Внимание, умната днес! Можем да объркаме сериозно живота си за 18,5 години напред

Пълнолунието и частичното лунно затъмнение влияят на всички, независимо дали вярват или не вярват в това, твърдят астролозите

Точно преди месец – на 5-и юни, започна така нареченият от астрономите коридор на затъмненията. Днес – на 5-и юли, за пореден път в този кратък отрязък от време ще има лунно затъмнение. За астрономите това са обичайни космически явления. Те изчисляват, че такъв коридор на затъмнения ще има отново след 18,5 години.
Този път затъмнението няма да може да се наблюдава от нашите географски ширини. Но това не значи, че няма да ни влияе. Независимо дали си даваме сметка за това,

дали го признаваме или отричаме,

но тези космически събития се отразяват на всички без изключение. И причината е много проста – в света и тук на Земята, и там горе, всичко с всичко е свързано.

Зашеметяващо е твърдението на носителя на Нобелова награда – австриеца Волфганг Паули, останал известен в науката с термина Принципът на Паули: “Всяка наша мисъл преподрежда вселената”, казва той.

Според астролозите днес ще е много лошо, защото ще се отрази върху живота ни занапред, ако влезем в

конфликт с близки или непознати.

Също така не бива да вземат никакви сериозни решения или да се стартират нови начинания. Днес е ден да внесем хармония в мислите си, в тялото си. Да изхвърлим от душата си негативизма, да изхвърлим боклук от домовете си или стари и отдавна ненужни вещи, съветват астролозите.

Днес да не се събираме или срещаме с токсични личности или хора, които по принцип ни дразнят. Това е изключително важно, защото ако днес допуснем някаква сериозна грешка, тя ще се отрази трайно върху кармата ни. И ще може да се коригира чак след 18,5 години.

Затъмненията влияят не само върху хората, но и върху планетата ни. Спомнете си колко земетресения станаха по света през последния месец. Не е изключено и днес да чуем за такова. Официалната наука отрича такава връзка, но след чудовищното земетресение и цунами в Япония през 2011 г., японски сеизмолози направиха проучване. Прегледаха статистиката на земните трусове по света десетилетия назад, сравниха ги с астрономическите събития и стигнаха до извода, че затъмненията – много повече слънчевите, суперлунията и лунните

затъмнения имат връзка със земетресенията.

Земетресението през 2011 г. стана три дни преди суперлуние – тоест, когато Луната се намира макскимално близко до Земята.

Така че – умната. Дори и да не вярвате на всичко това, нищо не губите, ако днес сте спокойни и уравновесени, ако отворите сетивата си за истински ценните неща, каквито са природата и добрите човешки взаимоотношения.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Коридорът на затъмненията през юни: Това е опасно и непредсказуемо време според астролозите

“Демир

Тези астрономически събития влияят на всички без изключение. Но на всеки – различно

Какво да правим и какво да не правим през този период? Кога започва, кога приключва?

През юни 2020 г. започва така нареченият коридор на затъмненията. Астролозите го тълкуват като непредсказуемо и дори – опасно време. През този период е най-добре да се откажем от спонтанни и емоционални решения. Най-добре е да се държим спокойно, обмислено и премерено. Как правилно да преминем през този период, за да избегнем бедите?

Но нека по-напред да изясним – що е то коридор на затъмненията?

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

В астрологията това е период от около две седмици между лунно и слънчево затъмнение, които следват едно след друго. Случва се затъмненията да бъдат и три на брой и тогава коридорът на затъмненията продължава цял месец.

Кога започва коридорът на затъмненията през юни 2020 г. ?

Коридорът се отвори

за земните жители на 5 юни с лунно затъмнение. Ще завърши на 21 юни със слънчево затъмнение. То от своя страна ще отвори нов коридор, който ще продължи още две седмици до още едно лунно затъмнение – на 5 юли.

Как влияе върху човека коридорът на затъмненията?

Астролозите твърдят, че той въздейства на всички без изключение знаци на зодиака. Но на всеки този период ще се отрази различно. Някои могат и нищо да не усетят, на други ще се промени целият им живот.

По време на коридора на затъмненията някои усещат постоянна умора и сънливост, а някои точно обратното – усещат се пълни с енергия и сила.

Евелина Лютова

За кои зодии е най-опасен

през юни коридорът на затъмненията?

Особено предпазливи през този период е добре да бъдат представителите на знаците Скорпион, Козирог, Близнаци и Рак. При тях са възможни сериозни конфликти в работата, вкъщи, а също и проблеми със здравето. Затова е необходимо да положат максимални усилия да държат под контрол своите действия. И да се откажат от вземането на важни решения за по-добри времена.

Какво да правим по време на коридора на затъмненията?

Астролозите настоятелно препоръчват да останем спокойни – емоциите няма да доведат до никакъв добър резултат. Точно в този период се ЗАЛАГА КАРМИЧНА ПРОГРАМА, която ще формира жизненият цикъл на човека през следващите 18 години. Това означава, че чак след 18,5 години ще се появи възможност за поправяне на допуснатите грешки, в един от коридорите на затъмненията. Текстът продължава след рекламите

А иначе според астролозите това е прекрасно време за приключване на важни дела. А новите може да се започнат по-късно.

И така да обобщим: В периода на коридора на затъмненията е необходимо да следим за здравето си и за взаимоотношенията си с околните, да изхвърлим стари и ненужни вещи, с лекота да пускаме от живота си някои хора, да бъдем уравновесени и осъзнати, да правим подаръци и дарения, да се освобождаваме от обидите, да простим на обиждащите, да се освободим от чувството за вина. И не на последно място да прочистим организма си, да приведем тялото в добра форма.

И да благодарим! Да благодарим за всичко, което сме имали и имаме сега!

Какво не бива да правим?

Да не вземаме необмислени, прибързани решения. Те могат да се окажат погрешни, а няма да могат да се поправят. Най-неуспешни ще са постъпките, извършени под напора на емоциите в деня на затъмнението.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

През този период не трябва да се стартират нови проекти, да се купуват недвижими имоти, да се сменя местоработата, да се започва бизнес. Събитията ще се сменят рязко и стремително. Сделките и преговорите е добре да не се провеждат до средата на юли. Ако е възможно – да се отложат плановите операции и въобще – хирургическите намеси. Сключените бракове по време на този период – при увереност между партньорите, се смята за здрав. Но ако предстои развод – ще бъде дълъг и мъчителен.

Не е добре също така през този период да се дава и да се взима заем. Избягвайте местата със струпване на много хора, да говорите лошо за когото и да е било, да съдите, да интригантствате, да ругаете, да си изяснявате взаимоотношения.

 

За Елена Иванова

Прочети още

жената Риби, характеристика, любов, работа, отношения

Зодия Риби (жена). Характеристика и съвместимост на жената Риби

Характеристика на жената от зодия Риби. Съвместимост: Мъж Риби-жена Риби. С мъж Стрелец, Дева, Козирог, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *