Зловещо! BG полицаи носят черепи на ръкава си като опознавателен знак?

Български полицаи носят зловещи опознавателни знаци на ръкава си, забеляза репортер на “Паралел 42”. Бърза проверка какво представлява това ни доведе до част от истината.

Този знак носи на ръкава си български полицай, чиято снимка бързо се разпространи в социалните мрежи. Хората недоумяват: Как може редовите ченгета, които се заяждат с протестиращите, да носят череп, пришит върху униформата си!?

“Някой има ли идея каква и на какво е тази емблема на левия ръкав на този мъж?” – пита инфлуенсърът Теодор Михайлов. “Интересни са обозначителните знаци на този мъж.

И двете снимки са от мрежата. Втората е от снощи. Наби ми се на очи приликата. Кой е той?” – задава въпрос към приятелите си Антоанета Цонева от “Да, България”. Ясни отговори не получава, но вместо това четем различни шегички от рода на:

“Новите “черноризци храбри за стабилността”; “Ако не се лъжа, [този полицай] каза че от месец не бил виждал семейството си и явно не е от София. Беше доста уверен в себе си и един от много малкото, които отговаряха на въпреки на протестиращи.”

Дори някой набързо направи следния колаж от снимки:

Ипон

Други коментари гласят “Пак Черепът е намесен” и “Някое от Джуджетата може да е, сигурно деветото”.

Ние извлякохме емблемата от снимката и подобрихме качеството ѝ:

ипон, полицаи

Потърсихме по нея в интернет и ни излезе интересен факт. Това е преправена руска емблема, която се нарича “Черепът и флагът на Русия”. Очевидно нашите хора са я трансформирали, като са сменили синия цвят от руското знаме със зеления от българското.

“Фигурин

Но има и подобни със знамето на Великобритания:

Има и още разновидности. Една от тях е на т.нар. Бранник-Punisher skull. Следователно полицаят е фен на поредиците на Марвел. Но това действително полицай ли е? Може ли изобщо това да бъде полицай? И цялата работа изглежда така, сякаш някакво частно наци е изпратено вместо полицията да тормози протестиращите.

Кои са “Отмъстителите“ е въпросът? Явно от тяхната емблема е заимствано!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

ФИЛМЪТ THE PUNISHER ДАДЕ ИДЕЯТА, В НАШИ ДНИ НА СПЕЦИАЛНИ ВОЕННИ ГРУПИ И ПОЛИЦИЯ ДА ИЗПОЛЗВАТ ЛОГОТО ВЪРХУ УНИФОРМИТЕ СИ.
Героят на филма, след убийството на жена му и двете му деца от мафията започва да им отмъщава. Това го превърна в герой за справедливост извън рамките на закона.
Логото се появи върху американските сили в Ирак, които се биеха срещу ISIS.
Днес го виждаме върху униформите на охраняващите протестите у нас.
Кои са тия сили?

И изобщо много от хората на площада и по улиците, които изглеждат като полицаи и се държат като полицаи, тоест се правят на полицаи, имат ужасни татуировки по лицето, по ръцете и по шията? Откога в полицията допускат татуирани мутри? Това ли е нашата полиция всъщност? Свършиха ли се истинските полицаи или те просто се прибраха по родните си места, а някои заминаха в Гърция на почивка?

Въпросът ни е: А има ли право частна охранителна фирма да върши това? Как мислите?


Още по темата за полицията:

Полицаите садисти, премазали на протеста двете момчета, са си правили селфи за спомен от геройството

Едното момче – Димитър Педев, лежи в болницата, оковано с белезници за леглото, полицаи го придружават дори в тоалетната
Извращенията в България са потресаващи. И както се вижда – повсеместни. Едно от битите на протеста на 11 юли момчета, което лежи заради тежките травми в болницата, получени от безконтролното полицейско насилие, е оковано!!! с белезници към леглото. Полицаи го пазят и го придружават дори в тоалетната. Като най-долен престъпник. Пазен е от овластени садисти, срещу които уж МВР прави разследване. Нещо повече, повдигнатото му е обвинение.

Цяла България видя

от заснетите от протестиращите клипове как ги замъкнаха зад колоните на Министерски съвет, как 4-5 униформени ги обградиха в кръг, за да не се вижда какви ги вършат. Но заради побоя неволно се разместват и се вижда, как ги ритат, как скачат върху тях, как ги изправят от замята и после ги хвърлят като парцалени кукли, за да продължат да ги бият и да ги тъпчат с крака.

И в същото време главният комисар Ивайло Иванов строява зад себе си “пострадалите” полицаи от хвърляне на бутилки – както те твърдят, пред камерите. Чистички, свежи като репички, само единият има половинсантиметрова рагада на веждите. Но като се има пред вид мръсните им душици, може и в някоя врата сам да се е блъснал.

Евелина Лютова

Офицери от НСО поругават

пред Догансарай българското знаме и се държат арогантно с хора, стъпили законно на държавния български бряг.

Хора, мафията очевидно отрови всичко в тази държава. Защо да не се държат полицаите като мутри, щом мутри са начело на държавата – имат светъл пример за подражание?

И сега ще инсценират, както толкова пъти сме го виждали, проверка на случаите, които по правило доказват, че полицаите невинни. Тези униформени и другите като тях не просто трябва да бъдат изритани незабавно от МВР, но и съдени.

Майката Юлия на едното от пострадалите от полицейското насилие момчета – Димитър Педев, казва, че синът й дори нямал спомен, че е бил на протеста.

Ритали са ги по главите.

Но другото момче помни, казва тя.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Върха на извращението е, че полицаите са си правили селфита с пребитите момчета очевидно, за да си спомнят с гордост извращението. Това обяснява защо другото момче, в тежко състояние поиска да напусне “Пирогов”, където сега е Димитър. 21-годишният Евгени Марчев напусна болницата въпреки становището на лекарите, че трябва да остане, защото полицаите непрекъснато го тормозили.

Родители и на двете момчета са преживели истински ужас – никой нищо не им съобщава, не мога да се свържат с децата си. Сами след дълго издирване откриват ранените си деца. Естествено, нямат никакво намерение да оставят извратените полицаи без възмездие, ще си търсят правата.

Ако, не дай Боже, изпаднете в тежка ситуация бихте ли извикали полицаи на помощ?

За Елена Иванова

Прочети още

ih

Проф. Иво Христов унищожи Борисов: Западен слуга, приеми, че си свършен! (ВИДЕО)

БоОперацията КОВИД-19 е човешка направа, преследваща цяла каскада от цели, убеден е професорът Вече съм …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *