Николай Марков: Жадуваните промени в ЕС ще тръгнат от България. Не вярвате? Но ще се случи!

Германците и французите започнаха бавно да излизат от комата, грабнаха сопите

Повод за тази изненадващо смела прогноза на Николай Марков, бивш висш офицер от Националната служба за охрана, са подозренията, че той е против България да е член на Европейския съюз.

Затова Марков, върл поддръжник на протестите, неуморно

искащ оставката на мафиотското правителство

на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, обяснява позицията си, за която си струва да се замислим.

Според него няма никакво значение в какъв съюз е страната ни, ако това подобрява качеството на живот, личното благополучие и националното благоденствие.

А сега нещата стоят точно обратното и не идват от мен, казва Марков. Пробуждането на германците и французите, които грабнаха сопите, е надежда. И въпреки това нямам големи очаквания. Но знам, че промените на правилата в Европейския съюз ще тръгнат от България. Тук, у нас, ще катализира процес на

спешна и градивна европейска РЕФОРМАЦИЯ,

убеден е Марков. И нищо чудно точно така да стане. България е отломка на призната през хилядолетията от много хроникьори, в това число и наши врагове, държава на духа. Тези експлозии на чиста духовност,

тези наши деца, които смайват с талантите си

света – те не идват от нищото. Те са тук. Дано скоро техният час настъпи.

Преди това, имаме много и тежка работа – да изметем управлението на всички нива от мафиоти, калинки и крадци.

Оставка, мутри некадърни!

Вижте какво сме писали по-рано за Николай Марков


“Фигурин

Николай Марков: Къде са милиардите? Как човек да не ви разгони фамилията, когато ви дойде часът? Как да пожалиш убийците си?

Сестри си перат маските, сами си купуват ръкавиците, а над 5-6 МИЛИАРДА безотчетни излетяха от хазната само в първите седмици на епидемията. Днес – още 81 милиона…

Докато ни бомбардират всеки ден със страховити новини за заразени и починали напълно забравяме за страховитите кражби на управляващата шайка. Пир по време на чума. Класика.Те мутрите точно на това разчитат – да ни втрещят от ужас, за да не обръщаме внимание на мръсните им далавери.

nm 9
Николай Марков

Помните ли как самият Бойко Борисов още в първите дни на въведеното извънредно положение изплака пред цяла България, че му настръхва косата, като вижда

как се топят парите от хазната?

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Само за седмица-две – 4-5 милиарда – това са негови думи. По-късно бяха изтеглени заеми пак в милиарди.

За да лъсне отвратителната истина, че сестрите на първа линия си перат всяка вечер маските, защото никой не им осигурява елементарни защитни средства, че си купуват с лични пари от железарските магазини специални кукички, за да окачват системите на тях, защото нямат необходимите за целта стойки, че си купуват с лични средства ръкавици, че в столичната белодробна болница, например, от години храната за пациентите е все една и съща – посиняла пилешка кълка, мухлясало масло, която никой не яде и която всеки ден се изхвърля недокосната.

И как след две години публични безсрамни лъжи

от устата на управляващите заплатите на медицинските сестри почти навсякъде не са помръднали. Само в няколко богоизбрани болници получават обещаното увеличение от смешните 950 лв. на фона на годишни заплати от милиони левове на някои частни и не само частни болнични началници.

Медицинска сестра в петъчното предаване Евродиков по телевизия Евроком се разплака докато разказваше за мизерията и несправедливостите, за нечовешкото претоварване и прегряване, защото работят непосилно дълго извънредно и вече очакват да изпокапят не от коронавирус, а от преумора.

Иначе крадливите мутри, впилите се кърлежи в тялото на България, не мож им запуши устата – как всичко са направили за спасението на хората.Със сигурност тази тяхна “грижа” е причина да размятат пациентите в линейките от болница към болница, докато се споминат в самите линейки.

Ето заради това и че не спряхте с кражбите дори по време на епидемията

все повече хора ви наричат българоубийци.

И това на фона как всичко необходимо за защитата на лекарите и медицинския персонал правителството уж е осигурило.

Евелина Лютова

И най-пресният харч от днес – 9.11.2020 г. с поредните бомбастични приказки на устатия ни премиер #БойкоБорисов: “Изправяме целия потенциал на здравната система срещу коронавируса. Днес осигурихме още 81 милиона лева за изпълнението на допълнителни мерки в борбата срещу COVID-19, вече има единен медицински протокол на действие, включихме и личните лекари, но най-важното е хората да продължат да се пазят!“.

В същото време частните болници стоят на сянка в тази КОВИД криза. Държавните и общинските буквално са напълно опустошени. Частните не само че бягат от коронавируса, но са се превърнали в касички за скорострелно забогатяване.

И така да си дойдем на думата: Кога ще се отчетете перо по перо

къде профукахте милиардите?

В кой джоб/джобове ги наляхте, в кои офшорки?

Е как човек да ни ви разгони фамилиите, когато ви дойде часът и да не заличи спомена за това престъпно споделено управление? Как да пожали убийците си, пита Николай Марков във фейсбук.

Вижте коментара на Николай Марков, бивш полковник от НСО, по темата:

 


Вижте какво сме писали по рано за Николай Марков


Николай Марков: От Европа на нациите ерозирахме до Европа на мафиите

В ръцете на некомпетентни хора не само в България, но и в ЕС, са ключовите управленски и контролни позиции

Тази ерозия се случва заради вливането в европейската политика на престъпния капитал. Той вече достигна 50 на сто!, коментира във фейсбук Николай Марков, бивш полковник от Националната служба за охрана.

Марков твърди, че не само у нас, но и в ЕС повечето контролни и управленски позиции са в ръцете на

дълбоко некомпетентни хора.

Калинкинизирането не е български феномен. Той е чисто европейски и дълготраен. Достатъчно е само да си припомним предишния шеф на Европейската комисия – вечно пияният като мотика – Ишиаса Юнкер.

Европа е обречена на катастрофа

при тези административно-криминални парцалени кукли. Но тази катастрофа ще се случи чак след като приключи процеса на преразпределение на активите.

След това ще последва такъв нов вид контрол, който и във филмите го няма.

Това не е теория на конспирацията,

това са престъпни процеси в световен мащаб.

Те се развиват пред очите ни, коментира Николай Марков. Ангела Меркел беше машата. Европейците са жертви на собствените си правителства.

Превърнахме се в нация на бунището – поредна национална катастрофа. Остава ни да се събудим.

 

Вижте какво сме писали за Николай Марков по-рано


Николай Марков: Ако бях президент щях такива шутове да забия в задниците на мутро-милиционерите!

Изгориха до основи тази балканска кория, наречена България

Така пламенно коментира срещата на президента Румен Радев с представителите на МВР и ДАНС бившият офицер от НСО Николай Марков във фейсбук. И продължава: Така щях да ги изритам, че да се търкалят по стълбите на президентството. Осъзнайте се какво ви казвам, те от друг тип институционално и интелектуално общуване не разбират, не уважават, не почитат.

Те презират слабите.

Протестиращите били се гаврили с жандармеристите – държали ги за половите органи! След този анализ, след повишеният им тон, щях да скъсам чепките на самия главен секретар на МВР със собствените си ръце. И щях да ги закача на входа на европейската ни институция.

До там сме стигнали с демокрацията и защитата на гражданските права.

Цели 32 години лутане в балканската пустиня.

Междувременно в предаване на ТВ+ Николай Марков заяви, че е бил на протеста в Кървавата сряда. Разпознал е цивилни агенти, които са ръководели провокаторите. И постави въпроса: как така след като се проверяват всички чанти необезпокоявано са внесени бомбички, винкели, павета, че дори и цели бали със слама. Но най-важното, което заяви е, че

този погром е воден от бивш министър на МВР.

Не каза името му. На въпрос на Светла Петрова: Младен Маринов ли, Марков не потвърди, но и не отрече.

Николай Марков

Каза също така, че и в редиците на ГЕРБ, и вътре в самото МВР протестиращите имат свои съмишленици. Те не се афишират. Те са ни полезни там където са сега. Много роднини на униформените полицаи и жандармеристи са на площада и също протестират срещу мутрите във правителството и прокуратурата.
Оставки!!!

Президентът Радев предпочита да ги изслушва по незнайно какви причини и да държи пламенни речи след това, но ако аз бях…

Publiée par Николай Марков sur Samedi 5 septembre 2020

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Полковник Николай Марков за полицаите на протестите: Не съм вярвал, че е възможно такова падение!

Поведението им е на мутри – неадекватни, агресивни, арогантни, посредствени

Полицаите, нахвърляни с лопати пред Софийския университет, ги наблюдавам под микроскоп. Не знаят в какво

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

стават съучастници

при арестуването на буса с майките, коментира в фейсбук профила си Николай Марков. Той е бивш полковник от Националната служба за охрана, напуснал системата след скандал и несъгласие с началниците си.

Не всяко полицейски разпореждане е задължително

Не всяко полицейско разпореждане трябва задължително да се изпълнява. Не може без да се посочва правното основание за това който и да е полицай да се разпорежда, обяснява и съветва протестиращите Николай Марков.

Николай Марков, бивш полковник от НСО

Наблюдавам особено внимателно офицерите. Как са станали офицери – не знам. Каква работа в полицията имат тези извънземни същества – също не знам. Но зная със сигурност, че половината от тези момчета не стават за нищо. Не само за полицаи. За каквато и да е друга дейност.

Поведението им е на мутри,

следователно тъповато. Неадекватни, агресивни, арогантни, посредствени. Такъв казано накратко е профилът на кадровите безумия в Министерството на вътрешните работи. Така е от министрите, до редовия полицай. Но това е обяснимо, като знаем кой ги е назначавал през последните 15 години.

Никога не съм мислил, че е възможно такова падение!, коментира Марков.

Президентът Радев предпочита да ги изслушва по незнайно какви причини и да държи пламенни речи след това, но ако аз бях…

Publiée par Николай Марков sur Samedi 5 septembre 2020

За Елена Иванова

Прочети още

5g

Скандалната 5G мрежа тихомълком бързо превзема България, ще се изненадате колко са напреднали нещата

Човечеството бавно го превръщат в безмозъчни биоединици – достатъчно е само да работят и да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *