Ренета ИНджова, Делян Пеевски

Пропагандата: Кажете, че битата Ренета Инджова е била пияна!

Източник, близък до агенцията, която плаща на троловете, проговаря. Срещу 10 ст на коментар те създават лошо име на българите, твърди той.

На троловете е спусната команда да тръбят наляво-надясно, че Ренета Инджова е била пияна и се е потрошила. Това научи репортер на “Паралел 42” от достоверен източник, близък до централата, която казва на гербажийските тролове какво да пишат. Те трябва да разпространяват под формата на коментари под публикации, които разказват за вчерашното нападение над г-жа Инджова пред собствения ѝ блок. За тази си “работа” те получават по 10 стотинки на коментар, издаде нашият информатор.

Какво се е случило?

Рано сутринта сайтът “Афера” разпространи съобщението, че бившият служебен министър-председател Инджова е била нападната от неизвестно лице и е жестоко контузена. Експремиерката е била изпратена в “Пирогов” да се лекува от травмите си. Имала счупена ръка. Предстояла ѝ операция.

Само преди няколко дни Инджова произнесе пламенна реч пред протестиращите на площада. Според нашия източник днешното зловещо събитие има общо с това. Тя не случайно каза, че е била на протеста в първите дни най-отпред, за да защити младите протестиращи от полицията. Сега се видя, че даже и тя не може да спре самозабравилата се хунта.

Как действа пропагандата?

Тролове и тролчета са налазили всякакви форуми. Не знам кое поражда у мен повече омерзение – че имаме такова гнусно човекоподобно за премиер или че е пълно с хора, готови да се препитават, като защитават тази вече очевидно изгубена кауза, казва Христо Райчев в един коментар. И така се оказват проповедници и застъпници на пошлостта, простотията и престъпното безочие на т. нар. управляваща класа. О, щях да пропусна много важна нейна черта – пълна некадърност. Още не мога да дойда на себе си от речта на английски на вицето и сегашен министър на туризма Николова. Щом с три висши образования не може да прочете разбираемо текст на английски, какви ли са тези само с едно? Да не говорим как позорят държавата ни навън.

Характерно за троловете е, че не само позорят България, но създават лошо впечатление за българите и сред самите българи. Така се затвърждава усещането, изговорено от депутата-социалист Иво Христов, че 80 на сто от българите са дебили. Когато прочете малко коментари, човек остава с такова твърдо убеждение.

Ще има да чакате прокуратурата да се задейства, пише Ганчо Спасов! Върхушката е по яхти, Евксиногради, луксозни вили или свита като мишка от шубе в зайчарника. Чудя се как още не са изкарали, че Ренета Инджова е била пияна или друсана. Че сама се е спънала и паднала. Че майките на децата с увреждания са атентаторки, по-страшни от Бин Ладен. А самите деца – живи торпили. Ето, дори пиарът Николчо на ГЕРБ се обади да заклейми Мая Манолова, че цяла нощ е била с майките. Докато той сладко си спинка край по-малкото си, но все така препълнено чекмедженце. Защото ако тези измекяри не са добре обезпечени от Тиквоча, няма да го защитават така яростно при очевидната му несъстоятелност, при цялата алогичност на позицията му.

Г-жа Инджова не случайно каза няколко пъти вече, че е била на протеста в първите дни най-отпред, за да защити младите протестиращи от родната полиция, казва Васил Стефанов. Сега се видя, че даже и тя не може да спре самозабравилата се хунта. Това е и послание към всички „умни и красиви“, че с арт перформанси няма да стане. Този злобен и отмъстителен примат няма да се откаже, докато не бъде пролята кръв и не бъде извлечен от Министерски съвет. Провокациите не само ще продължат, но и ще стават все по-грозни и брутални. Разбира се по милиционерски фантазия в тях липсва.

Очаквали се убийства

Очакваше се! Очакваше се, че престъпниците от управляващата бандитска шайка на престъпника от подземния свят – така да се каже, „слънцето“ им от СИК – Банкя, ще започнат и да убиват – казва Васил Стефанов! Ще започнат да „самоубиват“ знакови лица от протестите, да ги катастрофират, да им причиняват инфаркти и инсулти“, да ги разболяват и да ги осакатяват! Което означава, че вече виждат позорния си край и сега отмъщават! Изроди, изверги, углавни престъпници и убийци! Няма да уплашите никого! Никого няма да уплашиш, куха Тикво банкянска, дето вече си се насрал от страх! Ще дойде време, българоубиецо, когато ще завиждаш за края на Чаушеску, на Садам Хюсеин и на Кадафито! И това време наближава със страшна сила!

Откъде тръгва историята с Инджова

Ренета ИНджова, 02 Делян Пеевски
Факсимиле от грозната публикация

Самата версия, че Ренета Инджова много пие, се разпространява от същите проправителствени клюкарски медии, които засилиха дейността си по време на управлението на Бойко Борисов. Те по традиция вече очернят всеки неприятел на управляващата хунта. За съжаление към групата медии на Борисов и Пеевски се включиха и най-големите телевизии. Всеки момент се очаква и там да излезе версията, че Инджова е била пияна на дърво и сама е паднала и се е ударила. Не са един и два случаите, когато вината за различни престъпления се приписва на клошари, а “внезапната смърт” на злоупотреба с наркотици и алкохол. Най-напред тази версия се разпространява от Пеевската агенция “Блиц” още през 2011 година, когато посвещават отделна статия по темата. Според нея Инджова редовно са я уволнявали от тук и от там, заради много пиене. Но са сложили въпросителна към заглавието си, защото са си го измислили и знаят, че не е истина.

Пишете ни в коментарите, ако попаднете и вие на такива твърдения, за да ги сравним и да проверим дали не се прави копи-пейст от един и същи текст, който да се разпространява лавинообразно в коментарите.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Ивелина Димитрова

Прочети още

Здрава кожа, анти ейджинг, против остаряване

Как добавките с хиалуронова киселина, колаген и коензим Q10 помагат за здравето на кожата

В стремежа си към здрава, младо изглеждаща кожа, много хора се обръщат към продуктите и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *