Спомняте ли си репликата на Цветан Цветанов: Мен никой не може да ме накаже

Прав си е бил човекът още от самото начало – по скандала с Апартаментгейт прокуратурата го обяви за чист ангел небесен

А тогава, във вихъра на скандала, верният му партньор Бойко Борисов се закани – аз ще го накажа!

Припомняме, става дума за апартамент в луксозна коопeрация на фирма “Артекс” в столицата със собствен асансьор, закупен по документи за 630 евро на квадрат при положение, че пазарните цени са от 2 до 3 евро за квадратен метър. Мнозина съзряха в това

класическа врътка за изпиране на пари.

Скандалът, който се развихри след публикация в сайта Свободна Европа беше огромен. Скоро след това мръсният чорап започна да се разплита и от него изiкочиха и други имена с имотни сделки, в които ако не корупция, със сигурност се виждаха данъчни измами. За да оцелеe Бойко Борисов набързо разчисти терена около себе си –

Цветанов бе принуден да подаде оставка

от всички постове, в това число и партийни, слwжбите си изгубиха Цецка Цачева и още няколко други висши държавни служители.

Избледня, но паметливи припомнят и за предишния имотен скандал с шестте апартамента на Цветан Цветанов, като там също официално бе оневинен със смешното му обяснение за произхода на парите – от заможните му тъстове.

Защо ли обаче почитаемата публика не изпадна във възторг от последното решение на прокуратурата, която не намери аргументи да обвини Цветанов, камо ли да го предаде на съда? Коментарите са повече от показателни.

Много от тях се въртят около предположението, че Цветан Цветанов, в това число и като бивш министър на вътрешните работи,

има скътани много папки и флашки,

с които държи изкъсо и прокурори, и КПКОНПИ, в това число и министър-председателят Бойко Борисов.

Извади ли ги, Барба Ганьос ще побегне през границата маскиран като сирийски бежанец, коментира с чувство на хумор читател.

Живеем в държава на беззаконие, явна корупция, нагласени обществени поръчки и на добрите и на лошите олигарси – За някои ВСИЧКО Е ЗАКОННО. Други винаги са нагазили лука.

А Инстументът на Господ – новият прокурор Иван Гешев, в случаи като този изчислява не къде е истината и справедливостта, а какво би си причинил при едни или други свои действия.

“Демир

Затова той и подопечните им така лесно си затварят очите. Знаят, че стават за смях, но не могат да постъпят по друг начин. Иначе дай им да разпарчетосат и смажат някоя дребна фирмичка – смелостта им тогава няма граници.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

И сега Цветан Цветанов даде да се разбере, че ще се връща в политиката с нов проект. Не бързайте да казвате, че няма кой да гласува за него – просто не е необходимо. Той “знае” да брои…

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Патрик Смитьойс: Зад канадската компания за добив на злато „Дънди Прешъс” стоят българи

Знаехте ли, че всеки български гражданин е съсобственик на разработваните полезни изкопаеми? Колко сте получили …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *