Професор Антоанета Христова пак разгневи публиката: Борисов даде шанс на протестиращите, но те не искат реална промяна!

По-рано пък твърдеше, че Румен Радев искал да ни натресе президентска диктатура. Сега протестът според нея, имал скрит мотив. Какво пълно съвпадение с опорките на управляващата крадлива, просташка пасмина!

Постоянното присъствие на телевизионните екрани на професор Антоанета Христова – политически психолог, започна буквално да изнервя публиката. Не малка част от нея коментира, че

“спонсорирането” й личи отвсякъде.

Та по повод 100-ния ден на протестите с искане за оставка на Бойко Борисов и правителството му, на главния прокурор Иван Гешев, а напоследък и на председателката на парламента ПКП Цвета Караянчева, професорката твърди, че гневът на хората по площадите така е “замислен” –

да няма никакъв диалог с управляващите.

Бойко Борисов, твърди нахакано професорката, поиска да удовлетвори исканията им. Но протестиращите очевидно не искат реална промяна. Затова липсва диалог, затова не искат промяна в Конституцията. А истината е съвсем друга – не може

доказани крадци и мафиоти и неграмотници да пишат закони

в тяхна угода, както стана с нагласения за служебна победа на управляващите мутри Изборен кодекс. Неморално е да се преговаря с крадци и престъпници. А и народът отдавна е прозрял и се е произнесъл: “Със стари к@рви нов бардак не става”.

Коментари в мрежата:

– Kris47: Професорката ще е от основните причини ГЕРБ да изгубят още по-тежко на изборите, когато и да се проведат те. Появата й по всякакви студия предизвиква неизбежни позиви за повръщане, съпроводени от неистово желание да си строшиш телевизора.

-Evil_Piff: Няма вече ден без тонетка христова по телевизора. Е свършиха хората в тази държава ли, че я въртят по телевизорите като панаирджийска маймуна. Не разбраха ли, че вече никой не я гледа с доверие, а една част от хората вече не гледат телевизорите на властта.Такова преекспониране на тази тъпа пернишка пача ми идва малце ту мъч.

-hanasparuh: Поради еднопосочността на тези медии и очевидните пристрастия и манипулативност те са обречени на изчезване, така както стана с вестниците. Вестниците на хартия са мъртви, същата ще е и съдбата на телевизиите.

Вижте какво сме писали по-рано за Христова


Проф. А. Христова: Реваншистът Радев готви президентска диктатура!

Протестите са начин Румен Радев да въведе президентска диктатура, става ясно от изказване на политическия психолог проф. Антоанета Христова

“Фигурин

Радев иска да превърне България от парламентарна в президентска република, каза тя. Това очевидно ще стане, след като падне правителството под натиска на протестите, подкрепяни от президента.

Уникалният президент

Той е първият президент, който така откровено слиза сред протестиращите и ги подстрекава към извършването на държавен преврат. Обикновено президентите не правят революции, а си гледат властта или разчистват сметки с други държави. Но това, да тръгне и да сваля правителството е нещо нечувано за България. В това отношение Радев се явява новатор. Той обаче излъчва реваншизъм, според нея. Целта му е да реализира принципа “Разделяй и владей”.

Партията на Радев

Проф. Антоанета Христова 02Именно с тези си включвания на площада и с радикалните си призиви от рода на “Мутри, вън” и “Долу мафията” Румен Радев е увеличил значително подкрепата си в очите на избирателите. Така той лека-полека започва да се освобождава от имиджа си на маша на руските служби и на техния гуру Леонид Решетников. Една такава популярност ще му позволи да се еманципира също така и от БСП и от АБВ, които издигнаха кандидатурата му. Радев ще може да се създаде своя партия, с която да участва в изборите и да спечели солиден процент. Той може да събере дори над 40 процента от гласовете и после да влезе в коалиция с БСП, а също и със Слави Трифонов, и с други проруски партии като “Възраждане” на Костя Копейкин.

Промени в Конституцията

С тяхна помощ може да предизвика промени в Конституцията, които да му позволят да направи България президентска вместо парламентарна република. Със симпатиите, които има от страна на избирателите, до диктатурата остава само една стъпка. Ние ще си го гледаме Радев през следващите 45 години, смятат запознати.

Проф. Антоанета Христова
Проф. Антоанета Христова
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

“Този протест е готвен от година две и бяха нужни няколко събития подред, които да извадят повече хора на база организация и грешките на правителството”, допълни проф. Антоанета Христова. Изказването ѝ събуди голям спор в предаването “Тази сутрин” на БТВ. Неин опонент беше доц. Васил Гарнизов от НБУ. Според него това са пълни глупости, а Христова е писнала вече на аудиторията. Действително коментарите из Фейсбук твърдят, че професорката не си е пила хапчетата сутринта.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Това е старо предаване на Христова за Румен Радев:

За Ивелина Димитрова

Прочети още

borisov_600x400 (2)

Шизофреник ли е Бойко? Най-болни, най-бедни и най-неграмотни, а той се гордее!

Бойко Борисов се хвали наляво и надясно какво е направил за България, но фактите за …

2 Мнения

  1. Поредните мисирки ли сте ? Писна ми на страницата ми да се явяват неграмотни ,които се представят за журналисти. Защото ако сте грамотни, щяхте да знаете, че не може да публикувате простащината на една неграмотница. Тази ,която говори за президент, се е титулувала – професор. Във всяка нормална държава се знае, че един професор, никога няма да си разреши да обижда върховния представител на една институция. Затова няма защо да чета буламачите ви, както и нейните. За мен тази жена е от бардака ГЕРБ, с диплома и титла от кревата. Нормален професор ,не би ис разрешил този тон .

  2. Донка Мизи

    Ако ще правим класация за най-досадна муха сред плямпащите по медиите, то тази професорка по политическа порнография заема първото място. Без конкуренция. ОСТАВКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *