Пратеник на Пеевски и Борисов съблича гол шефа на разгромената Корпоративна търговска банка

Цветан Василев без колебание нарича българската прокуратура организирана престъпна група, съдът пак отказа да го разпита

Лице, изпратено да преговаря с бившия шеф на разгромената банка КТБ в Белград, е накарало Цветан Василев да се съблече гол преди разговора. Същото е направил и пратеникът. Така на важния разговор и двамата са били облечени само по слипове, съобщи в предаването ЕвроДиков по телевизия Евроком Цветан Василев. Той уточни още, че лицето е било изпратено при него в Белград от Делян Пеевски и Бойко Борисов.

Целта била пратеникът да се увери, че по Цветан Василев няма накачени записващи и снимащи устройства.

Предложили му да се върне в България

като му обещали (обърнете внимание кои обещават – Пеевски и Борисов, които нито са прокурори, нито съдии) присъда само от три години условно. Цветанов не приел щедрото им предложение. В същото време Борисов, особено напоследък

като се разсмърдя от скандали

с негово участие, пред почитаемата наивна публика непрестанно говори как не се меси в независимите власти у нас. Не че някой му вярва де, но друго си е като видиш и как го правят.

Българската прокуратура е организирана престъпна група, коментира без колебание Василев. И в основата на тази престъпна група според него стои Делян Пеевски. За пореден път

съдът е отказал да го разпита

чрез видео връзка и води делото за фалита на Корпоративна търговска банка – КТБ, без да изслуша и фактите и аргументите на нейния шеф, което е повече от странно.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Пробив! Сдружение БОЕЦ успя да осъди в български съд главния прокурор Иван Гешев

Светъл лъч в мафиотския тунел – очевидно смелите магистрати у нас не са се свършили

Какво ги чака магистратите, взели, спазвайки закона, това решение – за отказ на информация, поискана от гражданското сдружение БОЕЦ, може и да не научим. Стойността на случилото се на фона на развилнялата се по върховете мафия у нас е огромна. Върхушката превърна

България в кочина,

държавата се разпада – не само по върховете, но и надолу по веригата – навсякъде, където са калинките на ГЕРБ, а те са почти навсякъде.
Но каква точно е победата на БОЕЦ? Още преди “избирането” на Иван Гешев за главен прокурор сдружението получава информация, че в качеството си на прокурор в Софийска градска прокуратура Иван Гешев не е вкарал в съда нито едно от делата, с които се е занимавал. За сметка на това има само сключени споразумения – с обвиняеми и мутри. Но погазвайки Закона за достъп до информация, не получават отговор. Затова и завеждат дело.

БОЕЦ поздравява съдия Генадиева

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

за това решение. На фона на случващото се у нас и на завладяната от мафията държава това си е истинска проява на героизъм.

Станахме свидетели на многолюден за нашите мащаби и обществени прояви напоследък протест срещу бетонирането на Черноморието. Хвала и на организаторите, и на участниците.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев
Георги Георгиев

Странна е обаче апатията ни за проблеми не по-малко важни и страшни. Например за петте милиарда, изхарчени за броени дни от правителството след обявявене на извънредното положение, след разкритията на Васил Божков са 67 милиона, предадени на Бойко Борисов и на финансовия министър Владислав Горанов, след оскърбителния за образованите българи и за набърканите лица запис с пиянския глас като на Борисов. Той така и не поиска експертиза за автентичността му, може би защото е наясно, че не е фалшив. За нощните шкафчета с евра, злато и пистолет…

Всичко това трябваше да накара народа български буквално да изригне. Но не изригва.

Сякаш казва: могли, крали! И кой от къде е…
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Тази апатия си има и логично обяснение – всеки протест напоследък моментално бива възседнат от някои политици, което прави хората от страни много подозрителни. И задължително веднага се организира платен контрапротест с хора, които не знаят за какво са там, а знаещите пък са с оскотели физиономии от алкохол и наркотици.

Така или иначе цялата тази политическа вакханалия със сигурност ще има някаква развръзка. Каква ще е обаче – засега е пълна мъгла.

Вижте какво сме писали преди по темата за съда


Циганин, осъден за педофилия, е назначен за втори път за закрилник на децата в Лом

Ще ви настръхне косата, когато осъзнаете, че зловещият прозорец на унищожението на Овертон* отдавна е отворен и работи на пълни обороти

Циганин с 18-месечна условна присъда за педофилия е назначен на ръководен пост в Социалната служба в дунавския град Лом. В тази служба е и специалният отдел за закрила на детето. Поради тази присъда през 2014 година логично той бил отстранен от работа.

Как се стига до осъждането му? Ще се изненадате ли, че това става с помощта не на нашите специални служби – те през последните години са ангажирани, както виждаме, с други “много по-важни” дела.

Евелина Лютова

А с помощта на…Нова Зеландия.

И по-точно на отдела на тази страна на другия край на географията за борба със сексуалната експлоатация на деца в световната интернет мрежа, припомня 19min.bg. Новозеландец от службите се свързал с Asyobg, който показвал в мрежата 1500 файла със сексуални пози на деца. Чак тогава и нашите органи се размърдали и така открили Асен Методиев от Лом, осъден по-късно на 18 месеца условно с три години изпитателен срок.

Естествено, Методиев отрича, че участва в порно мрежа. Негови защитници коментират, че наличието на такива файлове в компютъра съвсем не означава, че Асен Методиев е педофил. Но тогава какво е?

Кой нормален човек ще пази файлове

с такова съдържание, при това не един, и не два? Да не говорим, че службите за закрила на детето са създадени да пазят не просто децата, а най-беззащитните подрастващи – малтретирани от близките си, осиротели, изоставени по социални домове, по улиците и т.н.

Асен Методиев смята, че са го наклеветили, само защото е от ромски произход.

Тази възможност не бива да се изключва, като виждаме какви чудеса със снимки и записи се случват по нашите земи и как разделението в страната ни по тази фронтова линия става все-по изразено. Но дори да е набеден Методиев, самото съмнение, че е педофил, прави връщането му на работа в социалните служби на Лом меко казано неуместно. Толкова ли не може да се прехранва някъде другаде?

Най-лошото е, че през последните години на тема

обратни и всякакви извратеняци

се отвори прозорецът на Овертон*. И уж “невинно”, но все по-упорито ни промиват мозъците в тази посока. Дори в кулинарни и документални филми, в художествени филми, все по-често главните герои са хора с обратна или странна сексуална ориентация. За децата, които сега растат и попиват всичко, щом това го дават по телевизора, който знае всичко, значи е нормално. С това убеждение ще станат и зрели хора. За останалите обаче е потресаващо.

Истината е, че откак този свят светува страните сексуални влечения винаги ги е имало. И докато само до преди 50-на години на много места педерасти влизаха в затвора единствено заради сексуалната си ориентация – това пък е другата неприемлива крайност и несправедливост, сега махалото удари не просто в другата посока, а може би дъното.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Хей, обратните! Живейте си живота както ви харесва и оставете и останалите да си живеят живота както им харесва. И не ни внушавайте, че които не са като вас са хора второ и трето качество.

И не пипайте децата! Защо има възраст, в която за тях всичко което правят големите е правилно. Оставете ги да си растат като деца. И чак като пораснат – нека бъде волята им.

*Джоузеф Овертон доказва как съвършено неприемливи и отблъскващи обществото идеи могат да се извадят от помийната яма на презрението, как лесно могат да се измият, а на края да се бетонират със закон. Дори канибализмът може да стане приемлив, да не говорим за сексуалните извращения. Технологията на промиване на мозъци вече работи и у нас, и по целия свят, безотказно. Загледайте се и сами ще откриете доказателства за това.

За Елена Иванова

Прочети още

maya-manolova_600x400

Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Мая Манолова е човекът, който ще сложи тотален край на опитите на Бойко Борисов да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *