Управниците теглиха ножа на българския туризъм с манипулираната статистика на заразените и поразяващите си усти

Най-малко 6 милиарда лева ще загуби туристическият бранш заради тях според Илиян Василев

Не стига че са корумпирани и нагли, не стига, че не знаят как се прави успешна икономика, ами на всичкото отгоре нашите управници имат и поразяващи усти, които досъсипват и малкото работещо в тази държава. А подправената им статистика за броя на заразените буквално тегли ножа на българския туризъм.

А там не всички са мутри,

коментира анализаторът Илиян Василев. Според него това става като на единия ден се правят три пъти по-малко тестове, и съответно заразените са по-малко. На другия ден обаче пак ще чупим рекорди.

В резултат на тази стъкмистика, чиято цел е сплашване на хората и поставянето им в подчинено положение, рязко се “увеличи” броят на заразените. Рязко се увеличи и финансовото покритие на клиничната пътека за коронавирус.

Така заради алчност и политически сметки

България влезе в групата на рисковите държави. Логично последва и тежък удар по българския туризъм – един от най-големите туроператори – “Болкан Холидейз”, отмени всичките си чартърни полети за и от България. Според Илиян Василев след тези недомислени послания, които излъчват нашите управници към света, със сигурност той ще бъде последван и от други туристически оператори.

А туристическият бранш преди коронавируса носи на хазната 11-12 милиарда лева годишно. Сега загубата ще е минимум 6 милиарда според Василев.

Нашите нискочели управници излъчват непрестанно

негативни послания към света.

Да не забравяме, че за шкафчето на „любимия” ни премиер с пачките евро, със златните кюлчета, и пистолета, който ги пази, вече знае целия свят. И си има едно наум, а може и повече от едно наум.

В същото време Илиян Василев съпоставя посланието на гръцкия премиер Мицотакис към туристите – отрасълът е основополагащ за икономиката на южните ни съседи. А именно, той не казва да дойдат колкото се може повече туристи, той им обещава сигурност, ако решат да отидат в Гърция.

Докато нашата министърка на туризма Ангелкова, която не един и двама я определят като вредна или безполезна за бранша, “инспектирайки” родното Бетономорие се хваща театрално за носа пред камерите и възкликва: “Ауу, тук мирише!” За да го каже, със сигурност е миришело, но като министър е длъжна да направи така, че да не мирише и никой да не разбере как го е постигнала. А в същото време казва”Елате при мен”. На кое отгоре, заради личният й чар и магнетизъм ли?

Схващате ли каква е разликата – когато си държиш на държавата и когато имаш сиво вещество под черепа?

“Фигурин

Но най-важното за нашите управници е да се “увеличи” разпространението на заразата, да се наплашат хората, та пак да потърсят Бойко Спасителя.

Това е престъпление, казва без колебание Илиян Василев.

Нека българският избирател да си направи извода кой избира за депутати и управляващи и защо е беден и без перспективи за бъдещето, коментира Илиян Василев.

 

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

 

За Елена Иванова

Прочети още

ivan-geshev_600x400

Народът победи! Румен Радев би шута на Иван Гешев, съд за Борисов ще има!

Тотален крах за Иван Гешев, вече никой не го иска! Американският край на Гешев Дните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *