: Младен Маринов ли, Марков не потвърди, но и не отрече.

Каза също така, че и в редиците на ГЕРБ, и вътре в самото МВР протестиращите имат свои съмишленици. Те не се афишират. Те са ни полезни там където са сега. Много роднини на униформените полицаи и жандармеристи са на площада и също протестират срещу мутрите във правителството и прокуратурата.
Оставки!!!

Президентът Радев предпочита да ги изслушва по незнайно какви причини и да държи пламенни речи след това, но ако аз бях…

Publiée par Николай Марков sur Samedi 5 septembre 2020

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Полковник Николай Марков за полицаите на протестите: Не съм вярвал, че е възможно такова падение!

“Демир

Поведението им е на мутри – неадекватни, агресивни, арогантни, посредствени

Полицаите, нахвърляни с лопати пред Софийския университет, ги наблюдавам под микроскоп. Не знаят в какво

стават съучастници

при арестуването на буса с майките, коментира в фейсбук профила си Николай Марков. Той е бивш полковник от Националната служба за охрана, напуснал системата след скандал и несъгласие с началниците си.

Не всяко полицейски разпореждане е задължително

Не всяко полицейско разпореждане трябва задължително да се изпълнява. Не може без да се посочва правното основание за това който и да е полицай да се разпорежда, обяснява и съветва протестиращите Николай Марков.

Николай Марков, бивш полковник от НСО
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Наблюдавам особено внимателно офицерите. Как са станали офицери – не знам. Каква работа в полицията имат тези извънземни същества – също не знам. Но зная със сигурност, че половината от тези момчета не стават за нищо. Не само за полицаи. За каквато и да е друга дейност.

Поведението им е на мутри,

следователно тъповато. Неадекватни, агресивни, арогантни, посредствени. Такъв казано накратко е профилът на кадровите безумия в Министерството на вътрешните работи. Така е от министрите, до редовия полицай. Но това е обяснимо, като знаем кой ги е назначавал през последните 15 години.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Никога не съм мислил, че е възможно такова падение!, коментира Марков.

Президентът Радев предпочита да ги изслушва по незнайно какви причини и да държи пламенни речи след това, но ако аз бях…

Publiée par Николай Марков sur Samedi 5 septembre 2020

За el_em

Прочети още

Не за вярване! МВР министърът Христо Терзийски топи протестиращите в Европарламента!

Управляващите мутри усмърдяха, ограбиха, изнасилиха България и не спират, и не спират да наглеят! И …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *